Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sanija 25 25735037
Ierakstīts

Viss atkarīgs no tā vai tev patīk tāda formāta meitenes. Es biju savulaik aizgājis dēļ lieliem pupiem. Toreiz reklamējas ka Vita. Man personīgi patīka, biju vairākas reizes, bet viss atkarīgs no noskaņojuma un zvaigznem. Pati liela meitene, bet kā jau teicu gaumes lieta. Massāža laba, orālais un seks arī ✌️

Минет 22840923
Ierakstīts

Был у нее недели 3 назад. 

Минет в машине, без страха, днем просто на стоянке. Годится для быстрого снятия напряжения, гигиена страдает. Минет на 3 из 5. 

Big booty
Ierakstīts
9 минут назад, flawl сказал:

Попросил у неё фото, она прислала фото и там на грани межде толстенькой и в меру(если фото свежее). Я больше ищу спортивный вариант или худенькая но от природы широкие бёдра.

Я бы тоже с послушал про такие варианты. Широкие бедра- это тема. 

Katja, Katrina
Ierakstīts

Esmu bijis paris meneshus atpakalj, lidziba ar foto tikai tas ka vinai patiesham ir savas dabigas lielas ap 5.izm krutis. Uz seju ka saka na ljubitelja), bet tada nedaudz apaliga ir. Pienem uz Barona, kas ir erti, centra. Massaza nu teiksim atklati, nekada, un nav tas naudas verta. Par extram ari teikshu ka nav tas naudas verta, vinjas cena butu ok 30 par massazu un 60 eur par visu.

Sladkaja 25965645
Ierakstīts

Vai ir vērts viņai savu naudu vest???

Starp citu, cik viņa prasa???

Ir bijusi doma piebraukt, tik tās feikās bildes neuzrunā! Pareizāk sakot, tās bildes ko viņa liek - uzrunā, tikai kas tur sagaida...

Nu tada apaliga ir, bet ne ar tadam formam ka uz foto protams. Vai verts, ka saka- katram savu, bet es gan esu bijis un ieshu vel.

Sladkaja 25965645
Ierakstīts

Biju pie shis darbones, strada Chaka iela, starp matisa un artilerijas. Dzivoklis uz 6-7/10, dusha udens to silts to auksts, masaza ari uz6-7/10, parejais ari tapat. Izskatas protams ne ta ka uz foto, bet sludinas ari ar saviem foto, kopuma normals variants

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.