~ *** ~ Mīļa, maiga un kaislīga brunete = 20 Ls = {Massage + oral + classic sex} Nav salons. Centrā. Foto mans. Neizbraucu. Viss tikai ar prez. ~~~ Нежная и ласковая девушка ждёт Вас в гости ;-) Не салон. Центр. Всё только с презерв. Фото моё. Не выезжаю.
cena protams visu izsaka, bet biju blakus un sūdīga pieredze - arī ir pieredze - vismaz ir ko šeit uzrakstīt.
dzīvoklis Hospitāļu ielā pie Rimi, old school mēbeles un grīdsegas - tādas pašas tapetes un vanna, bet viss tīrs.
bildes? ņemot vērā retuša iespējas un pozas, kādās bildētas - droši vien arī ir īstās, jo seja tajās taču nav redzama, bet seja kā krokodilam un izskatās, ka to viņai ne viens vien ir teicis, tāpēc arī maukas attieksme - vienkārši sūdīga.
viss notiek uz dīvāna, uz kura uzklāti kaut kādi mēsli', kipa maināmi dvieļi - saprotu, ka par 20 latiem gulta ar veļu nesanāk - neko darīt.
reklāmā aprakstīta programma, kas sākas ar masāžu - tā arī bija, tikai 5 minūtes, tad (tikai tad) šī novelk apģērbu - nu jā tāpēc jau ātrāk nevilka, nezinu kā komentēt, bet es tika daudz nedzeru - celulīts vnk ahujetj, pupi nošļukuši nu draņķīgs paskats, bet visvairāk mani uzvilka, tas, ka masāža (kas iesākās nesūdīgi) pēkšņu ir beigusies.. Es taču bļ... atnācu uz 30 min masāžu - 5 - 10 min sūkāšanu un 5 - 10 min vālēšanu. skaidrs, ka jau pēc 10 minūtēm parādīs durvis uz dušu. saku, ka masāža par īsu uz ko saņemu atbildi - tad ej uz poliklīniku. atbildu, ka viņai sludeklī rakstīts masāža, uz ko viņa atbild, lai tad eju prom... aizgāju arī, un kurš tad nebūtu gājis? jautājums - vai vispār vajadzēja pie viņas iet?!
to sauc par sūdīgu attieksmi pret klientu. bet ja godīgi tad sludeklī arī nebija rakstīts: "es nepisu prātu un daru visu kā pienākas un tikai par 20 Ls"
morāle vienkārša - neiet pie tām, kas bieži sludinās, jo viņām tas jādara, lai vismaz kāds atnāk - un nenolaisties līdz 20 latu maukām...
Tā pati pieredze, pluss vēl bija neskaidrā prātā. Tagad ir jauns nr. 22365590.
Ierakstīts
Tā pati pieredze, pluss vēl bija neskaidrā prātā. Tagad ir jauns nr. 22365590.