ar lieko svaru domāju to ļumekli, pēdzemdību. un kādi kilogrami ir klāt ,tai fitness meitenei no foto ko sūta. foto ir īsts bet out of date tāda viņa bija laiku atpakaļ. un daudz ko nesakarīgu runā. un nepatika, ka ienākot uzreiz grib naudu uz priekšu. Un atvainojos par nenoformēto tēmu. nav laika un dalos ar pieredzi nevis noformēšanas spējām un cena neatekvāta +viesnīca.. krūtis mazas neizteiksmīgas .pa lielam ādā vien.
prasa 150eu. foto atsūta uz email, bet taisītas pirms bērna piedzimšanas. tas kā minimums gads atpakaļ. tāpēc palielam neatbilst šodienai. jo foto pat seksīgas. lieks svars, bet nu minimāli. naudu gribēja uz priekšu. visu grib steigā utt. tākā atteicos. vietas nav.
Krasivaja, stroinaja devuwka zdelaju mizcine prijatno. Minet 20 Nedolgij seks 30. Otve4aju tolko na zvonki. 2*6*O*7*7*1*4*9 Mesta netu.
nesen biju, varu padalīties ar iespaidiem. te tādu dāmu neatradu. varu pateikt,tik to ka foto ko e- mail sūta ir tik tālas no patiesības kā vladivastoka bildes nelikšu.. meitene slaida, maza auguma, bet tas arī viss no sludinājuma ir patiesība. ir krievalodīgi runājoša būtne treniņbiksēs ieradās ar saulpuķu sēklām kabatā un daudz rupju vārdu. īsti dažreiz nevar saprast domu ko viņa mēģina pateikt. bet tākā viņai nav vietas un aizbraucu viņai pakaļ , izdomāju - ko nu vairs. liku sēsties auto. dzīvo jūrmalas gatvē. aizvedu uz viesnīcu kura sanāca dārgāka nekā viņa gribēja par izklaidi neatšuvu , jo nebija laika , ko citu meklēt. bet principā kam patīk rupjas mazgadīga paskata meitenes var ņemt par tādu ciparu un tur pat mašīnā..tik ūdeni paņmet līdzi vajag, lai izskalo muti. nepatīk tā plaukstošo saulespuķu smaka oral piekusa jau pēc minūtes , bet sekss ātrais, bail, ka salūzīs viņa gaismu izslēdz un ne jau ekonomijas pēc, bet saka ka kautrīga. kaut kādi mistiski tetovējumi nepabeigti kuru mākslinieciskā vērtība bija nesaprotama. stāstīja par savu bērnu kuru jābaro, ka sāka palikt žēl viņu un domas jau citur man aizlidoja.. krūtis nekarājās un vēders ar normāls. itkā ar vieglatlētiku nodarbojās. tagad palaidusies vai dzīve palaida.. bet kopumā, braucot liftā un skatoties spogulī jutos kretīniski. jo jaunajai māmiņai jānodarbojās ar tādam lietām. un es nevarēju saprast savu lomu šajā teātrī. no vienas puses tākā tā ir viņas izvēle un ko man viņai pārmest, no otras nodarboties ar sekssu zinot, ka ir mazias, kas viņu gaida. stulbi. tā vien gribējās atrast to tētuku un paskatīties acīs. vai tiešām nav kauns, ka pamet bērnu ar māti.. tākā cienījamie censoņi. iesaku pirms seksa neiespringt sarunās ar viņām. jo sekss žēlsirdības vārdā ir drausmīgs. jeb kurā gadījumā tā ir viņu izvēle un apkārtesošo attieksme.
atdzīstos. es ar biju iegājis pie viņas. bet naudu neprasīja uz priekšu. apmēram tā ar bija, kā iepriekš rakstīts. tik man par bērnu stāstīja, kas ir kaut kur divus stāvus augstāk un tāpēc jāsteidzās. jāiet barot utt. orālais nekāds. principā 3cm iebāza mutē un gaidīja, kad beigšu. bet, ja man būtu tāds jūtīgs, tad beigtu katreiz, kad toletē nokratu pēc čurāšanas ))))) fonā gāja tv ar uzslēgtu ltv1. bet kad gala bučošana apnika pie 30eu pieliku klāt 10eu un sarunāju seksu, jo ar tādu orālo beigt ir nereāli. un jā, ar stāstīja, ka nodarbojās reti. p.s. krūšturi nevelciet nost, nosit apetīti. bet viņa jau nav vainīga,ka pēc dzemdībām noplaka viss..
tā ir tā, ko kādreiz apsprieda. ka tiko misionāra poza, jo ceļi sāp 50eu + viesnīca. parasti tā, kas kr,barona ielā pie brīvības ielas. vienreiz biju. 5 mēnešus atpakaļ. augums labs, seja mīlīga, bet zobi daži nav un orāla laikā jūt ka zobu nav.. varbūt tagad ielikusi viņus. naudu prasa uz priekšu. izģērbjās pēc orālā tik un lēnā garā. iesmērē sev ar eļu apguļās, ka draudziņš no gaidīšanas bez maz vai nomirst. tad pusi tik var iebāzt iekšā un viņa skatoties griestos vnk guļ, kā lelle. kad beidz, 1 min laikā saģērbjā un prom, pat rokas nenomazgā ))))
Ierakstīts
tieva un tikai 120 eu daugavpilī. skaista utt ekstras (ironija)
http://puh.lv/lv/cat-transsexuals/ad-zvaniet-esmu-sieviet/2572933.html
čangaļi būs izlutinājuši viņu
:D