Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kur Tagad Stav Meitenes?
Ierakstīts

Uz Asara pārsvarā tā pavairāk piektdienās stāv.

Bet ar šiem eksemplāriem ir jauzmanās.

Es noriskēju uz nakti paņemt, tīri neko pēc izskata meitene (reti var tādas atrast).

Rezultātā paliku (pamodos) bez personīgajām mantām.

Vēl ir pāris negatīvi gadījumi.

Mans secinājums: labāk ir nenožēlot naudu un paņemt sakarīgu meiteni no dārgā gala, nevis zagles pa "lēto".

Kopumā 75% ar tām ielas meitenēm ir problēmas.

Ar jauno gadu esmu apņēmies neapmeklēt ši

kontingenta meitenes.

Āziātes, Japānietes, Korejietes, Taizemietes
Ierakstīts

Nezinu cik tas ir iespējams šeit Latvijā bet viss var gadīties, pirms kāda laika redzēju iekš sludinājumu portāliem (tagad vairs nepateikšu kurā) Viena bija tumšas ādas krāsas (nēģeriete kautktas uz to pusi) cena cik atmiņā palika virs 100 euro stundā.

-

Ja tiešām gribas izmēģināt dzīvē ko nebijušu var aizlidot uz Nīderlandi (Eindhoven vai Amsterdam) tur var izmēģināt visu ko sirds vēlas.

Meitenes Uz Viesnīcu!
Ierakstīts

Principā ja labi grib var atrast meiteni kura par 30+ eiro dosies uz viesnicu. Nav talu jamekle, taja pasa puh.lv .Bet sie sludinajumi ir islaicigi- savac pietiekamu skaitu cilveku ka teikt darbu uz menesi saruna izpildes terminus un izdzes sludinajumus.

Bet tā uzreiz tulit un tagad neko letu ir pagruti atrast ka teikt janem kas ir piedavajuma. Vai no saviem pierakstiem.

Vislabakas Saites
Ierakstīts

Principā saku pēc pieredzes ka 95% bildes un bieži vien vecums neatbilst patiesībai, ja ir vēlēšanās atrast kautko parastajās lapelēs tad katru dienu jāskatās varbūt būs kas priekš Tevis - Bet tā uzreiz tulīt un tagad neko sakarīgu nevar atrast.

1. variants kaucik sakarīgās iepazīšanās lapās atrast ko sev tīkamu

2. variants un Čaka; Lienes utt ielām var kādu atrast, redzi vismaz uzreiz intresē vai nē (pārsvarā neko sakarīgu tur neatrast) - nebūs vilšanās, bet ir iespēja iegūt komplektā daudz bonusu :)

3. un labākais variants Brauc uz Holandi tur var izvēlēties ko vien sirds kāro. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.