Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viktorija/adele, Yasmine, Sindija
Ierakstīts

Pulkstenī neskatījos, bet 1,5h-2h, detaļās neizpaudīšos....Runājot par viesnīcām, pa 30ls darba dienās ir pietiekami daudz labu variantu ko paņemt.

Protams tas ir padaudz, bet parādiet kaut vienu labu variantu kas ir tuvu 90/60/90, vecumā līdz 30, kvalitatīvās drēbēs, apakšveļā, labā kosmētikā, labām manierēm kaut drusku inteliģences un galu galā skaista kas atdodas zem sotaka? Es domāju ka nav tādu variantu, loģiski ka vienkāršai ielenei par atsūkāšanu nav vērts maksāt vairāk par desmitnieku, katram savas iespējas un vajadzības...

Viktorija/adele, Yasmine, Sindija
Ierakstīts

Esmu bijis pie Natashas no ladylux, varētu dot 7/10, ok tā bija vispār tikai mana otrā reize pie ma^ām un ir savi iemesli kādēļ iegriezos, bet varētu teikt tā:

1. Sekss pliekans, lai gan viņa centās un pati izrādīja simpātijas, bet nu kaut kas īsti nebija

2. Augums modeles, seja skaista, krūtis varētu būt lielākas

3. Bildes no ladylux domāju fake, iespējams arī nē, bet dzīvē ir ok, par vecumu un aprisēm domāju nav melots

4. Var just biki nolietojumu neatkarīgi no dārgās cenas, ok ne izskatā bet strādāšanas ziņā gan tuvu automātikai

5. Pagrūti sazvanāma/sarakstāma/aizņemta pa telefonu liekas mazliet sakāpis galvā, bet satiekot ar komunikāciju nebija problēmu

6. 200EUR+viesnīca

Vai ir vērts? Ja ar izskatu viss ok un mute strādā tad domāju ka nē, jo sakarīgos klubos grozas līdzīgas naudas mednieces kur par dārga šampja un tālākā vakara turpinājuma cenu var sakoļīt pa to pašu naudu, tikai starpība ka ir no kā izvēlēties....Starpcitu esmu par 96% pārliecināts ka Natašu esmu pāris reizes redzējis slaistamies pa studiju un firstu, bet nu laikam kaut kā nesokas ar copēšanu vai arī patīk savs darbs.

Zhasmin
Ierakstīts

Tas ir slimi maksat tadu naudu, tad labak pa tam 500eiram aizlast weekenda uz Barselonu izklaideties un pie reizes tur pa 100-200EUR iet VIP un izvele daudz reiz lielaka, manuprat adekvata cena seit LV ir lidz 200EUR, protams skaistums maksa naudu bet nejau tadu,,laikam arzemnieki bus vinas izlaidushi..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.