psc saja joma esmu tikai no pagajusa septembra ja ok biju saja joma menesi pirms palika 18 bet tas neko nemainija ja viss ir ok tad ok bet ka par laimi jau paliks 19 jo tagad paliks 19 jau pec menesa
Laikam jau neviens negrib iet pie netīrās draiskules,ja jau sevi gribu.lv pa 10E piedāvā .sveiki puisi un viriesi peiedavaju sodien loti labu masazinu kopa ar oralo pilnigi bez seksa tikai 10 eiro zvani un brauc ciemos 20--41--57--23
labrit izlasiji kad tikai oralao ko? panem acis piere calit
Duracell - sarunā un aizbrauc pārliecinies, ka ir, bet nav jau jāceļ publiski šis jautājums pie tam kādam te norādot linkus. Tas ir tas pats, ja es atdzītos šeit, kas reāli es esmu. Domāju, ka nevienam nepatiktu, ka kāds ceļ pagātni augšā rokoties kāda privātā dzīvē... cienīsim arī otru pusi nevis uzskatīsim, ka tas ir tikai kārtējais caurums večiem.
un jā, vienā gan varu šeit publiski atdzīties, esmu tāds pats, kādi esat jūs - grēcīgs
ja tu viņas uzskati par mazgadīgaja ,tad tu kļūdies vienai ir 18 gadi ,otrai tai ko ņēmi priekša bija 21 man nr ir bet nedošu ,nepatīk tavi stūlbie komentāri un domāju ,ka meitene piekritīs kāda sakarā tadus stulbus komentārus lasīt?? tu pa tēmu raksti ? nē. kautkāda mature ,kaukāda mazgadīga tak pļe uzzini vecumus ,paprasi pasi un tad draz. savādak bus kriminallieta ,par mazgadīgo drāšanu.
Ierakstīts