TAS jums vīrieši nedod tiesības būt nepieklājīgiem ,rupjiem.un parādi kurā vietā var nopelnīt naudu lai varētu normāli dzīvot ,nevis izdzīvot .MAN ir vīrs kurš strādā un pelna . Algas ,kā jau zinams lv 500e samaksā pa dzīvokli komunālajiem ,kas paliek ,ēst vajag apģērbties vajag , a varbūt kāds noziedos naudu ,nē visiem pohuj ,man nav vecāki esmu no bērnunama pasaki ,kā pareizi dzīvot .un tu droši vien pist neēsi dabujis.
A Tu esi padomājusi par to, kā jutīsies Tavs bērns, kad viņš šito uzzinās.
Bērns aug mātes vēderā un katru dienu kāds lohs ar savu KRĀNU baksta viņu.
Un vispār tad, ko dara Tavs vīrs ja var nolaist savu sievu līdz tādam līmenim. To vispār var nosaukt par vīru.
Zariņa govs , esmu stāvokli un man bija bail par tādu klienta neadekvāto rīcību tādēļ brīdinu citas ,klientam jāuzvedas zolīdi esam mēs visas sievietes un dotajā brīdī netaisos pekstiņus rakstīt , man bija šoks ,ka arī pret stāvoklī sievietēm var tā izturēties .
Tev kā sievietei, neliekās TRULI esot stāvoklī, sniegt seksa pakalpojumus. Nesaprotu tādus večus, kuri iet pie grūtniecēm pēc seksa, gan vienam gan otram vajadzētu atņemt seksa priekus ar ķirurga palīdzību. LOTI BĒDĪGI, KA MANĀ VALSTĪ AUG TĀDA SABIEDRĪBA.
Nu viņas tur vairākas, vispār jau pa 120€ tur var nopisties, es viņas kolēģei vienai pa tiem standarta 60€ diezgan forši dabūju pieskarties, kā te viens teica - gandrīz līdz elkonim man neko pa virsu neprasīja un teica, lai nāku vēl, būšot vēl bonusi pa to pašu taksi, tā ka hz, moš tiešām jāpiekāpj vēl
Tas nu gan ir par traku. Šitādai pakļauties. "Beigu beigās pec 37 minūtēm man tika paziņots, ka ja es gribu vēl ieiet dušā man ir 3 minūtes laika, savādāk man nebūšot laika pat apģērbties.". Es viņai būtu pateicis ka pēc viņas 3 minūtēm, pie durvīm klauvēs 3 skūtie un nogribējušies džeki ar beisbola nūjām - un tad viņai 3 minūtes pārvertīsies par 3 stundām. Mēs tak esam vīrieši un kā var ļauties šitādiem appisieniem. Es vēl saprastu ja tiešām meitēns riktīgi smuks - žēl pazaudēt, bet šeit......
Ierakstīts
Vajadzēja pirms gāliena pie viņas kārtīgi sadzerties - būtu vismaz jautrāk.....