Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

TAS jums vīrieši nedod tiesības būt nepieklājīgiem ,rupjiem.un parādi kurā vietā var nopelnīt naudu lai varētu normāli dzīvot ,nevis izdzīvot .MAN ir vīrs kurš strādā un pelna . Algas ,kā jau zinams lv 500e samaksā pa dzīvokli komunālajiem ,kas paliek  ,ēst vajag apģērbties vajag , a varbūt kāds noziedos  naudu ,nē visiem pohuj ,man nav vecāki esmu no bērnunama  pasaki ,kā pareizi dzīvot .un tu droši vien pist neēsi dabujis.

A Tu esi padomājusi par to, kā jutīsies Tavs bērns, kad viņš šito uzzinās.

Bērns aug mātes vēderā un katru dienu kāds lohs ar savu KRĀNU baksta viņu.

Un vispār tad, ko dara Tavs vīrs ja var nolaist savu sievu līdz tādam līmenim. To vispār var nosaukt par vīru.

Pretīgi no šitā visa paliek. Fui.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Zariņa govs , esmu stāvokli un man bija bail par tādu klienta neadekvāto rīcību tādēļ brīdinu citas ,klientam jāuzvedas zolīdi esam mēs visas sievietes un dotajā brīdī netaisos pekstiņus rakstīt , man bija šoks ,ka arī pret stāvoklī sievietēm var tā izturēties .

Tev kā sievietei, neliekās TRULI esot stāvoklī, sniegt seksa pakalpojumus. Nesaprotu tādus večus, kuri iet pie grūtniecēm pēc seksa, gan vienam gan otram vajadzētu atņemt seksa priekus ar ķirurga palīdzību. LOTI BĒDĪGI, KA MANĀ VALSTĪ AUG TĀDA SABIEDRĪBA.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Manuprāt problēma ir tajā, ka pie mums cenas ir par dārgu salīdzinājumā pret iedzīvotāju pirktspēju. Un maukām jau īsti šajā nodarbē nav jādara, atliek tikai paplest kājas, aiztaisīt acis un iedomāties ka viņu drāž Brets Pits un naudiņa nāk kā pa reni. A vecim ir smagi jāstrāda, jārok grāvji, jābūvē ceļi utt lai sūri un grūti nopelnītu naudu, kuru pēc tam varētu iedot kādai maukai.

Šajā situācijā paldies jāsaka tam džekam, kurš izdomāja krāsaino printeri.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.