Alina 26789044
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Vismaz 60 gadi. Pati kalsna, pat ar drēbēm var redzēt, ka uz vēdera tauki. Ja kādu uzbudina vecas sievietes, tad derēs. Pats šoreiz devos prom neko nebaudījis. Piedavā anālu, orālo un vaginālo sexu.
Lada, Deina
Ierakstīts
Es vienu dienu satiku bezpajumtnieku. Prasīju, ko viņam no pārtikas nopirkt. Viņš saka, paprasi man, kad man bija sex? Es prasu - kad Tev bija sex? Viņš atbild - šodien!
Es prasu - ar ko?
Viņš saka - ar slaveno rīdzinieci - Lada Deina. Viņa halātiņā bija izgājusi iznest miskasti, kad es biju apgaitā. Prasīja vai es bezpajumtnieks, es atbildēju jā. Viņa atbildējusi - vai gribi sexu. Es teicu jā. Viņa notupās, atkailināja savas milzīgās krūtis, izņēma manu nemazgāto locekli no biksēm un sāka sūkāt. Kad tas bija ciets, pagrieza savu dibenu un teica - paņem mani anāli. Ar pežu naudu pelnu, bet ānuss bezmaksas priekiem ar īpašiem cilvēkiem. Tur arī iekšā beidzu.
Ticēt vai nē šādam bezpajumtnieka stāstam? Brīnumi notiek!
Viņa ir kā māte Terēza. Kas rūpējās par pašiem neaizsargātajiem. Cienīsim un godāsim šo sievieti Lada Deina! Slavināsim viņu!
Samanta
Ierakstīts
Šai būtnei minimums ir 50 gadi. Pieredze kā fejai - vismaz 30. Viņa sevi piedāvāja vēl tad, kad nebija interneta. Lika sludinājumus avīzē Rīgas Balss. Daži jaunieši noteikti neko par tādu avīzi nemaz nezina. Tad rakstīja, ka aicina kungus gados. Bet reāli pieņēma visus arī jauniešus.
Mature 50+
Ierakstīts
Inga. T. 22478983. Sieviete 50+ gadi. Patiks tiem kam patīk lieli dibeni un krūtis. Pats ķermenis protams ar lieko svaru, bet reti ir dabīgas sievietes ar lielu dibenu un lielām krūtīm, kam būs plakans vēders.
Atrodas Stirnu ielā.
Tīri dvieļi vannasistabā, kas daudzām tā nav, citas izžāvē un dod nākošajam. Kas pie cenām, ko prasa pašlaik Rīgas prostitūtas ir nepiedodami.
Sākumā diezgan stipra muguras masāža. Tad izģērbjas, pabraukā ar pupiem pa muguru un dibenu. Pēc tam sex. Orālais un vaginālais. Spēj locekli dziļi ierīt, ja kāds ir deep throat fans, tad arī šis pie viņas būs plus. Sexā neizturīga, lielos pupus stipri spaidīt neļauj. Jau pēc minūtēm 10-15 gaida kad pabeigsi, kas man nepatīk. Viss process masāža + sex ilga labi ja 1/2 stundu.
Vika 00-24 t.27848164
Ierakstīts
Tā ir veca darbone, kas pieņem Ģertrūdes ielā. Resna. Pupi nav lieli, kāds 3 izmērs. Dibens liels.
Gadi vismaz 50+.
Agrāk prasija par stundu 4 sarkanos.
Sludinās te par kundzi, te parastu seksu piedāvā.
Īsumā, parasts drāziens ar tendenci panākt lai klients beidz iespējami ātrāk.
60 sarkanie par stundu? Katram droši vien ir sava sajūta par naudas vērtību. Man liekas ka prostitūtas vispār pašlaik ir labāk apmaksātā profesija pēc stundas likmes. Nez cik paši šo dāmu apmeklētāji pelna stundā, ja mēneša neto algas mediāna Latvijā ir 600€. Tas ir neprāts.
Inga - 22478983
Ierakstīts
Nez vai vēl strādā vēl. Gadus 10 atpakaļ viņu drāzu vairākas reizes. Man patika ka viņai lieli pupi un pamatīgs dibens ko var iepliķēt kamēr kļūst rozā, pret ko viņa neiebilda.
Mature
Ierakstīts
Iesaku meklēt iepazīšanās portālos. Ir neprofesionāles, kas ikdienā strādā kādā birojā, nav vīra, grib papildus naudu. Labprāt nodarbojas ar sexu ja nedaudz palīdz ar naudu. Toties attieksme pilnīgi cita kā profesionālēm. Lielākoties šīs sievietes vēlas arī sexu un baudu ko tas sniedz.Nav nogurušas no neskaitāmiem klientiem vienā dienā.
Inese (38) 26718889
Ierakstīts
Sveiki!
Biju pie Ineses.
Par klasisko seksu un minetu prasa 30Eiro.
Sakuma likas atieksme OK.
Viss process notiek ar prezervativu.
Kermenis ir ar mikstumiem. Krutis nav lielas. Uz krutim, dupsa, vedera ir strijas. Krutis nav stingras. Iespejams ka kadu uzbudina liekais svars un dazadas kermeniskas nepilnibas. Zinu ka tadi viriesi eksiste. Par gaumi nestridas. Iespejams ka kadu uzbudina sads kermenis. Man ipasi nepatika.
Minets man nepatika. Vina steidzas, pec paris minutem procesu beidza un lika manit ka tagad laiks vaginalajam seksam.
Kad to saka darit, vina meginaja ierobezot ar rokam kustibas amplitudu. Es sapratu ka vinai tas ir nepatikamai, vainu slima vai parstradajusies un vagina sap. Bet tad nevajag piedavat sadu pakalpojumu.
Ta sis proces bija pilniba bez baudas. Briziem vina mani apkera ar rokam un no visa speka spieda vidukli pie sevis lai es pec iepejas mazak kustetos.
Tad lai tas nenotiktu es vinas kaja pacelu uz auksu un panemu vinu tada veida, vina saka spiest ar kajam man kaklu, tadejadi ari censoties ierobezot kustibu amplitudu.
Vinai sis process pilniba nepatik. Tas man bija absoluti nepienemami un neuzbudinaja.
Paparasiju lai vina nostajas cetrapus un kaut ka so visu lietu pabeizu. Tas viss "prieks" ilga labi ja 20minutes.
Pats es sadu attieksmi nekada veida neprovoceju. Uzvedos loti pieklajigi. Pat neko neparmetu par vinas izdaribam. Jo vinu jau neizmainisi. Pec visa notikusa klusejot atdevu prasito naudu un aizgaju.
Nezinu vai vinai gadijusas problemas, parstradajusies vai slima. Bet es nevienam vinu neiesaku apmeklet, jo jebkura bridi tas var atkal atkartoties.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Kāds zina pēdējos 2 viņas telefona nr. ciparus?