Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Slimības,un To Profilakse
Ierakstīts

labāks vai sliktāks par mauku ? :D

savus smailijus tu vari likt cik lien,bet īstenībā tevī iekšā viss vārās,jo dēļ manis jūties nostumts no uzmanības centra(kas tev tā nepieciešams). Kā tas tā ir,ka reālajam te tiek pievērsta tāda uzmanība,a tev ne!  tu taču nespēj to panest.  Jāraksta jēlības,jāizlceļās,lai atkal visi tevi ierauga,diženo,vareno.......sūdu.

Ierakstīts

Hlamidijas ir viena no slimībam, ko tiešam var noķert sadzīves ceļā ar netīrām rokam kontaktejoties ar aci :) Ārstu ģimenē tas bija viegli izskaidrojams.

hlamīdijām ir īpatnēja smaka(sasmakušo zivju),un tas pats ar gardnerellas vīrusu(vēl smirdīgāks). To var saost jau pa metru.  

reālais, neesi domājis ielaminēt savu pimpi ? 

droši būs ka pipec 

tu rupjš un bezsakarīgs. man nav interesanti ar tevi ne diskutēt ne atbildēt uz tavām jēlībām. 

Ierakstīts

Ļoti adekvāts veids kā pārbaudīt vai prezim ir mikrocaurumi, piepūst, aizsiet un gaidīt vai gais neiet ārā! Kā tādu huiņu var izdomāt! Jebkurš prezis vai gumijas balons izlaidīs gaisu pa aizsieto caurumu! un tā plīšanas statistika arī izpista no pirksta... :)

tak pajautā tiem kas kaut ko zin(maukām).Pateiks tev ka preži plīst ne pa jokam.Un par mikroporām gumijā arī vari uzzināt,ja būsi pietiekami uzcītīgs un meklēsi.

Anzela Teika
Ierakstīts

realais,parlasi ko pats ieprieks esi rakstijis,NEVIENA nav vairak ka ls 10 verta(tatad ari shi),Ar maukam Tu vispar NERUNAJIES jo vinas ir zemaki radijumi neka Tu(shita bij lidzvertiga tatad).

Ar maukam VAJAG RUNAT jo vinas ari ir cilveki un tad to cenu ls 10 var sarunat.

Tad skaistules pa ls 10 jaunajos projktos(sis dzivoklis neizskatas pec jauna projekta.)

Nu raksti,bet vienkarsi opredelis ko Tu raksti un tad to ari tupii,bet te kats teikums runa pretim otram.

Sai bij dzeltena pase vai jau policijai nodevi?Tad gan vinai bus atkal dzives gruutai dalai jaiet cauri:(

atpūtiņ,izskatās ka tu esi apvainojusies,par kaut ko. bet nu nesatraucies taču tā,tas tiešām nebij par tevi teikts,jo es tevi nemaz vēl nepazīstu.Es nevispārinu visu uz visām. Runa gāja par sūdīgām maukām,kas slikti apkalpo,kas steidzina,kas nepilda solīto,kas liek fake bildes.Tādas ar nav vairāk vērtas par tiem 10 ls. Ir daudz sieviešu kas tiešām ir daudz daudz vairāk vērtas.Bet par tām mums pagaidām diskusija nav vēl bijusi,tad jātaisa jauns topiks. Ja tev interesē vai tai vai citai bij vai nebij dzeltenā p.tad aizej paprasi pati. Kas man jāzin to es jau zinu.Un jā,ir arī skaistule jaunajā projektā,jauna un smuka,un tiešām par 10 latiem(vismaz priekš manis)...lai kā tas arī vienam otram te nepatiktu. :)

Ierakstīts

Ja Tu paraktos kaut kur dziļāk, tad atrastu manis atvērtu tēmu par drošu seksu un dzeltenajām pasēm. Bet tas jau bija kādu pus otru gadu atpakaļ. 

nu redzi,tad vēl viens pluss tev. tātad neesi pasīva,bet aktīvi sludini pareizas lietas. maz jau kas to dara. vairums ir kas tikai no malas te palasa,parej,apņirdz,apspļauda,...un paši sev liekas baigi krutie.  

Anzela Teika
Ierakstīts

Tobiš tev patīk dzīves nospiestas un nomocītas sievietes ? Tas tev liek justies pārākam par viņām, kas savukārt sniedz tev laimi un prieku? :D

kāpēc tu domā ka viņa ir dzīves nospiesta? nevajag būt tik tendenciozam,draudziņ,nevajag. Tieši tu jau te velc uz kašķi. Tev ne problēmas būtību izrunāt,bet tikai pakašķēties vajag. Man to nevajag. Man patīk ne dzīves apspiestas,bet cilvēcīgas sievietes,ar sirdi krūtīs,un smadzenēm galvā,a ne aukstas maitas. Šī Andžela nav dzīves ne apspiesta ne nomocīta,viņa tādus kā tu noliks stoilā cik vajag.Ja vajadzēs.

Ierakstīts

Biežāk kā reizi mēnesī tik un tā nepiespiedīsi kādu iet un pārbaudīties, ja nu vienīgais arī likumu Tev sanāk grozīt ;D

Bet tas, ka katrai ir jābūt šādai dzeltenajai pasei, es pilnībā piekrītu. 

nu tad jau esi uz progresa ceļa,ja vismaz kaut kam piekrīti.

Anzela Teika
Ierakstīts

Un pa 10 Ls :D

Sievietes ideāls :D

ne jau tie 10 lati ir sievietes ideāls,bet gan pati sieviete,attieksme,rīcība.Jā,šī būtne ir izgājusi dzīvē cauri lielām grūtībām,tāpēc ir cilvēcīga un saprotoša pret citiem.Bet tās kuras vēl dzīvē īstas grūtības nav redzējušas,tās ar ir vislecīgākās. 

Ierakstīts

tomēr būtu kas jādara lietas labā lai maukas būtu spiestas biežāk iet pie ārsta uz pārbaudēm. Personīgi es laikam sākšu informēt dienestus kurai nav veselības apliecības. Tāpēc,mīļās maukas,ejat un pārbaudaties,un uztaisat savas dzeltenās pasītes,lai vēlāk nav nepatikšanu. 

Ierakstīts

nez kāpēc ir tā,ka uz to seksa brīdi mums visiem gribās iebāzt bez preža,nedomājot par sekām. un pārmaksāt,un uzmest vēl pa virsu.Bet kad jau esam ārā no ūķa,tad sākas slikta sajūta,gan par to ka nelietojām gumiju,gan par to ka naudu kaisījām vējā. Domāju šo lietu zin visi kas gājuši pie maukām.

Tāpēc ieteikums ir viens: lai tur vai kā,bet saņemamies un lietojam gumijas pat ja viņa piekrīt bez,un nemaksājam vairāk nekā nepieciešams.

kā sievai paskaidroji visu??? :D

sievām tas parasti tiek paskaidrots tā,ka tjipa noķerts pirtī,baseinā,no netīrā dvieļa,vai nejauši iedzerts no krūzes kur dzēris bij cits.Mūžu dzīvo mūžu mācies.

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

Nevienam personīgi neuzbraucot: tikai nevajag salīdzināt meiteņu cenas un attieksmi LV un Taizemē. Tur viss balstās uz citu kultūru un ētikas izpratni, kuras saknes atšķiras no kristietiskām morāles normām,kad tomēr mums eiropiešiem sēž kaut kur iekšā, pat ja arī neesi ticīgais... :)

jā,tur(austrumos)sievietēm ir pareiza attieksme pret vīrieti.Tur viņas saprot jau kopš dzimšanas,ka pret vīrieti ir jāizturas ar cieņu un respektu,un jāpilda vīrieša vēlmes.Bet šeit viss ir novirzījies no pareizajām sliedēm,un katra slampa uzskata sevi par pasaules nabu un izrīkotāju.

Ierakstīts

HIV dabūt ir diezgan grūti, ja jums nav homo vai narko kontaktu. Cita lieta - vieglākas slimības, kur risks ir tiešām augsts.

No savas pieredzes:

Vienu reizi noplīsa prezis (bija tāda Andželika P.Brieža ielā, ehh...), apstrādāju ar spec. vielam, aizgāju uz analīzem. Tīrs un vesels.

Ap 10 dažādas maukas ārzemes taisīja minetu bez gumijas, kadā no reizēm dabūju hlamidijas. Meitenes bija no dārga gala eskortaģenturām, starpcitu.

Vienu reizi bija ari klasiskais sekss bez gumijas, tepat Rīga ar amatiermeiteni, sanāca neplānoti. Beigu beigas abi aizgājam uz analīzem, abi veseli.

Ta kā rēķiniet paši. Manuprāt varbutība ir liela noķērt kādu mazāku, bet tikpat nepatīkamu sūdu.

nu to mazāko un tikpat nepatīkamo var ātri izārstēt,ar antibiotiku kursu,mūsdienās pat sifilisu ārstē ar 2 injekcijām(ja pats sākums,ja nav ielaists).Bet visnepatīkamākais sākas ja ir noķertas neārstējamās kaites,hiv,c-hepatīts(jā,jā,it kā jau ārstējams,bet....ļoti dārgi un ļoti grūti).

Ierakstīts

Lai paaugstinātu drošību un neinficētos ar STS un HIV, vajag maukt virsū 2 prezervatīvus.

Nezinu, vai esmu tas laimīgais vai nelaimīgais, bet vairākas reizes (sex par naudu) esmu to darījis bez skafandra. Un nekādas saslimšanas.

Tā nav reklāma par nedrošu sexu, taču katram ir sava pieredze...

taa saslimshana,veciit,var izpausties peec ilgaaka laika.HIV var paraadiities peec gada,diviem.

Kā Cīnīties Ar Atriebējiem
Ierakstīts

Aktuāla tēma-kā cīnīties ar bijušajiem vīriem, draugiem vai draudziņiem, kuri portālu izmanto atriebības nolūkos?

labākais veids kā ar viņiem cīnīties ir----------- neieriebt nevienam. tad ar nebūs ne ar vienu jācīnās. Ja pati pievem dvēseli kādam,tad ar nebrīnies ka rekacija ir tāda kāda ir.

Ierakstīts

Neatceros, kad tu pie manis par grāmatvedi esi strādājis, ja zini manus izdevumus. Nav man dzīvoklis par 10ls diennaktī,acīmredzot neesi bijis pie manis un nezini kādus pakalpojumus sniedzu, jo prezervatīvus arī pa vienam uz klientu nevar rēķināt-ja izmantoju rotaļlietas, aiziet visi 3-5 par reizi.Un dīvāns man pašai personīgais.

varbūt tie nav precīzi 10ls izdevumi, bet nu tuvu tam-varbūt 7.63 ls,precīzi uz santīmu  nepateikšu,par 3-4ls nu nekādi nesanāk.Nezinu cik ilgi tu savas apakšbikses valkā un cik bieži mazgā, bet es savas pēc 5-6 mazgāšanas reizes varu uzvilkt braucot ciemos pie vecmāmiņas.

Nu ja tu esi tā par kuru te ir atsauksmes forumā,tad......piedo atvaino,....bet pie tevis es ar neiešu.Labāk pie jaunas maukas aiziešu. Tu savu jau esi nokalpojusi,laiks pensijā.      Un tās apenes tev laikam no papīra,ķīniešu lētās,ja jau pēc 5 mazgāšanas reizēm izšķīst.Dīvāns arī laikam gerkena veikalā pirkts.

Ierakstīts

Normālas meitenes strādā par ls 10 stundā savā dzīvoklī? Neticu. Vai nu tad tās strādā idejas vārdā un izdevumus kāds sponsorē,vai nu tās ir baigām darbaspējām un var pieņemt 10 klientus dienā.Ja tā smalkāk parēķina man uz klientu gandrīz tie 10ls izdevumos- dzīvokļa īre,komunālie,prezervatīvi,lubrikanti,kāds vibrators,apakšveļa,zeķes(plīst kā papīrs),pa laikam kādas kurpes,dvieļi,palagi(gribat tak, lai katram svaigs un tīrs- no ikdienas mazgāšanas tie kļūst caurspīdīgi),kaut tās pašas salvetes un dušas želejas,galu galā arī dīvāna amortizācija(kārtīgs dīvāns arī maksā kārtīgu naudu), veselības pārbaudes arī maksā naudu,maksas sludinājumi katru dienu,ja vēl jāmaksā fotogrāfam par fotosesiju-tad tas arī vēl, kafija,tēja, vasarā- minerālūdens, kādam vēl 100g arī vajag ieliet- vobšem izdevumi vairāk kā nevajag.Ja strādā normālā grafikā ar brīvdienām un atvaļinājumu vismaz reizi gadā, lai aizbrauktu kaut kur patālāk no jūsu uzmanības, es par 10ls nevaru atļauties strādāt.

Man viens no pirmajiem klientiem reiz teica-ņemt prostitūtu ir tāpat kā pirkt dārgu vīnu-no skata uzreiz nepateiksi vai patiks, bet, ja esi atkorķējis-maksā.Jums tak visas tiesības-atnāc,nepatīk apstākļi vai meitene-ej prom.bet, ja esi izlēmis palikt-maksā.Vai otreiz gribēsi atnākt-tas jau no meitenes atkarīgs. Ne tā kā man gadījies- atnāk klients,40min. divas reizes beidz-pēc tam saka-nu es biju domājis, ka būs savādāk-vai atdosi naudu? Pateicu, ka naudu neatdošu,strādājusi esmu un rezultāts bija pat 2 reizes,tā arī nepaprasīju, ko viņs bija domājis ar "savādāk",vai to, ka sperma viņam pa ausīm nāks ārā, vai ko citu.

nu nelej,nelej,vālodzīt. Dzīvoklis tev izmaksā ap 10 latiem diennaktī(ar visiem komunālajiem).Un pa dienu tev vidēji ap 5 klientiem,tātad uz katru 2 ls pāsizmaksa. Un prezis 30 santīmus.Apakšveļa tev arī nav jāpērk uz katru klientu pa jaunam.Vienkārši iemet veļasmašīnā un izmazgā.Tādu fotosessiju tu uztaisi vienu,divas reizes,un tev pietiek gadiem ilgi.Kafija,tēja,nu cik tad tas tējas tamponiņš tev izmaksā? 4 santīmus.'Tādus 100 gramus tu nevienam nelej,to tu pati labi zini.Ja nu vienīgi kādam nu ļoti labam pastāvīgajam klientam,izņēmuma kārtā,pa retam.Un tad arī no tiem krājumiem kas tev laika gaitā ir sanesti(neizlietotās pudeles,vai puslietotās).Īsāk sakot,........tev pašizmaksa uz 1 klientu ir ap 3 latiem(ar visu dzīvokļa īri,ūdens patēriņu,tēju,lubrikantu,prezi,visu). 3-4 lati,maksimums.Un tu to zini.Un es to zinu. Un viss kas ir virs tā ,ir tava tīrā peļņa.Un ja tev vēl tas būtu tik grūts solis(atdoties vīrietim)tad vēl varētu saprast,par ko maksāt.Bet tev tas pavisam nav grūts solis.Tev tas bij grūtais solis varbūt pašā sākumā,ar pirmajiem 10 klientiem.Bet tagad tev tas ir tāpat kā kotleti apēst,tikpat "'grūti"'.Patiesībā tu labprāt ar katru gultā liktos pat par 10 latiem tīrās peļņas.Tu to zini.Un es to zinu.Un viss pārējais ir tukša muldēšana.

Ierakstīts

tad es viņiem, ja nerimstās, lieku iztēloties, cik daudzi p...i pliki varētu būt bijuši manā mazajā mutītē :P, ja katrs to pieprasītu...  un tad viņiem(pārsvarā) vairs neko negribas bez prezervatīva...

ar prezi,bez preža,....nav vairs starpības lielas,jo galu galā...jūs saslimstat tāpat.Tas ir tikai laika jautājums.Tādas "'foršāsmeitenes"'pēc dažiem gadiem būs slimas miskastes,lai arī cik labi izskatītos viņu ārējā čaula.  Diemžēl,....bet fakts. Ja nu vienīgi neatmetīs savu iemīļoto arodu. Bet...kā liecina dzīves pieredze.......maukas nekad neatmet savu nodarbi pavisam.

Ierakstīts

kas attiecas uz inficēšanos caur orālo seksu,tad piem.te viens ārsts atbild šādi: 

При оральном сексе передаются практически все ЗППП, в том числе и венерические, СПИД, гепатиты Б и Ц.. Возможно также развитие неспецифических воспалений половых органов при наличие заболеваний ротовой полости.

С уважением Врач 1 категории уролог-андролог Савенко Анна Александровна.

Tomēr uzskatu ka nav tik liela riska inficēties caur orālo seksu,ja vien tas nav sifiliss vai candida. 

Mutē tomēr ir siekalas,kas pašas par sevi satur virkni antibakteriālu vielu.

Cita lieta,ja tu laizi . tad tev satek mutē viss tas kas palicis pāri no iepriekšējiem.Kunnilinga piekritējiem ieteiktu izmantot speciālas kunnilinga plēves(pārdodas intīmveikalos).

Ierakstīts

prezis plīst tikai ja ir eļļa lieta virsū ar to tiešām jābūt uzmanīgam, savādāk nekad nav plīsis... par tām mikroporām nu šaubos kamēr kāds "nopietnāks avots" nekā mistisks "reals" un youtube video to pateiks....

jā,pareizi,eļļa saēd prezi,un ja ilgāks dzimumakts tad prezis plīst.Bet plīst arī tad ja eļļa netiek lieta virsū.Lielākoties tamdēļ ka maukai p.nav slapja.Bet tas ir dabīgi.Nevar taču gribēt lai viņai būtu p.slapja ja nāk viens pēc otra,sveši cilvēki. Siekalu uzsmērēšana arī nav risinājums.Un prežu lubrikanti(speciālie)ir padārgi,viņas nelabprāt tos pērk,jo negrib naudu tērēt. Vienai nesen bija pie gultas nivejas krēms,un tāds pabiezs,nekā cita.Tak negrib tērēties. Tas pats ar šampūniem un ziepēm,pavērojiet kādi ir vannasistabās.Vislētākie. Ja vispār ir.

Varbūt man ar krievu valodu sūdīgi bet tur teikts

Risk zarazenii bolee 31% tas nozīme saslimt manā izpratnē....

nu varbūt nepareizi izteicās.Tas domāts tā: risk PROŅIKNOVEŅIJA nevis riks zaražeņija.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.