Vai kaads ir shito Makdraivu meegjinaajis? Es itkaa kaadu laiku atpakalj prashnjaaju peec shitentaada servisa, bet to vien dariiju kaa raavos uz dzjekiem , kuri maitas publiceejaas sadaljaas kur dzjeku parasti nav. Tip minets mashiinaa ieksh fil.lv vai un nekaada infa vairaak, kur visapkaart vienas dzjuses publiceejas. Ja dzjeki paraadaas tad vismaz startaa liek saprast...
Jaa un nafig te 30 gadi piemineeti ? kaads te ar gadiem sakars ?
Karoch, ieprieksh sludinaajaas un FIL.LV, ar vaardiem " njezjelajesh okunutsa v mir naslazdjenija vai kautkaa taa". Fochene, tip iismataina rudmate ar taadu papilniigu dirsinju, foto redzams ka amatieru, ar to arii pievilinaaja . Karoch uzzvaniiju, teica ka esot Ziepiitii pie Neldas, 20 LVL. Aizbracu uz turieni, dziivoklis taads paplucis. Dzjuse pilniigi noteikti nestaav tai rudmatei inetaa klaat. Domaaju nu i fig, atbraucis esmu lai aatri minetu uzriktee. Kaa vinja izleca no dreebeem araa, mani gandriiz trieka kjeera, kruutis - kuras dereetu mediciinas enciklopeedijaa ievietot kaa paraugu "baseta ausu faktoram", augums taakaa aatomspraadziena vilnis paari gaajis buutu. Nodomaaju aiztaisiishu acis , ko tas deva ... vinja taa steneeja un njeemaas kaa mana vecaateeva vecais VEF raadio, ka man saaka krist uz nerviem , laikam bija iejutusies Emanueelas vietaa. Karoch kad beidzu un iestaajaas atslaabums, pavisam pretiigi palika. Kad gjeerbos, naakamais beedubraalis jau zvaniija un runaaja strelku. Iedams lejaa pa kaapneem spljaudiijos un soliijos vairs dzjudes no neta nenjemt.
Atceraties koljeegji nebrauciet uz Neldu pie Ziepniekkalna
Ierakstīts (rediģēts)
Vai kaads ir shito Makdraivu meegjinaajis? Es itkaa kaadu laiku atpakalj prashnjaaju peec shitentaada servisa, bet to vien dariiju kaa raavos uz dzjekiem
, kuri maitas publiceejaas sadaljaas kur dzjeku parasti nav. Tip minets mashiinaa ieksh fil.lv vai un nekaada infa vairaak, kur visapkaart vienas dzjuses publiceejas. Ja dzjeki paraadaas tad vismaz startaa liek saprast...
Jaa un nafig te 30 gadi piemineeti ?
kaads te ar gadiem sakars ?
Rediģēja TristansLink to post