Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Inga 224789**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 25. februāris - Iemesls nav norādīts

Pie Ingas var iet ja:

patīk dabīgi lieli pupi,

patīk liels dibens,

ir pieņemams sex ar 50+ gadu sievieti,

netraucē tas, ka vēders nav kā 20 gadus vecai fitnesa entuziastei.

ir okei ja ir masāža 15min.+15min. sex, ja ilgāk, atskan mauku mīļakais jautājums- vai drīz beigsi?

Industrijā vismaz 20+ gadus.

Kādā izskatā ir pašlaik, nezinu. Pēdējais apmeklējums, kādus 3 gadus atpakaļ.

Alina 26789044

Vismaz 60 gadi. Pati kalsna, pat ar drēbēm var redzēt, ka uz vēdera tauki. Ja kādu uzbudina vecas sievietes, tad derēs. Pats šoreiz devos prom neko nebaudījis. Piedavā anālu, orālo un vaginālo sexu.

Lada, Deina

Es vienu dienu satiku bezpajumtnieku. Prasīju, ko viņam no pārtikas nopirkt. Viņš saka, paprasi man, kad man bija sex? Es prasu - kad Tev bija sex? Viņš atbild - šodien!

Es prasu - ar ko?

Viņš saka - ar slaveno rīdzinieci - Lada Deina. Viņa halātiņā bija izgājusi iznest miskasti, kad es biju apgaitā. Prasīja vai es bezpajumtnieks, es atbildēju jā. Viņa atbildējusi - vai gribi sexu. Es teicu jā. Viņa notupās, atkailināja savas milzīgās krūtis, izņēma manu nemazgāto locekli no biksēm un sāka sūkāt. Kad tas bija ciets, pagrieza savu dibenu un teica - paņem mani anāli. Ar pežu naudu pelnu, bet ānuss bezmaksas priekiem ar īpašiem cilvēkiem. Tur arī iekšā beidzu.

Ticēt vai nē šādam bezpajumtnieka stāstam? Brīnumi notiek!

Viņa ir kā māte Terēza. Kas rūpējās par pašiem neaizsargātajiem. Cienīsim un godāsim šo sievieti Lada Deina! Slavināsim viņu!

Samanta
5 hours ago, Inspektors Caps said:

Rīgas Balsī vai tas arī bija tādi sludinājumi? SM Reklama bija, bet RĪgas Balss nebija "godīga avīze"? 

Sludinājums bija zem iepazīšanās sadaļas. Tajā protams nebija tiešs teksts par to ko ar viņu var darīt.

Samanta

Šai būtnei minimums ir 50 gadi. Pieredze kā fejai  - vismaz 30. Viņa sevi piedāvāja vēl tad, kad nebija interneta. Lika sludinājumus avīzē Rīgas Balss. Daži jaunieši noteikti neko par tādu avīzi nemaz nezina. Tad rakstīja, ka aicina kungus gados. Bet reāli pieņēma visus arī jauniešus. 

Minets , t.sk. Dziļais ( oral , deep throat )

T. 25212251

Gribu.lv "DZILAIS, GLUBOKIJ"

Šī tiešām dziļi ļauj paņemt viņas muti un rīkli. Tikai paspēj daudz muldēt jau pirms un tas nosit apetīti.

Apmēram 45 gadu sieviete. Slaida, bet ar tauku uzkrājumiem. Pupi apmēram C izmēra.

Screenshot_2021-01-21-10-33-46-464_com.opera.browser.jpg

25373941 (Alina 41)

Laba attieksme.

Labs remonts dzīvoklī.

Tīrs dvielis, nevis izžāvēts un kāda jau lietots.

Sieviete ar lieko svaru. Ir vēders. Smuks liels dupsis. Patīkami skatīties kad ņem no aizmugures. 

Nav uzmetiena variants, kad sāk prasīt - kad beigsi, pupus neaiztiec,  ar rokām vagīnu neaiztiec u.t.t., no viņas šādas lietas nedzirdēsiet.

Patīkama pieredze.

Mature 50+
On 10/28/2020 at 11:37 AM, Giro said:

Pēc sejas ir daudzmaz simpātiska un kopta? Bilde kas viņai sludinājuma gan jau nav īstā, bet vismaz kaut kāda  līdzība ir? 

Screenshot_20201028_113539.jpg

Inga nav nekāda skaistule. Kopj savu ķermeni. Bildei nav līdzības. Viņa pati ir diezgan masīva. Var iet ja interesē lieli pupi un liels dibens.

Mature 50+

Inga. T. 22478983. Sieviete 50+ gadi. Patiks tiem kam patīk lieli dibeni un krūtis. Pats ķermenis protams ar lieko svaru, bet reti ir dabīgas sievietes ar lielu dibenu un lielām krūtīm, kam būs plakans vēders. 

Atrodas Stirnu ielā.

Tīri dvieļi vannasistabā, kas daudzām tā nav, citas izžāvē un dod nākošajam. Kas pie cenām, ko prasa pašlaik Rīgas prostitūtas ir nepiedodami.

Sākumā diezgan stipra muguras masāža. Tad izģērbjas, pabraukā ar pupiem pa muguru un dibenu. Pēc tam sex. Orālais un vaginālais. Spēj locekli dziļi ierīt, ja kāds ir deep throat fans, tad arī šis pie viņas būs plus. Sexā neizturīga, lielos pupus stipri spaidīt neļauj.  Jau pēc minūtēm 10-15 gaida kad pabeigsi, kas man nepatīk. Viss process masāža + sex ilga labi ja 1/2 stundu.

Vika 00-24 t.27848164

Tā ir veca darbone, kas pieņem Ģertrūdes ielā.  Resna. Pupi nav lieli, kāds 3 izmērs. Dibens liels.

Gadi vismaz 50+.

Agrāk prasija par stundu 4 sarkanos.

Sludinās te par kundzi, te parastu seksu piedāvā.

Īsumā, parasts drāziens ar tendenci panākt lai klients beidz iespējami ātrāk.

60 sarkanie par stundu? Katram droši vien ir sava sajūta par naudas vērtību. Man liekas ka prostitūtas vispār pašlaik ir labāk apmaksātā profesija pēc stundas likmes. Nez cik paši šo dāmu apmeklētāji pelna stundā, ja mēneša neto algas mediāna Latvijā ir 600€. Tas ir neprāts.

Darja 22437223

Sievietei neglīta seja, neglīts ķermenis ar uzpūsti vēderu. Varbūt kādu tas uzbudina, mani nē.

Arina 252574**

Kad apmeklēju bija apreibusi no alko. Iespējams ka varbūt no kādām citām vielām. Jo smaku ja tā padomā nejuta.

Ir ar mieru visu darīt bez gumijas. Nezinu gan vai tas ir prātīgi, to piedāvājumu izmantot.

Viņa man veica minetu, pēc tam vagināls sex.

Slaidu ķermeni. Krūtis varētu būt B izmērs. Dibens šaurs. Gadi 40+.

Otreiz nedošos pie viņas, jo apreibusi. Ja gumija plīst, iespējams ir risks.

Inga - 22478983

Nez vai vēl strādā vēl. Gadus 10 atpakaļ viņu drāzu vairākas reizes. Man patika ka viņai lieli pupi un pamatīgs dibens ko var iepliķēt kamēr kļūst rozā, pret ko viņa neiebilda.

Mature

Iesaku meklēt iepazīšanās portālos. Ir neprofesionāles, kas ikdienā strādā kādā birojā, nav vīra, grib papildus naudu. Labprāt nodarbojas ar sexu ja nedaudz palīdz ar naudu. Toties attieksme pilnīgi cita kā profesionālēm. Lielākoties šīs sievietes vēlas arī sexu un baudu ko tas sniedz.Nav nogurušas no neskaitāmiem klientiem vienā dienā.

Inese (38) 26718889

Sveiki!

Biju pie Ineses. 

Par klasisko seksu un minetu prasa 30Eiro.

Sakuma likas atieksme OK.

Viss process notiek ar prezervativu.

Kermenis ir ar mikstumiem. Krutis nav lielas. Uz krutim, dupsa, vedera ir strijas. Krutis nav stingras.  Iespejams ka kadu uzbudina liekais svars un dazadas kermeniskas nepilnibas. Zinu ka tadi viriesi eksiste. Par gaumi nestridas. Iespejams ka kadu uzbudina sads kermenis. Man ipasi nepatika.

Minets man nepatika. Vina steidzas, pec paris minutem procesu beidza un lika manit ka tagad laiks vaginalajam seksam.

Kad to saka darit, vina meginaja ierobezot ar rokam kustibas amplitudu. Es sapratu ka vinai tas ir nepatikamai, vainu slima vai parstradajusies un vagina sap. Bet tad nevajag piedavat sadu pakalpojumu.

Ta sis proces bija pilniba bez baudas. Briziem vina mani apkera ar rokam un no visa speka spieda vidukli pie sevis lai es pec iepejas mazak kustetos.

Tad lai tas nenotiktu es vinas kaja pacelu uz auksu un panemu vinu tada veida, vina saka spiest ar kajam man kaklu, tadejadi ari censoties ierobezot kustibu amplitudu.

Vinai sis process pilniba nepatik. Tas man bija absoluti nepienemami un neuzbudinaja. 

Paparasiju lai vina nostajas cetrapus un kaut ka so visu lietu pabeizu. Tas viss "prieks" ilga labi ja 20minutes.

Pats es sadu attieksmi nekada veida neprovoceju. Uzvedos loti pieklajigi. Pat neko neparmetu par vinas izdaribam. Jo vinu jau neizmainisi. Pec visa notikusa klusejot atdevu prasito naudu un aizgaju.

Nezinu vai vinai gadijusas problemas, parstradajusies vai slima. Bet es nevienam vinu neiesaku apmeklet, jo jebkura bridi tas var atkal atkartoties.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.