Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Inese (38) 26718889
Ierakstīts

Pie Inesītes biju aizbraucis, lai saprastu vai ir vērts tiekties uz "Pierīgu", kur, iespējams, klusi un dāsni... :) 

Nu, teikšu, viduvējs minets deviņstāvenē, ne ar ko neatšķiras no Pļavnieku varianta... Kāpēc braukt uz Salaspili?

Vaksacija
Ierakstīts

Atgriežoties pie sākotnējās tēmas par vaksāciju, varu teikt, ka pēdējos gados esmu bijis pie 4 vaksācijas meistarēm. Viena bija padārga un sāpīga, daudz runāja pa telefonu ar savu vīru, un tas man nelikās tik valdzinoši, jo vaksācija, pēc manām domām, ir daudz intīmāks process nekā izšaut riekstus, piemēram.

Nr2 bija pagaidām vislabākā, bet nez kāpēc reizēm nedarbojas, nepieņem un taml. Mēģināšu vēl pie viņas atgriezties. Trešā bija Matīsa ielā, kas strādāja kā plēšanas mašīna - ātri, lēti un efektīvi, bet es laikam varu nedaudz piemaksāt par attieksmi. Šī meitene (starp citu, ar normālu augumu un tā ap 35) paralēli sludināja arī masāžu + minetu. Arī pamēģināju, masāžas nebija, minets skaitījās locekļa braucīšana ar zobiem. Ja gribat, varat pameklēt, varbūt vēl strādā, ja atradīšu, ielikšu numuru, iespējams, viņa apvieno arī vaksācija + minets, bet man nepatika ne viens ne otrs, kur nu vēl abi kopā. Nr4 bija pieminētā dāma pie Palladium. Pie viņas biju vēl nesen, vaksācija  pieņemama, bet kaut kas nepatika, nezinu īsti kas. Ja netikšu pie savas "iecerētās", iešu pie šīs dāmas, tā kā otrais labākais, ko varu ieteikt. Man personīgi pēc vaksācijas seksu negribas, ādas traumatisma dēļ arī neieteiktu, ka nedabū kādu iekaisumu.

28925351 Kristīne Vai Inga
Ierakstīts

Nezinu, kur biju skatījies, bet kaut kā nonācu šai līdz durvīm. Nu, te arī dzīvoklis un atrašanās vieta atbilst  tam pašam līmenim. Iedevu piečuku, lai ieliek vismaz zobu protēzi, apgriezos un prom. Tagad, braucot caur to rajonu, arvien tirpas pārņem un apbrīna, kā es līdz turienei nonācu :D 

Mja.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.