Tas neko nemainīs. Pisīsies visas tāpat ka nemetās. Kā viņi pierādīs, ka tā ir prostitūta? Varbūt nesen iepazināmies un nolēmām kopā atpūsties. Kurš pierādīs, ka es viņai maksāju? Kaut vai mani pieķer meža vidū mašīnā. Skatoties uz pašreizējo situāciju un piedāvājumu, (ja to tā var nosaukt), varu apgalvot, ka no 25 gadiem uz augšu ir diezgan bēdīga situācija - nekas sakarīgs praktiski nav. Vismaz ārpus Rīgas. Tieši tās jaunās ir tās, ko visi (pārsvarā) meklē. Tieši jaunās meitenes un studentes ir tās, kas piepelnās un kam tas ir sava veida atspaids. Es neesmu neviena pusē, bet skatoties reālo situāciju - likums pilnīgi idiotisks. P.S. Un pisās visas kā trakas pārsvarā no 14 gadiem, tā ka 18 gados jau tur sen ir kārtīga pieredze un zināšanas, kas ir kas. Būtu labāk valstī nodokļu lietas un ceļus sakārtojuši.
Ja tā ir tā rēzekniete, kas ik pa laikam sludinās arī Rīgā, tad viņa nav apaļīga, bet ļoooti apaļīga! Saka, ka (itkā) esot 18 gadi, bet nu dzīvē izskatās uz kādiem 30! (tapēc ka ļoti resna). Teksti diezgan prasti un valoda arī tāda "pamatīga". Kāds var notestēt un iemest šeit atsauksmi.
Ko tu tur pārmācīsi? Vienkārši aizmirsti par tādu un viss! Nebūs muļķi, kas tādām raksta/zvana, tad arī pašas iznīks. Bija te nesen viena, kas katru dienu sludinājās (no Ainažiem itkā), arī tas pats - nauda iepriekš, kaut kādi zz kredīti un pārējā huiņa..
Paziņai ķengaragā džeks izvilka nazi ,un piegrūda pie rīkles pateica ,ka visas maukas maksāšot viņam ,jo viņš tagad visām maukām būšot kriša ,un būšot kā 90.gados nr 20560276 piedraudēja viņai ,ka nositīšot viņu .
Meklētājā ar tādu numuru atrod personu - Vladimirs Bespalovs
Šajā nodarbē gan esmu iesācējs. Bet pēc pieredzes ko sievišķi saka - simpātiska varētu būt sinonīms - neglīta, bet ar "labu personību". Un formīga = resna, bet vēl ne gluži 200 kg Tikai manas domas.
Met mieru, ja negrib sūtīt bildi, kaut vai ar nomaskētu seju, tad tur kaut kas nav kārtībā.
Jā, tas tāpat kad saka "nedaudz apaļīga", tad 100%, ka viņa būs resna muca! Vai atkal tieva, ar labu figūru utt. = slimīgi tieva, kārna. Tās, kuras figūru parasti nepiemin, tām viss ok.
1) Lietojamas meitenes vidējais vecums ir no 18 - 25 gadiem
Attiecīgi:
2008.gadā piedāvājums bija 1983. - 1990.gadā dzimušās, kopējais skaits = 157585 meitenes
2016.gadā piedāvājums ir 1991.-1998 dzimušās, kopējais skaits = 95170 meitenes1
2) Pieņemam, ka aptuveni 0.9% meiteņu pieversīsies prostitūcijai2
Attiecīgi:
2008.gadā LV bija ~1400 strādājošas meitenes
2016.gadā LV vajadzētu būt ~850
Pārāk optimistisks tu esi! Šis procents tagad ir drīzāk 0.1 (emigrācijas dēļ)! Treknajos gados var rēķināt 0,3%!
Es teiktu tā: 2008. gadā - 473 meitenes, 2016. gadā - 95! Pilnīgi reāls cipars, ja ņem vērā, ka 3/4 no visām atrodas Rīgā vai tās rajonā un meitenes ir tādas, kas ar to reāli ikdienā nodarbojas (ir apritē), nevis tikai reizi pa pusgadu piepelnās! Tagad nekādā gadījumā nevar būt 850! Pa visām sludinājumu lapām, kuras tagad pieejamas, var savākt max 50 kontaktus (neskaitot feikus un tos, kuri atkārtojas). Protams, vēl ir kontakti, par kuriem nav zināms (nereklamējas), privātie pazīstamie utt. Domāju, ka pašlaik Latvijā šis skaitlis nav lielāks par 100.
principā cepiens te vairāk ir par to ka te LV visādas Leldes utml mēģina fordu par s klases merša cenu pārdot... citās vietās eiropā ja meitene prasa 3X vairāk kā vidēji tad tu ar dabūši +/- 3X labāku servisu bet te tā NAV!!!
Nu bet jobans rots - kurš ar varu liek iet pie tādām dārgajām? Nu neejat un viss! Kādas problēmas, nesaprotu? Es piemēram par to nemaz "necepjos" un nečīkstu! Katram savas vēlmes un vērtību sistēma. Var jau būt, ka tādiem, kuri izmanto dārgo meiteņu pakalpojumus, tas šķiet adekvāti un viņi ir ar visu apmierināti - nemāku spriest. Pa lielam tiek maksāts par izskatu, sajūtām un attieksmi. Ir cilvēki, kuri to ievēro un kurus tas piesaista. Piesaista sīkumi, detaļas. Smuks apģērbs un labas sieviešu smaržas.. Pieļauju, ka "dārgās dāmas" to visu spēj nodrošināt. Varbūt labāk spēj atrast emocionālo saiti un vieglāk, dabiskāk komunicēt ar klientu. Ja meitene būtu konvejera variants, tad tas viss kaut kur paslīdētu garām, pazustu tajā tiešajā pakalpojuma pirkšanas procesā, individuālajā egoismā. Neesmu neviena pusē, bet cenšos skatīties uz visu no malas. Daudzi varbūt "cepjās" jo kā vīrieši jūtas nedaudz aizvainoti, ja nespēj dabūt ko vēlas - jo ķermenis taču visām +/- vienāds un kā tas var būt, ka viena pārdod sevi par 50 eiro, kāda cita - par 150! Samierinieties ar domu, ka tas nav priekš jums un viss! Meitene var prasīt kaut 1000 eiro par tikšanos - kāda problēma? Ja atradīsies dīvaiņi, kuri tādu naudu maksās, tad tā tas vienkārši būs un viss! Visas tā noteikti nedarīs - tas vienkārši neies cauri. Protams, mūsu ekonomiski un demogrāfiski sačakarētajā valstī ir daudz visādu dīvainību un īpatnību, bet nevajag salīdzināt ar Eiropu! Juridiski mēs esam Eiropa, bet praktiski kaut kāds neizdevies brīvā tirgus un sociālisma variants. Tad nu arī esam tur, kur esam. Domāju, ka nākotnē nekas pozitīvs nav sagaidāms - ne šajā lauciņā, ne valstī kopumā.
Esmu braukājis daudz, un zinu, ka visā ES normālā cena no kā vispār kaut kas sākas ir 150€, izņemot arābietes, rumānietes, čigānietes utt.
Parādiet man kaut vienu salonu Oslo kur lapdance nesākas no 100€???
Kas tu galīgi jocīgs esi? Salīdzināt Norvēģiju ar Latviju? Viņiem tur algas 5 - 10 reizes lielākas kā Latvijā! (normālos darbos strādājošiem, nevis austrumeiropiešu celtniekiem (kuri tāpat nopelna 3 - 5 reizes vairāk nekā šeit)) Norvēģijā tie 100 Eiro ir tas pats, kas mums šeit 20 Eiro!
Viena otra laukos dzīvojoša par tikšanos mašīnā grib prasīt 120€. Tad kad atsaki, tad saka lai izpalīdz, un 20€ pārskaita tāpat vien. Laikam domā, ka nauda kokos aug.
Bet kas viņam tieši tev jāpierāda? Te ir forums, kur cilvēki izsaka domas un dalās ar pieredzi un viedokļiem. Negribi netici, neviens nespiež! Kādas problēmas tev pašam ar viņu satikties? Tad varēsi pārbaudīt un pierādīt visiem - ir tā vai nav!
Interesanti, cik viņa jau ir apkrāpusi un cik vēl apkrāps. Bet nu jā, ir iespēja viņu pārmācīt. Ja pats būtu no Rīgas, tad varētu pat aizbraukt. Ieliktu salonā Go-Pro un būtu riktīgs kino.
Meitene baigi riskē šādi rīkojoties. Uzdursies uz nepareizajiem čaļiem - var bēdīgi sanākt. Ja laikus neapstāsies, bet turpinās pēc identiskas shēmas strādāt, tad pati sevi sodīs vai kā savādāk iekritīs ar laiku.. Ne visi ir tādi - "ai, nu pazaudēju 30€, tas nekas, lai jau meitenei tiek"
20 - 50 eiro? Tu ko? Rīgā viss tikai sākas no 50 eiro, un arī - kā paveicās. Piedāvājums (patiešām normālas meitenes) ir tik mazs, ka nav īsti konkurences. Labi varianti maksās 100 un vairāk. Un šis: "2 prasmīgas/izskatīgas meitenes" un "par lētām naudām" galīgi neiet kopā!
Tātad. Es te nedaudz papētīju, kā arī nosūtīju pāris e-pastus informācijas iegūšanas nolūkā. Pirmkārt (varbūt brīnīsieties par šito), bet meitene šeit jau ir apspriesta - gadu vai divus atpakaļ. Cik saprotu, tad dzīvo kaut kur Siguldā, bet tajā laikā (un arī tagad) darbojas acīmredzot pa Rīgu. Arī tagad acīmredzot piepelnās, jo rakstīja, ka par tikšanos mašīnā prasa 100 Eiro (beigās nolaida uz 90 ), jo nepieciešams ātri savākt kaut kādu noteiktu naudas summu. Atsūtīja man arī bildi, kas manu visu iepriekšminēto apstiprināja. Šīs bildes, ko ielikāt šeit, nav visai veiksmīgas. Dzīvē manuprāt nav tik traki, bet nu summa protams neadekvāta. Otrkārt - viņai laikam ir draugs (vai suteners, vai kas tamlīdzīgs), kas palīdz meklēt klientus. Dažubrīd sarakstoties nevarēja pateikt, vai otrā galā kaut kāds džeks, vai pati meitene.. Zinu arī kā draugos viņu sameklēt, bet nu tas tā.
Tas ir gan ir pilnīgs atmarozaks! Nav starpība, ar ko kurš nodarbojas, bet cilvēkam ir jābūt cilvēkam jebkurā dzīves situācijā! Captain Morgan bija labs ieteikums. Ieteiktu policijā griezties! Tas čalis jau visticamāk iztukšoja meitenes maku un mantas kaut kur mežā vai kādā miskastē izmeta. Vispār drausmīgi. Ceru, ka meitene izveseļosies un viss būs kārtībā! Bet jā - nebūtu slikti šeit uzrakstīt visu ko atceries - auto marku, cilvēka pazīmes, dažādas īpatnības, kuras ievēroji utt. Var jau būt, ka ar laiku uzpeld..
Ierakstīts
Es tur ar velo kādreiz izbraucu cauri un neko neesmu manījis. Varbūt jātrāpa "pareizā" laikā 😀