Personiski nesaskatu šai tēmai jēgu un kaut kādu loģisku iznākumu. Katrs izvēlas sev atbilstošu pakalpojumu pēc savām iespējām, lai tas būtu maksimāli pietuvināts paša vēlmēm. Kā arī katra sieviete izvēlas sava pakalpojuma sniegšanas cenu, par pamatu ņemot vērā dažādus SUBJEKTĪVUS pamatojumus. Rodas tikai jautājums, vai cerējāt uz iznākumu, ka "augstās" klases sievietes pēkšņi uz Jums apžēlosies un nolaidīs cenas lejā!? Manuprāt, tas tā nenotiks. Ir cilvēki, kuri ir gatavi un var maksāt šos pieminētos 100 - 150 Eiro, bet citi nē. Uzskatu, ka tad jau var sūkstīties arī par dažādu automašīnu cenām, kāpēc Mercedes maksā vairāk nekā Opel, ja ar abām automašīnām var nokļūt līdz veikalam?
Pagaidām pats tādu naudu nevaru un neesmu gatavs maksāt vienai tikšanās reizei, kā arī nopirkt savu sapņu Mercedes. Bet tāpēc neraudu un nežēlojos (pēc dažiem komentāriem radās tāds iespaids), meklēju to, par ko esmu gatavs maksāt un kas atbilst manām vēlmēm. Pagaidām vilšanās nav bijušas, jo iepazīstos ar šeit noderīgām atsauksmēm.
P.S. Lai gan Opel laikam bija neveiksmīgs piemērs, jo tas jau ir nekustamais īpašums! Labi, tas tāds humoriņš!
Ir šādai tēmai jēga. Tas palīdz saprast citu domas, viedokļus - salīdzināt savu platformu, ar citu... Arī apjaust otras frontes, puses uzskatus.
Ja Tu domā viens šādi? - Ok. Varbūt vaina ir Tevī. Ja jau n-cilvēki?, tas liek aizdomāties.
Šāda komunikācija, dom-apmaiņa ir nepieciešama. Tas ir veselīgi.
Manuprāt te neviens neņaud. Un nu protams!, neviens jau no viena topika cenas nost nelaidīs - tirgus ir tirgus.
Pa 50 nekas labs nav. Neesmu miljonārs, bieži neeju, bet dienās kad gribas es labāk samaksāju 100-150 eiro un dabūju labu zaķi nekā pēc tam nepatīkama pēcgarša (savulaik ir provētas lētākas meitenes un sastopams totāls konveijers).
Nu tad viss. Atzīstam, ka Latvijā pērkama seksa naF.
Vai arī... apmeklējam 1x (varbūt 2x) mēnesī. Un tad te blakus šim veidosies "a ļa" Peļuka topiki - "Kur pazuduši visi vīrieši?"
arī tiem, kuri pelna 1500, rezizēm gribas nevis pliku nogrūdienu, bet gan kaut ko vairāk.
Protams!
Viņš jau patiesībā nav vainīgs (atkal - šis p-ts ir diskutabls), ka viņam izpeļna mazāka. Dvēseliski/emocionāli visi ir vienādi - vēlmes dažādas. Vienam viens trūkst, citam pavisam kas cits...
Vnk... pie Tevis minētās izpeļnas Viņš 2-3x vairāk izsvērs visus par un pret, vai doties?, vai tomēr ne?... šajā baudas ceļojumā
Galu galā, skati kā gribi - tā ir viņa 3 dienu darba alga.
Man vienam skiet nenormali, kad sini saruna dazi mierigi lieto vardu "mauka"? Tas ir Sievietes. Turklat vinas ar jums pat piedalas sini diskusija. Varbut mani audzinaja savadak, bet man tas skiet rupji un pavisam nekorekti
andrejjj,
necepies
Tu visu absolūti pareizi pateici (esmu Tavā pusē). Man patiesībā arī vārds prostitūta neliekas īpaši glaimojošs... Sievietes ir jāciena, tikai tad vari cerēt saņemt arī cieņu pretī. Savādāk būs tukšums.
(Principā, pēc definīcijas ir jāciena jebkura dzīva būtne - ja cilvēks ir pareizi audzināts. Bet tas jau... ne šai diskusijai. Un būs "par dziļu" pagrābts).
Ja pie pakalpojuma sniedzējas personāžs aizvelkas uzskatot, ka "viņa nav nekas", tad lai nebrīnas par attieksmi. Viņa!, lai arī kā mēs viņu sauktu, sniedz pakalpojumu - un intīmā sfēra nav gluži, "nogriez man maizes šķēli"... Te redz!, tomēr saskaras un korelē emocionālais ar fizisko baudījumu.
Katram vecim vajadzētu iegaumēt - Jā!, viens ir "es maksāju", taisnība. Bet otrs - pakalpojumu sniedz Tev!, nevis Tu viņai... jo nauda - ir vnk samaksa, nauda ir nauda!, tas nav pakalpojums
Blje ohujelji laikam te Latvijaa... 150 e ??? Par tādu naudu sanāk vīza uz S-peterburgu+ biļete+ 1h ar šādu meiteni kā bildēs... Veel +200 e un vari nonstopaa visu weekenendu pisties ik pa stundai mainot meičas...
Melns!
Jūs ko?... kas mūsdienās šajā jomā pelnošai būtnei ir 500eur ienākumi dienā?, apkalpojot 3-4 klientus, piemēram.
Nekas taču!... ar šo Latvijā nevar iztikt. Dzīvoklis taču jāīrē, jauna vešiņa japērk, ne ne.
Ierakstīts
Aij... neko