Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Par Lelde_callgirl... redz, tas Tev izskatās (nu vismaz izklausās!) vairāk kā hobijs, nevis pastāvīga nodarbe.

Protams, ja apmierina 2 klienti nedēļā + ja vēl tādus par šo summu var nocopēt, tad kāpēc gan ne? :)

Redz... bet Tu jau nosedz šajā gadījumā vien kaut kādu "augšējo" Top segmentu.

Loģiski, ka Tevi tālāk jau vairs pārējais neinteresē :)

Bet kā tad paliek ar citiem?... nu jā. Atbilde - "rauj kulaciņā!".

Un kāpēc gan nevarētu būt, kā citās?, "sakārtotās valstīs"? - bez fake sludinājumiem, bez krāpniecības, ar īstajām bildēm,

un precīziem izcenojumiem.

Tāpēc jau arī ir šis topiks - ka vēl ir kur augt, un augt...

Un augt.

Ierakstīts

Personiski nesaskatu šai tēmai jēgu un kaut kādu loģisku iznākumu. Katrs izvēlas sev atbilstošu pakalpojumu pēc savām iespējām, lai tas būtu maksimāli pietuvināts paša vēlmēm. Kā arī katra sieviete izvēlas sava pakalpojuma sniegšanas cenu, par pamatu ņemot vērā dažādus SUBJEKTĪVUS pamatojumus. Rodas tikai jautājums, vai cerējāt uz iznākumu, ka "augstās" klases sievietes pēkšņi uz Jums apžēlosies un nolaidīs cenas lejā!? Manuprāt, tas tā nenotiks. Ir cilvēki, kuri ir gatavi un var maksāt šos pieminētos 100 - 150 Eiro, bet citi nē. Uzskatu, ka tad jau var sūkstīties arī par dažādu automašīnu cenām, kāpēc Mercedes maksā vairāk nekā Opel, ja ar abām automašīnām var nokļūt līdz veikalam?

Pagaidām pats tādu naudu nevaru un neesmu gatavs maksāt vienai tikšanās reizei, kā arī nopirkt savu sapņu Mercedes. Bet tāpēc neraudu un nežēlojos (pēc dažiem komentāriem radās tāds iespaids), meklēju to, par ko esmu gatavs maksāt un kas atbilst manām vēlmēm. Pagaidām vilšanās nav bijušas, jo iepazīstos ar šeit noderīgām atsauksmēm.

P.S. Lai gan Opel laikam bija neveiksmīgs piemērs, jo tas jau ir nekustamais īpašums! Labi, tas tāds humoriņš! ;)

Ir šādai tēmai jēga. Tas palīdz saprast citu domas, viedokļus - salīdzināt savu platformu, ar citu... Arī apjaust otras frontes, puses uzskatus.

Ja Tu domā viens šādi? - Ok. Varbūt vaina ir Tevī. Ja jau n-cilvēki?, tas liek aizdomāties.

Šāda komunikācija, dom-apmaiņa ir nepieciešama. Tas ir veselīgi.

Manuprāt te neviens neņaud. Un nu protams!, neviens jau no viena topika cenas nost nelaidīs - tirgus ir tirgus.

Visam jānotiek dabīgi :)

Ierakstīts

Pa 50 nekas labs nav. Neesmu miljonārs, bieži neeju, bet dienās kad gribas es labāk samaksāju 100-150 eiro un dabūju labu zaķi nekā pēc tam nepatīkama pēcgarša (savulaik ir provētas lētākas meitenes un sastopams totāls konveijers).

Nu tad viss. Atzīstam, ka Latvijā pērkama seksa naF.

Vai arī... apmeklējam 1x (varbūt 2x) mēnesī. Un tad te blakus šim veidosies "a ļa" Peļuka topiki - "Kur pazuduši visi vīrieši?" :)

(kāpēc gan neviens nenāk?...).

Ierakstīts

Jefiņi jūs tādi!...

Kas tad ir vainīgs pie esošajiem izcenojumiem? :) Ja ne paši pircēji.

Te diskutējošās abas meitenes jau pateica - aitas... un cirpēji...

(tepat blakus topikā bija spilgts piemērs (tas īgnais kaķis) - pāris mēnešu laikā...

...iesāka ar 40, pēc tam jau 60, 70... vēlāk jau 100.

un beigu beigās visi vīrieši ir cūkas!, un 4-5tkst. mēnesī nopelnītie vairs nav nauda...).

Personīgi es,

nemaksātu nevienai ne 100, ne 150, ne 350 - es vnk tik daudz nepelnu ;)

50 ir Ok. Un tiem (vai tām!) kas saka... 50 ir maz?,

vēlos pateikt - sareiziniet 50x4 (nu kaut vai 50x3, vai 50x2), tad sareiziniet ar 20-it darba dienām,

provizoriski... un tad padomājiet - vai tas tiešām ir maz.

Nav Vīriešu
Ierakstīts

Pff, es domāju, ka pa manu prombūtni būsiet tālāk un sakarīgāk tikuši diskusijai, bet redz, nekā... 

Tak viss jau izrunāts :) Un patiesībā... skaidrs. Vismaz šajā tēmā,

skat. tepat augstāk - sakarīgs "iegriba" viedoklis.

Punkts.

Nav Vīriešu
Ierakstīts

Skat... kāda jauka diskusija izveidojusies :)
Krissicon - Tavs viedoklis tiešām ir, "cepuri nost".

Peļuk,

nu kurš te rej? :) Tu esi radījusi reti saturīgu diskusiju.

Par pārejo - man pat ir te pat maz ko piebilst...

Katram ir sava cena, vēlmes, iespējas - vienā pusē vnm būs nauda, otrā - pakalpojums.

Viss :)

Vienkārši. Cik vien vienkārši viss var būt.

Nav Vīriešu
Ierakstīts

arī tiem, kuri pelna 1500, rezizēm gribas nevis pliku nogrūdienu, bet gan kaut ko vairāk.

Protams!

Viņš jau patiesībā nav vainīgs (atkal - šis p-ts ir diskutabls), ka viņam izpeļna mazāka. Dvēseliski/emocionāli visi ir vienādi - vēlmes dažādas. Vienam viens trūkst, citam pavisam kas cits...

Vnk... pie Tevis minētās izpeļnas Viņš 2-3x vairāk izsvērs visus par un pret, vai doties?, vai tomēr ne?... šajā baudas ceļojumā :)

Galu galā, skati kā gribi - tā ir viņa 3 dienu darba alga.

Nav Vīriešu
Ierakstīts

ne nu gluži, bet uz to pusi, man liekas, ka ja esi "pietiekami augstā statusā" darbā, tad var izbrīvēt gan 1, gan 2, gan 3h

Labi. Parunājamies.

Kā tu domā?, nu vismaz!... kā Tev pašai liekas? - kāda ir mēneša izpeļņa (pēc nodokļu nomaksas, uz "rokām palikušais") vidējam Tevis apmeklētājam? :)

Aptuveni. Tavas domas.

Nebus Gadijuma Jauns Bordelis Riga?
Ierakstīts

Man vienam skiet nenormali, kad sini saruna dazi mierigi lieto vardu "mauka"? Tas ir Sievietes. Turklat vinas ar jums pat piedalas sini diskusija. Varbut mani audzinaja savadak, bet man tas skiet rupji un pavisam nekorekti :(

andrejjj,

necepies :)

Tu visu absolūti pareizi pateici (esmu Tavā pusē). Man patiesībā arī vārds prostitūta neliekas īpaši glaimojošs... Sievietes ir jāciena, tikai tad vari cerēt saņemt arī cieņu pretī. Savādāk būs tukšums.

(Principā, pēc definīcijas ir jāciena jebkura dzīva būtne - ja cilvēks ir pareizi audzināts. Bet tas jau... ne šai diskusijai. Un būs "par dziļu" pagrābts).

Ja pie pakalpojuma sniedzējas personāžs aizvelkas uzskatot, ka "viņa nav nekas", tad lai nebrīnas par attieksmi. Viņa!, lai arī kā mēs viņu sauktu, sniedz pakalpojumu - un intīmā sfēra nav gluži, "nogriez man maizes šķēli"... Te redz!, tomēr saskaras un korelē emocionālais ar fizisko baudījumu.

Katram vecim vajadzētu iegaumēt - Jā!, viens ir "es maksāju", taisnība. Bet otrs - pakalpojumu sniedz Tev!, nevis Tu viņai... jo nauda - ir vnk samaksa, nauda ir nauda!, tas nav pakalpojums :)

Nebus Gadijuma Jauns Bordelis Riga?
Ierakstīts

Blje ohujelji laikam te Latvijaa... 150 e ??? Par tādu naudu sanāk vīza uz S-peterburgu+ biļete+ 1h ar šādu meiteni kā bildēs... Veel +200 e un vari nonstopaa visu weekenendu pisties ik pa stundai mainot meičas...

Melns!

Jūs ko?... kas mūsdienās šajā jomā pelnošai būtnei ir 500eur ienākumi dienā?, apkalpojot 3-4 klientus, piemēram.

Nekas taču!... ar šo Latvijā nevar iztikt. Dzīvoklis taču jāīrē, jauna vešiņa japērk, ne ne.

Melns,

nolaidieties uz zemes!

Studente - Mīļākā?
Ierakstīts

K-gi,

nu kur prāts šādas investīcijas veikt meitenē?...

Galu galā, tas ir vienkārši sex. Elementārs darījuma pasākums, par reizi tik un tik.

Ka pastāvīga studentīte, tas viss Ok. Ja process abiem patīk, tad kāpēc gan ne?

Bet investēt tur mēnesī 1tkst. eiras, vai vēl nez cik...

Nez, nav tas gudri :)

Zane 297092** [Intim.lv]
Ierakstīts

Bildi, ja vien tā nav no reklāmsaita, bet ir privāti atsūtīta, es ieteiktu izdzēst!

Pievienojos.

ernja1993 - bildi fiksi dzēs.

(vai kāds admins).

Nu kur var būt Tādi cūkaZ?... par savu konfidencialitāti trīc, kā apšu lapas.

Bet par citiem - Po... viņiem.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.