Ziedoju kaadu briidi, lai paraknjaatos un pakomuniceetu ar iespeejamaam draiskuleem ,kuras sevi nepiedaava ikdienas darbos, ja pareizi atceros, tad vinjaam tika piedeeveets apziimeejums: NEPRO, ok, lai nu buutu.
Izdevaas sakomuniceet ar vienu simtnieci:
viņas meils: "100ls par tiksanos,ja cena nerada problemas tad runajam talaak"
telefons: 26007143
atziistos, neesmu no resnaa gala, taadeelj nezinot ko varu sagaidiit, i nemaz nenoproveeju
Kaa man ties sastreegumi noriebusjies, aarpraac, bet tas laikam arii bija viens no iemesliem, ka atradu jaunu saitu, vismaz es nezinaaju: www.ladies.lv un tur reklameejas viena:
Vārds: Lana
Vecums: 18
Svars: 40
Augums: 169
Atrašanās vieta: Kengaraks
Telefons: 27118754
Pakalpojumi:
bilzja, nu taa saprast neko nevar, bet liekas ka pusliidz
sazvanos: balss taada pusaizsmakusi, bet kam negadaas, kad rinkjii vazaajas ne tikai siekalaini koleegji (sorr) bet arii dazjaadi viirusi:), daljsje razgovor na ruskom: atrodas maksacjkaa, pie kinoteaatra maskava, kad buusjot piebraucis, lai zvanot, tad pateiksjot, kur jaakust preciizaak, uzjautaaju, vai inetaa bilde iista, protams ka iista!
cena: 20 Ls (oral, sex), nu ok, laikam jau depingo, bet kameer nav redzeeta vaigaa, tikmeer nemiers diida. Oks, ruucinu melniiti un uznjemu kursu uz kinoteaatri:))
Pieripinu, zvanu: pirms kinoteaatra (liekas, ka tas jau sen vairs nefunkcionee, bet kaadu laiku atpakalj ir bijis haiveij dzeeraajtusinju vieta vai kaut kas tml, nu oks, taatad: pirms kinoteaatra jaagriezj pa labi, garaam zagsam, tpu tpu tpu, un tad esot pjatjietazjka, peedeejais podjezds 7.dziivoklis, ja kaads negrib pirms tam aizelsties, tad tresjais staavs pa kreisi.
Labi, klaat esmu, spiezju zvana pogu, ieksjaa atsaucas, minutku podozjdjitje, ieksjaa ierstie sadziiviskie troksjnji, bet minutka paartop par pjatjminutku, atceroties, ka var jau arii uzzvaniit veelreiz, noskrapst atsleega un manaa prieksjaa paraadaas...: ZDRASTVUJ UZJASS. nu kaa minimums 40 gadiiga pirms 50 gadiem jau pensijaa aizgaajuse stahanoviete, brrrrrr, ja savaa izteelee balstoties uz publiceeto foto biju iedomaajies svaigu 18 gadiigu stahanoviesju maacekli, tad realitaate
augumaa pamazinja, vareetu arii buut sludinaajumaa noraadiitie 40 kg, bet nu feiss un paareejais,
nedaudz atguvies un atguvis runas speejas uzjautaaju, ka sludeklii bija 18 gadiigs meituks, uz ko vinja ka es kaut ko jaucot, inetaa vinja nereklameejoties, lai nesaaktu skalji izteikt savas emocijas par sastreegumaa pavadiito laiku un sludeklja atbilstiibu realitaatei pieklaajiighi atvadiijos un mekleeju peec validola
PS pirms guleetiesjanas jaapanjem kaadi 50 gr, kas zin, ka naktii murgos nenaak ciemos...
domaaju ka nee, jo muusu savstarpeejaa sarakstee akcepts tika dots tikai minetam un klasikai, izsleedzot anaalo, ekstreemais varbuut bija domaats, ka vinjai nav pasjai savas vietas un tad jau var mekleet ekstreemus variantus, kaut gan taads staasts muusu sarakstee nefigureeja
Visticmakaak, ka FAKE, jo uz sjo pasju nummuru kaadreiz bija xTraa kom enteetie purvciema zakji, kurus man ir bijis tas kauns apciemot, varbuut personaazji ir mainiijusjies, bet pieeja diezin vai, un izskataas, ka veel kas ir mainiijies: dislokaacijas vieta uz sarkandaugavu! varbuut tuvaak tvaika ielai;)
Jap, sjis ir tas pacs tel numbers un vieta, kuru apmekleeju, tas bija pagaajusjo nedeelju, taatad:
-zvanu: atbild pusliidz laipnaa balsii, adrese daugavgriivas, taa pati kas topika saakumaa, 1.korpuss, ieeja pa kreisi pirmais staavs, pa telefonu nosauktaa cena: 25 Ls, viss, iznjemot anaalo, bilde iistaa:))
-ieronos uz vietas: dziivoklis taa pusliidz, darbiniece: pagara, slaida, blondiem matiem, gadi taa uz 25-28, jautaaju: precizeejam, kas tiek piedaavaats: tad nu stahanoviete saak vaavuljot un gudri atbildeet, bet ne par teemu, ok, lai nu buutu paargudra, ja vien darbinot tas netraucee:))); iereecu, kad teicu, ka bilde jau nu nav iista, uz ko jameejaa ar paargudro tekstu: un kura vieta tad tiesji nav iistaa?!?!?!?!
-tieku suutiits uz dusju, taa koridoraa uz prieksju nedaudz pa labi, nomazgaajos, dvielis sauss, salociits, liekas ka cits to nav izmantojis, ar siltaa uudens noreguleesjanu vajadziigajai temperatuurai probleemu naff
-kad nu ierodos tiirs, slapinjsj un plikinjsj pie darba galda (stahanoviete ielas dreebees veel), jamaa izdomaaja precizeeties par noteikumiem, ok, lai buutu: vinja saka, ka cena esot 30 Ls/h, te nu esmu pliks un neaizsargaats nezjeeliigaa bussinesa kapitaalistiskajaas kjetnaas:), ok, saku vinjai, ka tad es gjeerbjos un dodos atviegloties citur, likaas, ka vinja to nebija gaidiijusi:))), un ar tekstu, ka vinja jau nu 5 ls deelj neies ... (iisti ko nesapratu, jo subtitri nebija un krievu valoda man nav dzimtaa), piekrita par 25;
-naacaas izgjeerbties pa otram laagam, tikmeer stahanoviete devaas, nu nelikaas ka bija bijusi dusjaa, bet devaas uz citu vietu izgjeerbties liidz bikinjaam un kruusjturim - taada vismaz vinja atgriezaas
-lapi, saakas process: es uz veedera, vinja masee muguru, peec laika griezjos ar aparaatu uz augsju, masaazja turpinaas un peec kaada laika tiek uzripinaats gumijas aizsargs pret neveelamiem aarsteesjanaas izdevumiem. atbriivoju darbinieci no kruusjtura un tad darbinieces teksts: konesjno ne tretjij razmer, no svoji!, kruutis, nesmu speciaalists, bet liidz 1.ajam izmeeram veel taals celjsj ejams, ok, turpinam jau ar sex, nezinu, laikam aiz niknuma pret saakotneejiem tekstiem, bet izdarbinaaju kaartiigi, tuvu pirms beigaam jau dezjurants/te zvana, laikam esot jaabeidz, bljin zuud kaut kaa pasaakuma ticamiiba:)
-process visu laiku no darbinieces tiek steidzinaats, gan ar maaksliigu baudas izpausmi, gan ar paareejiem panjeemieniem;
-darbiniecei jau paliek gruuti, laikam nebija domaajusi, ka process vareetu buut tik ilgs, izmantotams to, vinja piekriit ka beigts tiek bez gumijas uz kruutiim, bet lai tik netraapot sejaa:))))
rezumee:
-stahanoviete: 3/5 - kaa jau mineeju, augums ok, varbuut pat par daudz kaulains, bet taa paraak uzbarot neprasaas, kruutis mazinjas pri mazinjas, bet ne iekaarojami mazinjas; vareetu pat dot vairaak, ja nevaariitos un pakluseetu kur jaaklusee:), pieljauju, ka sjis eksemplaars ir importeets, jo ceturtaljgadsimtu nodziivojot riigaa tik daudz jau nu vajadzeetu saprast dazjus latviseju vaardus
-telpas: 3/5 - gulta necjiiksteeja, vieniigi muzons no tv kaut kaa nenaaca, nevareeja atrst nevienu muz kanaalu, dusja ok,
-minets - 3/5 - tiek njemta paliigaa msja kulakova, bet pusliidz;
-masaazja - 3/5 - no tshanovieteem/nemasiereem ir piedziivota arii labaaka
-sex - 3/5 - vareetu pat vairaak, ja vien nebuutu paaraak juutama uzkriitosi uzspeeleta attieksme un paargudraas runas
rekomendaacijas: nu nedosjos vairaak uz to vietu, vai iesaku citiem? var jau meegjinaat, bet palasoties saakuma komentu, saprotu, ka esmu ticis veiksmiigi cauri:)
kaadreiz kontakteeju ar sjo stahanovieti meilu liimenii: cena bija 30 Ls, bet vinjai nav vietas kur, liidz ar to mana interese noplaka, jo, ja cena ir taada pati kaa liidzveertiigam piedaavaajumam bet jau ar apartamentiem, tad par izveeli vairs nav smagi jaadomaa
storijs saakaas, ka ieksj atradu sludekli,"Molodaja bez kompleksov zenshina poznakomitjsja s prijatnim muzcinoi dlja strastnih vstrec v dnevnoe vremjaka".
super truper, kas gan mums cits ir vajadziigs! rakstu jameejai meilu ar savas intereses apliecinaajumiem, uz ko sjii atbild: "Ishu,druga,ljubovnika.Sposobnogo snjatj ujutnuju kvartirku dlja neznih vstrecj"
Hm, mana lejusdaljas interese noplok, bet palielinaas taa intereses dalja, kas saistiita ar: izzinaat!
taapeec uzjautaaju, vai tie ir intiimpakalpojumi, vai kas? uz ko sjii ir varen paarsteigta, kaa es taa varu iedomaaties:)))) "da pocemu ze?s cego ti vzjal takoe?????????S togo cto nuzna kvartira?????No vedj ljubovniki po suti podderzivajut ljubovnic,ja ze ne proshu denjgi i podarki,a kvartiru,dlja sebja i druga kotorii budet so mnoi.A ti hotel kak,nicego sovsem ne vkladivaja imetj krasivuju zenshinu i ctob ona vsegda zdala tebja,tvoih objatii nicego ne predlogaja ei vzamen????"
naakamajaa sarakstee apdzeesu liesmas un sanjeemu tel. numberu. Kaa vecs Dzerzinska skolnieks, paarbaudiiju to cau visiem sietiem gooogljiem un xTraam, nu naff taada! Ok, atliek noskaidrot, kaada tad ir sjii skaistule un kaadas ir iires cenas.
Veel liidz zvaniisjanai netiku, kad manaas rokaas nonaaca laikam viens no
diviem latviesju priesterienju reklaamas zjurnaaliem: zjirafee! un pats forsjaakais, ka zem sjii pasja tel numbera reklameejaas meitene, kaut gan tikai dibenu pagriezusi:))) Aizuutiiju sjai skaneeto reklaamu uz ko muusu dzilji ieintereseetaa sarakste peeksjnji paartruuka!
Lai realzieetu sava dizjaa skolotaaja feliksa domu, ka katra lieta jaanoved liidz galam, neatsaucoties uz ieprieksjeejo saraksti, zvanu un runaaju sava mazaa cjoma spiediena nolaisjanas pasaakumu.
Ok, beidzot esmu ticis liidz sjii foruma galvenajai saalij:
-cena: 20 ls (minets, seks);
-anaalais + 5 Ls;
-atrasjanās vieta: stirnu 43-9, kaut gan saakumaa blefoja par stirnu 25, peec tam 45;
darba galds atrodas vienaa iireetaa istabinjaa, dziivoklis kaa jau parasti hruscjovkaas vai ljitovkaas: atliimeejusjaas tapesju vietas tiek piekorigjeetas ar skocju:)
-pati notikuma darbiniece: meitene uz 25 +/-, diezgan varens rumpis, seja liela, diezgan uzmaaleeta, bet katraa gadiijumaa iekaari neradiija, kruutis uz sjo rumpi pamazas;
-pasaakums: djengji perjod ato bivajut situacijii..., nu ok, lai buutu; tad dusja (par cik citiem ir ineterese par dvieljiem, tad iedeva sausu un tiiru bet mazinju, gandriiz kaa daavidam gurnu apsegsjanai:) saakumaa divas minuutes notiek kaaju brauciisjana, tad tiek stiepts virsuu gumijas glaabeejs - ar muti, mineta atdeva standarta videejaa: darps ir darps, bet dieviskjaas dzirksts uzliesmojumus velti gaidiit. Tad tiek piedaavaats pasaakumu turpinaat "rakom", ok, neesmu sjiis pozas pretinieks, leenaam virzamies uz prieksju...; piekuustu, mainam pozu, bet jameejaa atprasaas uz toleti..., , padomaaju, vai nu mazums, lai skrien, mees abi ar draudzinju atpuusjamies... nezinu, ko tik ilgi var dariit WC, bet kaadas 5 min pagaaja, ok, atgriezjoties turpinam klasiskajaa variantaa, peec kaada briizja jameejaa prasaas, lai kaajas nonjem no pleciem, zb, skoljko mozjno:))) un tad jau kaut kaa nomiiciijaam liidz finaalam.
rezumee:
-minets: 2/5
-sex: 2,5/5
-attieksme: 2,5/5
-straadniece: 1,5/5
-telpas: 2/5
galvenais truukums procesaa: truukst sjiis dzirksts un nav iipasjas veelmes to radiit arii klientam, arii pati no vaiga nav no taam, kuru ieraugot kaut kas saspringtu.
kad jau biju peec procesa iznaacis no dusjas un apceriigi gjeerbos, maajaas paarvilkaas laikam dziivoklja iipasjniece: pensionaare, kuru man nelaimeejaas redzeet, tas arii kaut kaa pasaakuma kopainu neizdailjoja:) un veel, kad projaam devos es, tad arii vinja, nu tjipa: esmu sjeit ieskreejusi tikai aatri padariit savu work un po damam. Un vinja apgalvoja, ka iireejot tikai sjo istabinju, pati dziivojot centraa un mekleejot iireet dziivokli bussinesam!
te nu es iereecu, par veidu, kaadaa tiek mekleetas ceha telpas
secinaajums:
1.njemot veeraa manu garo ievadu: nezinu, kaadam ir jaabuut vecim, lai piekristu saakuma daljaa aprakstiitajam pasaakumam, ja pretii nostaajas sjaada seja ar savu piedaavaajumu:)
2.kaa tik muus vecjus nemeegjina cjakareet sjaadas stacijas varianatm pietuvinaatas buutnes
ļāvos kārdinājumam un nervesen kioskaa iepirku spiediena noņēmējiem domāto žurnālu žirafe, lai pārmaiņas pēc ievērtētu tās prieka devējas, kuras nav atrodamas iekš ineta.
Jāatzīstas, ka man bija laika ierobežojumi un izdevās sazināties ar meiteni, kas sevi sauca par Baibu un tel numbers: 2355351.:
"Baiba (19) ar blondiem gariem matiem. Seksīgā Baibiņa gaidīs Jūs ciemos un var atbraukt pati"
bilde arī pielikta klāt, pa gabalu tā nekas:)
Uzzvanu: Pēc balss izklausījās ka būtu tikko no kodiena modusies vai arī vēl nav gājusi gulēt, laiks bija ap diviem pēcpusdienā, izrādās meitene praktizē mežaparkā, prasa 30 Ls par stundu, uzjautāju, vai par 25 Ls arī ir iespējams, uz ko viņa bez liekas tielēšanās piekrita. Un tad sākās ceļa diktēšana. Jābrauc esot gar kjeizarmežu un otrajā krustojumā pa kreisi, tur esot iela (kā saucās neatceros), bet mājas numbers 6a, kad esot klāt, lai uzzvanot, iznākšot pretī. Puslīdz to nomali zinu, bet viņas minēto ielu nekādā veidā neatradu, par zvanīju uz 1188, arī tie šādu ielu neatrada mežaparkā, bet gan kaut kur mārupes pusē. Ar B burtu uz mēles gala zvanu jamējai vēlreiz un jautāju pēc sīka ceļa izklāsta. Meitene atsāka veco stāstu, ka jābrauc gar kjeizarmežu un otrajā krustojumā pa labi un fonā vēl dzirdams, ka kaut kāds vecis saka priekša ceļu un skaidro, ka tur notiek remonts utt. Nu man kaut kā biksēs viss pasākums nolaidās un ieteicu meitenei vismaz ceļa zīmes izlikt.
Nedomāju, ka gribētos kādam rekomendēt šo baibiņu:)
Ierakstīts
varu: seksy