Tā kā visi te tikai dirš beztēmā, tad gāju pats, no sērijas, tad jau redzēs. Pieņem Dammes ielā, Imantā. Turpat arī dzīvo, kopā ar kaķi laikam, jo kastīte bija koridorā, Sieviete nedaudz tumsnēja tipa - bik čigāniska. Dz;ivoklis 50/50. Nav nekas kruts, bet tā tīrs sakopts, bet nu jūtams ka ikdienā dzīvo tur. Sieviete pati apaļīga, gan uz sejas, gan citur. Krūtis diezgan tvirtas, dibens sāk paplūst. Puncis diezgan paapaļš, plaukstas diezgan masīvas, nedaudz padrukna tipa sieviete. Tiešām, tāda rimi kasieres tipa sieviete. Gadi 45-50. Smēķētāja, bet dzīvoklī tik virtuvē var bik just un pēc balss brīžiem. Attieksme tāda laipni formāla, teiksim tā. Cena bija 60e. Minets vienkāršs, tikai ar gumiju. Sex - biju nogribējies un ātri diezgan pabeidzu, tāpēc varbūt nebūs objektīvāka atsauksme no manis par šo, nu vagīna nebija no platākajām, tā ka ir ok.Kopumā - iespaids ka pabiju pie gados esošas kasieres ar normālu attieksmi, bet nekas baigi neuzrunāj. Par 30e varētu kādreiz vēl pieskriet, par >40 eināriem - noteikti nē. 60 toc nav vērts.
Biju. Attieksme laba, draudzīga, bet tas 100 procenti, ka arī manā gadījumā - vai nu bija zem alkohola, vai zem kā cita. (smaku itkā nejutu, bet uzvedība, peldošais skatiens u.c šaubas neradīja). Smeķēt nesmēķēja, dzīvoklis arī nebija piesmeķēts. Viss tīrs, smarzīgs. Tādā ziņā ok. Teikšu godīgi, ja šajās bildēs man viņa likās smuka apalīte, tad dzīvē likās - nesmuka resnīte... Seja nesimpātiska+nemazgāti mati+zobi nelabi+pūtītes uz sejas. Bildes ļoti veiksmīgi atlasītas, jo dzīvē augums daudz ļumīgāks un bezformīgāks izskatās. Jā, smaržo pēc zemeņu krēma, tas labi, nav sviedru smakas, bet vizuāli... - daudz kur hiperpigmentācija(tumsāka āda, kas izskatās kā netīra, ka jau resnīšiem). Nav netīra, bet izskatās... Un tur neko nevar padarīt. Uz apakšstilbiem tāda zosveida āda, arī klasiska resnīšu problēma. Un vēl kaju nagi arī ļoti nevisai, jo vizuāli konkrēti varēja sēnīti redzēt. Gala rezultātā man kaut gan patīk apalītes, bij skaidrs, ka te jau ir nākamais līmenis - reāla resnīte. Attiecīgi bij skaidrs, ka mazais džonis nepiecelsies , lai sasveicinātos un tuvāk iepazītos ar šo daiļavu...Attiecīgi pieklājīgi devos prom. Cenu īsziņā par sex man atsūtīja 20 eur, jo masāzu uzreiz zvanot teicu, ka negribēšu. Tad nu cena tiešām zema, atieksme arī ļoti laba, draudžīga, tā forša meitene, bet nu laikam ne priekš sex, kur nu vēl maksāt par to. Bet tas mans subjektīvais viedoklis. Kadam varbūt tieši tas ko meklē.
Nesarotu, par ko Kigas cepiens.. Kada jega piesieties vardiem? Buutiiba tak skaidra?
Vienkarsi rakstiiju ka taja bridi man likaas. Un tajaa briidi man uzkrita tas ka viņa taada beerniskiiga bik bija. Nagi nav jau nelaime nekaada, vienkarsi viens no siikumiem, kas radiija to kopteelu. Man teiksim plaukstas loti svariigas, ja melns aiz nagiem, tad pofig kaaads viss paarejais - uzreiz atsit lusti. Bet citiem varbut tas berniskigums liekas simpatisks. Par gaumi nestridas.
Pirms divam nedelam apmeram pec piektdienas iedzeršanas radÄs fiksa ideja aiziet uz striptizu - privÄto deju. Nebij nekas tamlidzigs daris, tape“c internetÄ apskatÄ«ju variantus. Lacpleša 47 atradu salonu Labi, kur piedÄvÄja pakalpoljumu. DomÄts darits. SalonÄ meitenes bilde - saucas Sofija. Izskatijas jauna, nekÄdi defekti nemanijas, tapec biju jau ar mieru, kad sev par pÄrsteigumu ieraudzÄ«ju, ka tur ari t'das pakalpojums, kas saucas individuÄla atputa. 1h 55eur. A tÄ deja laikam bij 14eur 2 dziesmas. Uzreiz smadzenÄ“s ieslÄ“dzÄs ekonomists un panemu to atpÅ«tu. Biškii bij jÄpagaida, kÄ sapratu meitene uzlika kosmetiku u.c un tad pec minutem 3am varÄ“ja iet. meitene jauna un jau uzreiz mulsa. Bet nu par cik es nekad nebiju tÄdus pakalpojumus nemis, tad man pat patika ka vina tÄda kautrÄ«ga, tas man pašam kaut kÄ none“ma spriedzi un nebija neerti. Peec skata varetu dot no 18-24. teica ka 21. IstabinjÄ bija baigi tumšs, palÅ«dzu gaišÄk, viņa tiešÄm kautrÄ«ga bija. tad gaismÄ apskatÄ«ju. Seja neuzkrÄ«toša, bet piemÄ«lÄ«ga. KrÅ«tis nelielas, bet kÄ jau jaunai - atsperigas. Bet dibens gan smuks. TÄds apaļīgs, bet stingrs. VÄ“ders nebija gluži dÄ“lis, bet ok. Minusi - Nagi bez lakas un isi. Izskatijas tÄ berniskigi. KosmÄ“tiku isti nav iemÄcÄ«jusies lietot. Ja iemÄcÄ«sies - izskatÄ«tos 2 balles augstÄk. SamaksÄju pašai vÄ“l 50eur. un tad var viskaut ko sarunÄt. KopÄ skÄde lila 105 eur. Bet nu kÄ ir tÄ ir. prasijju vai nestrÄdÄ individuÄli - teica nÄ“. Pats neiešu vairs. Par dÄrgu un biski berniskiga likÄs. Bet nu varbut kÄdam tiesi gribas un buddzets atlauj. Tad nu mos noder. Sory, kaut kas ar garumzimem.
Ierakstīts
.