Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Linda Bolderaja 25254971
Ierakstīts

Ir pabūts pie viņas, neko labu nevaru pateikt. Gribējās pamēģināt jaunu un tievu ar maziem pupiem. Zvanīju vairākas dienas, līdz sazvanīju. Teica, ka "esot izgājusi" (par to vēlāk), lai zvanu vēlāk. Galu galā norunāju tikšanos.

Dzīvoklis 3/10

Atrodas Bolderājā bēdīgā 9stāvenē. Kad piebraucu, lika pagaidīt, iečekoja mani no kāpņu telpas loga. Lifts un kāpņu telpa ļoti drūma paskata, bet nu tas vienalga. Pats dzīvoklis katastrofa. Nezinu, vai ir būts švakākā. Nav remontēts kopš uzcelšanas, mēbeles tādas pašas. Gultas veļu laikam ar nemaina bieži. Dušu piedāvā pirms un pēc, dvieļi varētu būt tik veci, cik dzīvoklis, toties bija izmazgāti. Dzīvoklī smaka, kad uzjautāju, pateica, ka esot daudz mājdzīvnieku, tajā skaitā sesks...

Izskats 6/10

Meitene atbilst aprakstam, bildes īstas. Viņa ir tievāka kā bildēs, varētu būt anoreksiķe. Augums kā caurulei, cerēju ieraudzīt smilšu pulksteni ar apaļu sēžamvietu. Krūtis mazas, cietas, vienīgais, kas viņā patika. Mati melni, īsi, seja puiciska, ar redzamu nolietojumu un vienaldzīgu skatienu. laikam ir gots vai emo, pa ķermeni ir žiletes rētas. Uzvedība ar puiciska. Nav tā attapīgākā, neko daudz parunāt nevar, pīpējot spaisu(tas daudz ko izsaka). Sagaidīja mani pabriesīgā maukas kostīmā ar nodilušiem stringiem. Šinī brīdī vajadzēja iet prom, bet spiediens olās to neļāva.

Pakalpojums 5/10

naudu prasīja pirms pakalpojuma, 60 eur, tagad nedotu pat pusi. Par laimi uzreiz novilka šausmīgo apģērbu. Piedāvāja masāžu, esot ļoti laba, piekritu. Nekāda diži labā nebija, viegla paglāstīšana, bet ne jau tāpēc atnācu.Gribēja ņemt mutē bez prezervatīva. Sekss tāds nekāds, monotonas kustības, jāstrādā bija pašam. Konveijers... Vienu reizi beidzu, otru nemaz neprasīju.

Pēc seksa palielījās, ka esot kaudze neatbildētu zvanu. Viens paspēja pazvanīt, kamēr es nebiju aizgājis, viņa atbildēja, ka "esot izgājusi".

Kopumā nekas īpašs 5/10.

Varbūt esmu pārāk izlepis, varbūt viņa nav mans tips. Ir redzētas daudz sliktākas. Iespējams kādam taisni patiks šāda tipa meitene, bet ieteikt negribētos. Pats 2. reizi nebraukšu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.