Un Tu tici tam, ka vins tulit skries un rakstis? Ko vins uzrakstis? Es vel vinam varetu iedot divas adreses uz kurieni iet u rakstit un vel inspektoru vardus un uzvardus, lai nav jaskraida no kabineta uz kabinetu.
Tiesam bernu darzs.
Cilvēkam vienkārši dzīvē nav paveicies Man ir tādas aizdomas ka raksta autors ir bijis pie manas draudzenes,bet varbūt es kļūdos. Viņai vienreiz bija tāds vīrietis atnācis, kurš pēc seksa sāka ārdīties un prasīt naudu atpakaļ un vel draudēja ar policīju un ka itkā esot uzņēmis video ar viņu Fuj,fuj! Tas bija nesen.
prostitute.pngGribu izteikt publisku paarmetumu tiem kas izlutina prostituutas,klanoties taam un paarmaksaajot.Liidz ar to vinjas lecaas kaa grib,un no paareejiem ar prasa augstaas maksas.Manas domas ir taadas,ka shobriid Riigaa reaalaa cena maukai vareetu buut 10 ls (ja ar savu tikshanaas vietu,tiiru dvieli,dushu,tiiru palagu,un pieklaajiigu apkalposhanu).Ja uz izbraukumu tad 5 ls(taada kurai slinkums vai skopums maksaat par savu dziivokli kur aicinaat).Bet kaada ir situaacija???!!! Taa ir nenormaala.
Leciiga mauka atbrauc uz izbraukumu,nupat jau kur nojaajusies,un pieprasa 25-40 latus. Dziivoklja mauka pieprasa tos pashus 25-40 par biezhi vien nekvalitatiivu seksu,kura laikaa izraada necienju,steidzina,skataas pulkstenii,nepilda klienta veelmes,utt.Veel ir taada kategorija kas vienkaarshi kompostree praatu viirieshiem,un taas ir tipa masieres,kas it kaa tikai masee,bet kad saakat piedaavaat lielaaku naudu,tad it kaa negribot piekriit jaaties par lielo naudu.Neuzkjeraties uz sho.Ziniet,ka jebkura taada "'tiiraa"'masiere kura galaa piekriit seksam par paaugstinaatu cenu,ir pamataa taa pati netiiraa mauka.Tikai ar savu naudas iekaseeshanas sheemu.
Mani ieteikumi sheit buutu shaadi:
1) ja juus nekvalitatiivi apkalpo,pieprasiet atpakalj naudu.Un nebaidaties to dariit.Kaut vai piedraudiet ka sauksiet policiju pa telefonu.Praktiski visas straadaa bez dzeltenajaam paseem,un paarkaapj prostituucijas likumu,par ko var tikt uzreiz sodiitas ja saakas kaadas razborkas.To vinjas negrib.Pieprasiet atpakalj naudu.
Tas uzreiz juutami vareetu ietekmeet apkalposhanas kvalitaates liimeni.NEMAKSAAJIET par nekvalitatiivu pakalpojumu!
2)Nositiet cenu. Jo iisteniibaa gandriiz visas ir gatavas to dariit par pusi cenas kuru vinja jums nosauc.Ja saka ka par 30 tad varat buut droshs ka gatava arii par 15.
3)Neejat mauku pavadaa.Vinjas ir nekauniigi radiijumi,kas bez zheelastiibas izmantos katru juusu vaajiibu un minstinaashanos.Nepieljaujiet to.
Muusu pienaakums(pret sevi)ir panaakt situaaciju,ka nevis maukas nosaka muuziku,bet tieshi otraadi,ka klients noteiks kam un kaa buut,un kam un kaa nebuut.
Ja esat neizleemiigs,un paaraak pieklaajiigs,mauka nekaveejoties dariis visu taa lai sekss aatraak beigtos,lai tik mazaak vinjai buutu jaapuulas,un lai tik juus vairaak maksaatu.
NEESAT LOHI. Jums katram ir pienaakums pasham pret sevi,un TAAPAT PRET PAAREEJIEM SAVA DZIMUMA PAARSTAAVJIEM.
Ierakstīts
Cilvēkam vienkārši dzīvē nav paveicies
Man ir tādas aizdomas
ka raksta autors ir bijis pie manas draudzenes,bet varbūt es kļūdos. Viņai vienreiz bija tāds vīrietis atnācis, kurš pēc seksa sāka ārdīties un prasīt naudu atpakaļ un vel draudēja ar policīju un ka itkā esot uzņēmis video ar viņu
Fuj,fuj! Tas bija nesen.