Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Лилу (~30) 25320811 - Importa Dāma
Ierakstīts

Тоже был сегодня у неё! Согласен с автором топика. В реале больше лишнего веса чем на фото. Отношение к клиенту очень хорошее, интересное. Но весь процесс представлялся лучше чем вышло.. По её анусу провести пальцем нельзя(пугается что вставят), в вагину вставить палец нельзя, туфлей на каблуке как на фото нет. После минета улеглась по собачьи - трахай меня так. Улеглась потом животом кверху... (неочень так интересно, мешает её лишний вес). Первый раз пошел за 100еур, думал будет интересней. Нет, и наши девочки за 50-80 есть получше. И да,и нее в процессе звонил телефон, в перерыве даже отвечала на него. Немого жаль потраченых денег.

Kisa23 (4Sex.lv)
Ierakstīts

tiiira dziivokli ????  es par shitaadu joki vinhju tomeer pacenstos satikt...izdraaast un pasuutiit nahuij, lai turpina taalaak tiiriit

Domaju ka nebija joks, jo bija dzirdams puteklusucejs uz fona.

Un vina ta divaini runaja, it ka bija otrais cilveks blakus, un teica "pagaidi 10 minutes ludzu, MES vel tiram majokli..."

MES????

Kisa23 (4Sex.lv)
Ierakstīts

Atradu so Kisa23 4sex.lv, piedavaja visu par 40Eur. Sarunajam. Bet piebraucot necela klausuli. Pec 20 minutem tacu sazvanijamies, un pateica ka vina tira dzivokli, un lai es uzgaiditu vel 10 minutes. Bet es jau biju prom. Ta ari nesatiekot vinu. Brivibas gatve 389.

Vai kads bija? Paveicas man ka netiku vai ne? :)

post-22558-0-19195000-1403709240_thumb.jpg

Meitenes Uz Ielas Rīgā
Ierakstīts

Vot tagad es zinu kas tos korķus rada kursējot un riņkojot pa vienu un to pašu rajonu :D

A te raksta - ai bļa laika neeesot aiziet pie meitenēm, atsauksmes dodiet kur ir vērts iet.

A hujarīt apli pērnavas iela - salaspils - ķekava - rīga tam laiks ir :wacko:

Ja tas bija domats man, par manu smalku aprakstu, tad atbildešu - nereizi nekur nemineju par to ka nav laika, un nekādas atsauksems nereizi neprasiju!

Par kadiem korķiem iet runa? Pernavas ielas rajons? Rumbulas rajons? Vai Kekavas apvedceļš? Nereizi korķi neesmu redzejis!

Meitenes Uz Ielas Rīgā
Ierakstīts

Izbraucu šodien visus 3 maršrutus. Aizņema ap stundu un 10 litru benzīna.

Patiešam bija tikai narkomanes, slimas, vai alkohola reibuma.

1.Pernavas ielas rajona bija 4, 2 no tam bij labi apģerbtas, piebremzeju tikai parunat, uzzinat par cenam, prieks Jums :)) (ar to ko runaju, bija izskatigi apgerbta, nebija reibuma, bet bija laikam no kada bomžatņika, jo nagi uz rokas pirkstiem nebija sen kopti, uz sejas ļoti daudz tonejama pulvera, bet zobiem laikam sakas kkada slimiba..) Cena bija 15 un 25.

2.Maskavas-Rumbulas rajona bija 3, 2 noteikti narkomanes. Un viena atseviški gar malu ne ipaši taisni staigaja (varbut peļkes bija..).

3.Kekavas apvedceļa bija tikai 4 meičas (lidz 25.g.v.), pie tam vienuviet, kur iepriekš mineju (Olaines novada, kur A5 zime uz kartes.) - visas bija no citas realitates! (interesas pozas staveja, sedeja..)

Secinajums: Starp ielas meičam - nav variantu. Tos, kurus šodien redzeju, nevienam neiesaku izmantot!

Meitenes Uz Ielas Rīgā
Ierakstīts

RE: 

felikstdir5

Pilnīgi piekrītu.

Bet ar tam dzīvokļiem, man kaut ka neiet..

Braucot garam ar auto var paskatities, un tad nolemt, apstāties vai nē. Bet ar tam kas sludinājumos - parasti bildes ir uzlabotas, vai vispār viltotas, tālāk jāzvana, jāsaruna tikšanās - kad atbraukši varbut realitātē neiepatiksies...

Bet salidziot ar Meža meičam, cerams ka tie, kas dzivokļos (vismaz daži) noskalojas pēc vai pirms klienta.

Meitenes Uz Ielas Rīgā
Ierakstīts

1. Maršruts - brauc no A.Čaka ielas pa Pernavas ielu, skaties krustojuma Pernavas - Zvaigžņu (reti), talak krustojums Pernavas-Varnu (ļoti reti), talak krustojums Pernavas-Lauku (stav katru dienu vakaros), Lauku iela visa garuma vari pabraukt, talak J.Asara iela (vakaros katru dienu), talak Lienes iela (katru dienu), un Pļavas iela (katru dienu stav).

2. Maršruts - brauc pa Maskavas ielu, pēc Rumbulas (pēc Dinaza) skaties uz abam pusem, tur gar ceļa lidz Rigas robežai, Salaspilim. (pa dienu, gandriz katru dienu stav).

3. Maršruts - brauc pa to Kekavas apvedceļu, kas ir karte augstak, kur ir bulta, tur dažreiz stav, un apruveni 2 kilometri uz vienu un otru pusi ari vel divas vietas(pirma aptuveni kraisaja puse kur uz kartes A5, otra labaja puse kur krustojums ar Bebru ielu - tur meža stav Audi A4 peleka aptuveni 2003 gada.).

Pirms 2 gadiem bija loti daudz vismaz normalas nenarkomanes meičas. Tagad palikuši tikai narkomanes..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.