Viss atkarīgs no tā vai tev patīk tāda formāta meitenes. Es biju savulaik aizgājis dēļ lieliem pupiem. Toreiz reklamējas ka Vita. Man personīgi patīka, biju vairākas reizes, bet viss atkarīgs no noskaņojuma un zvaigznem. Pati liela meitene, bet kā jau teicu gaumes lieta. Massāža laba, orālais un seks arī ✌️.
Попросил у неё фото, она прислала фото и там на грани межде толстенькой и в меру(если фото свежее). Я больше ищу спортивный вариант или худенькая но от природы широкие бёдра.
Я бы тоже с послушал про такие варианты. Широкие бедра- это тема.
Esmu bijis paris meneshus atpakalj, lidziba ar foto tikai tas ka vinai patiesham ir savas dabigas lielas ap 5.izm krutis. Uz seju ka saka na ljubitelja), bet tada nedaudz apaliga ir. Pienem uz Barona, kas ir erti, centra. Massaza nu teiksim atklati, nekada, un nav tas naudas verta. Par extram ari teikshu ka nav tas naudas verta, vinjas cena butu ok 30 par massazu un 60 eur par visu.
Biju pie shis darbones, strada Chaka iela, starp matisa un artilerijas. Dzivoklis uz 6-7/10, dusha udens to silts to auksts, masaza ari uz6-7/10, parejais ari tapat. Izskatas protams ne ta ka uz foto, bet sludinas ari ar saviem foto, kopuma normals variants
Ierakstīts
Viss atkarīgs no tā vai tev patīk tāda formāta meitenes. Es biju savulaik aizgājis dēļ lieliem pupiem. Toreiz reklamējas ka Vita. Man personīgi patīka, biju vairākas reizes, bet viss atkarīgs no noskaņojuma un zvaigznem. Pati liela meitene, bet kā jau teicu gaumes lieta. Massāža laba, orālais un seks arī ✌️.