Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Tā ir TĪRI sieviešu domāšana (drīzāk cerības gaistošas). Vīrietis VIENMĒR domā par sānsoļiem. Ģenētika!!!

Pat Ja pieņemam, ka domā.. Es vienkārši par domā, tad noteikti ne ar apziņu , vismaz ne sākuma stadijā.. Ti pat labi šo apgalvojumu var attiecināt arī uz sievietēm.. Domā arī izpaužas dažādi...
Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Gan vīrietis, gan sieviete, stājoties laulībā, absolūti vēl nedomā par sānsoļiem, jo tajā mirklī star viņiem vēl valda kaisle, mīlestība, pievelkošais faktors un citas saistošas īpašības otrā partnerī.. Ne velti viņi viens otru ir izvēlējušies.. Taču šis stāvoklis, tāpat kā nekas nav mūžīgs , līdzīgi kā mantiskas lietas , arī emocionālās un garīgās ir jākopj un jāuzpucē, lai tās spētu būt tikpat skaistas, kā sākumā, tā pat arī ar attiecībām.. Sievietei un vīrietim jāmāk atrast tas zelta vidusceļš, tas kompromiss, savādāk agri vai vēlu , bet idealizētā dzīve var sagriesties kājām gaisā.. Jo sākat saskatīt otrā cilvēkā nepilnības, kuras agrāk nepamanijāt vai izlikāties nemanit, bet kuras tur tik un tā bija... Jo nekas jau nedzimst no jauna.. Neesmu feministe, drīzāk absolūtā realiste, tādēļ neaizstāvēšu sievietes, nepikritīšu arī vīriešiem.. Jo nekas nav tikai melns vai tikai balts.. Respektīvi, ja esam godīgi, tad gan siebietes, gan vīrieši , potenciāli krāpj, krāpjas , melo, dara dažādas citādas lietas absolūti vienādi ar minimālām % novirzēm.. Nevajag sevi pozicionēt labāku vai pareizāku.. Jo bieži vien tā absolūti nav patiesā pozīcija.. Avi dzimumi tādā ziņā ir līdzīgi, un tas absolūti loģiski, ja attiecības virzās pareizā plaknē, tad ne vienam , ne itram var nerasties vēlme doties citur meklēt laimi.. Ja nepastāv elemntārs kompromiss un tu sāc saskatīt otrā cilveka nepietiekamību, tad rodas zemapziņas doma par sānsoļiem, kas pāraug jau apziņà un protams arī reālis darbos, taču nevajag tiesāt vīriešus, ja arī sievietes šī doma mēdz piemeklēt.. Tāpēc, es, noteikti neuzskatu jēgu taisnoties - situācijās, kur abi ir diezgan līdzvērtīgi.. Un galvenais nevajag jau sev melot, tas ir daudz draņķīgāk, kā melot citi, jo tādējādi tu tikai piekrāp un piemāni pats sevi, nevis kādu citu, a sevi mānīt nav nedz patīkami, nedz loģiski..

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

piekritīšu, pat ja meitene nav vērsta 100% uz naudu, jums viņa šķiet vēl interesantāka un paši labprāt iznesaties, vadājat pa dārgiem restorāniem, vedat izklaidēt, dāvināt dāvanas un visādi citādi iznesaties, līdz ar to pieradināt savā ziņā, ko un kāpēc viņa var atļauties.. Šādā veidā meitene jau kļūst par mīļāko, ne vairs random meiteni, bet kā zināms labos variantus gribas paturēt.. Ar vai bez naudas figurēšanas šajās attiecībās. Lai nu kà - kamēr pašam ir labi un tas netraucē dzīvot - uz priekšu :)

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Tik labas atsauksmes un ja meitene smuka, tad arī 150-200 eiro nebūs žēl.

redzi. Daudziem ir žēl, tāpēc meitenem sajā kategorijā savas prasības sava cena , ir tādas un ne viena vien, tikai ka jebkurš , vēlas lai attiecīgi novērtē.
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.