Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 22 (20357198)
Ierakstīts
On 9/25/2023 at 2:15 PM, Onaans said:

Te nu kļūdies. Man gluži vienkārši ir augsta sociālā atbildība, tāpēc tik gari un plaši aprakstīju savu pieredzi. Un komatus var prast arī, ja bumbuļi ar ādas flautu starp kājām. :D

Patiesībā jau bija vairākas opcijas, kā sākt "feju piedzīvojumus" - gribējās ar masāžu (kuru, starp citu, Anna manā gadījumā nemaz neveica, kaut tā ir programmā), taču zvaigznes tomēr sastājās (un ne tikai tās sastājās, hehe) uz šo pilnu programmu sniedzošo feju.

Un reģistrēties nesen taču nav grēks. Turklāt, jo vairāk (un izsmeļošāk) mēs te apmaināmies ar savām pieredzēm, jo pašiem labāka saprašana, ko gaidīt no fejas. Nu, un plus arī pašas fejas, ja šeit lasa par sevi, tad var izdarīt secinājumus, kas mums atkal patīk, bet ko sagaidām savādāk no viņu puses. :rolleyes:

Te Jums jāņem vērā sekojošais - pozitīva atsauce par dāmu šajā forumā var radīt arī šādas atsevišķas reakcijas - proti, tiek inkriminēta vai nu pašreklāma, vai reklāma. Atbildēt vai neatbildēt uz šāda rakstura komentāriem - tas lai paliek katra paša ziņā.   Jā, protams, paldies par atsauksmi.  

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
17 hours ago, Silverscreen1 said:

Sveiki, kautkā grūti iebraukt komentāros kas un kā, varbūt kāds var iedot kādu nummuru kur viss ir 🔥 Vai mazu rezumē? Gribētos daudzmaz smuku meiteni kas prot izdarīt savu lietu!!! Būšu pateicīgs!!!

Lai nebūtu tā nesolīdi pret Jums - nu, pamēģiniet sazināties, piemēram,  ar Danu (viņas tēmu meklētājs atradīs) - ja viņa piekritīs ar Jums tikties, tad par “lietas darīšanu”, domājams, vilšanās nebūs. “Smukums” gan ir tāda subjektīva kategorija. Nu, vai Anastasiju (arī tēma meklētājā). 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.