Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Eļīna 26087827
Ierakstīts

~ *** ~ Mīļa, maiga un kaislīga brunete = 20 Ls = {Massage + oral + classic sex} Nav salons. Centrā. Foto mans. Neizbraucu. Viss tikai ar prez. ~~~ Нежная и ласковая девушка ждёт Вас в гости ;-) Не салон. Центр. Всё только с презерв. Фото моё. Не выезжаю.

cena protams visu izsaka, bet biju blakus un sūdīga pieredze - arī ir pieredze - vismaz ir ko šeit uzrakstīt.

dzīvoklis Hospitāļu ielā pie Rimi, old school mēbeles un grīdsegas - tādas pašas tapetes un vanna, bet viss tīrs.

bildes? ņemot vērā retuša iespējas un pozas, kādās bildētas - droši vien arī ir īstās, jo seja tajās taču nav redzama, bet seja kā krokodilam un izskatās, ka to viņai ne viens vien ir teicis, tāpēc arī maukas attieksme - vienkārši sūdīga.

viss notiek uz dīvāna, uz kura uzklāti kaut kādi mēsli', kipa maināmi dvieļi - saprotu, ka par 20 latiem gulta ar veļu nesanāk - neko darīt.

reklāmā aprakstīta programma, kas sākas ar masāžu - tā arī bija, tikai 5 minūtes, tad (tikai tad) šī novelk apģērbu - nu jā tāpēc jau ātrāk nevilka, nezinu kā komentēt, bet es tika daudz nedzeru - celulīts vnk ahujetj, pupi nošļukuši nu draņķīgs paskats, bet visvairāk mani uzvilka, tas, ka masāža (kas iesākās nesūdīgi) pēkšņu ir beigusies.. Es taču bļ... atnācu uz 30 min masāžu - 5 - 10 min sūkāšanu un 5 - 10 min vālēšanu. skaidrs, ka jau pēc 10 minūtēm parādīs durvis uz dušu. saku, ka masāža par īsu uz ko saņemu atbildi - tad ej uz poliklīniku. atbildu, ka viņai sludeklī rakstīts masāža, uz ko viņa atbild, lai tad eju prom... aizgāju arī, un kurš tad nebūtu gājis? jautājums - vai vispār vajadzēja pie viņas iet?!

to sauc par sūdīgu attieksmi pret klientu. bet ja godīgi tad sludeklī arī nebija rakstīts: "es nepisu prātu un daru visu kā pienākas un tikai par 20 Ls"

morāle vienkārša - neiet pie tām, kas bieži sludinās, jo viņām tas jādara, lai vismaz kāds atnāk - un nenolaisties līdz 20 latu maukām...

Tā pati pieredze, pluss vēl bija neskaidrā prātā. Tagad ir jauns nr. 22365590.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.