Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Monika (27) 24821499
Ierakstīts
pirms 12 stundām, Normāls čiekurS teica:

Ko tu pied!rs katru sadaļu?

Šitie jaunie mudaki te sanāk piedirš visu lai varetu rakstīt sadaļās kamēr savāc attiecīgo ierakstu skaitu,tapēc viņi te dirš visās tēmās. Adminam vajadzētu stipri pie šitā te piestrādāt dēļ šitiem heiteriem.. būtu es admins 😡😡😡😡

Link to post
gribu.lv Zane199222
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Zemguss teica:

Biju kaut kad jūnijā. Dzīvoklis diezgan nolaists- netīrs, piesmēķēts. Meitene komunikācijā sakarīga, laipna, bet vizuālais bēdīgs.

Tur viss ir pipec.. šausmīgas rokas,nagi vispār.. 🥺 ar kko slimo..

Link to post
gribu.lv Zane199222
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī ar gribu.lv Zane199222 (bija arī ar dažādiem sludinājumiem).

Info deva sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli jauna sieviete ar pēcdzemdību aprisēm, piestrādājot, kamēr vīrs nav mājās. Attieksme laipna un lietišķa. Vieta bija Rīgas centrā, netālu no Aleksandra Čaka ielas un Matīsa ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas uz gultas. Tālāk pamaigošanās, mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam no aizmugures klasika un anālais. Tālāk atkal mutiskais un misionārs, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, jo interesē vingrākas.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,9.

Capture.JPG

Capture2.JPG

Vecīt, tev zalta roka! Cik ne lasi,visas tu padari jau mitras pirms, ar saviem burvju pirkstiem,kur vēl tad ar savu dandāli! Vispār izkūst tad!

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
pirms 8 stundām, mikemike teica:

Klau,

Kāds man var atgādināt, kā sevi dēvēja tā meiča, kas agrāk tika kotēta kā labākā ne-dziļā minetniece. Strādāja tikai ar gumiju, un ar mēli olas sēja mezglā. Lokācijas mainīja, tāpēc tas neko neizteiks.

Zinu, viņa jau kādu laiku nepraktizē, bet varbūt kāds atceras kā viņu sauca, kā arī varbūt kādam kāds pēdējais kontakts palicis.

 

PM, lūdzu, paldies.

Ouuu... Glorī... 😁😁😁

Link to post
Julija 39 Puh
Ierakstīts
pirms 4 stundām, J.D teica:

Laiku atpakaļ tikos ar viņu. Sievitei pēc mana vidokļa ap 50,labi pupi,daudz pļapa par to un šo ,bet bija divi minusi:

1 ļoti lidziga mana labaka drauga masai,un es radiniekus (gandrīz) nedrazu (bet tas ir tikai mana problema).

2 ļoti stipra zivju smaka. Kad viss sakas staveja ka koks,kad smaržu  sajutu - uz pus sešiem nokrita.

 

Jā,smaka tiešām tur ir.. 🥴🤢

Link to post
pirms 1 stundas, Mareks2020 teica:

Sarunāju tikšanos uz nakti. Puhā. Sabijām kopā 3 stundas. Pirmās divas tikai runājot un dzerot. Esmu naivs cilvēks un uzticējos. Palaidu uzsmēķēt, jo pats nesmēķēju un pēc tam gaidu kā idiots.

Bilde varētu būt reāli viņa, bet pirms kādiem 6-7 gadiem. Izskatās tagad uz 30, pati teica, ka 28. Krieviete, bet ļoti labi latviešu valodu iemācījusies, nerunā ar akcentu. Liels tetovējums ar puķēm vai kaut ko tamlīdzīgu pa visu kreiso roku. Un mazs tetovējums uz otras rokas. 

Prasa 150€ par nakti. Iemesls kāpēc arī tik ļoti uzticējos, jo pirms kādiem 3 gadiem biju jau redzējis šo pašu sludinājumu un atsauksmes bija it kā labas. Tagad, protams, saprotams, ka tās atsauksmes bija scam vai pašreklāma par sevi. Cerams, kāds cits neuzķersies. Numuru gan jau uzreiz būs nomainījusi. Ķermenis tāds kā bildēs joprojām. Tāpēc domāju, ka bildes reāli viņas.

Garīgo sabojāja nepajokam. Savas zeķes un ūdens pudeli atstāja. 🤦‍♂️

Screenshot_20230422-222354_Samsung Internet.jpg

Ko lai saka,tev kkas nogaja tatad greizi ar viņu tapec viņa tā. Gadu atpakal tikos,viss notika. Nu varbut nav skaistule un spridzeklis gultā,bet atlaist riekstus bij ok. Vai ietu vēl? Laikam nē.. 😑

Link to post
Белла 24855413
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī ar Белла divi četri astoņi pieci pieci četri viens trīs (periodiski ir gan gribu, gan puh)

Info deva whatsapp. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli MILF tipa sieviete, miesa ar krunkām un krokām, krūtis lielas un patīkamas. Attieksme laipna un draudzīga. Vietai sarunājām telpas, kas man bija pieejamas un bija ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas uz gultas. Tālāk mutiskais, kamēr palika mitra. Pēc tam misionārs, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 20min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,8.

Capt1.JPG

🤢🤢🤢🤢

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.