Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 16. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 16. maijs - Iemesls nav norādīts
13 минут назад, Blondy сказал:

Es uzrakstīšu Tev, bet lūgums,  nerakstiet  forumā  visos topikos nelietderīgus postus 😊. Netaisiet bardaku  foruma ar spam.

Proshu proshenija🙈😊

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 16. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 16. maijs - Iemesls nav norādīts
23 часа назад, Blondy сказал:

Nevajag aiziet galējības . Man, paldies Dievam , man nav bijušas tādas situācijas . Par vīriešiem, ar kuriem tikusies un tiekos ,  varu pateikt tikai labus vārdus . Arī naudu neesmu prasīju uz priekšu , izņemot pāris gadījumi, ka bija aizdomas , ka grib mani apkrāpt . 

Bet meitenes situācijā , man nav pamats viņai neticēt . Konkrētais virietis vins jau no paša sākuma zināja, ka vins meitenei nemaksās , jo čakaresanas  ar bankomātu jau tas liecināja . Esmu pārliecināta, ka meitene nebija pirmā, ar kuru vins ta ir izdarījis . Kāpēc tad neņem tindera meiteni , bet pērkamu meiteni ? Ar tindera meiteni nevarēs izmantot seksuāli ka gribēs.   Protams , labāk paņemt naivu pērkamu meiteni, ko tad viņa var izdarīt , mauka neies nekur sūdzēties . Ļoti ceru, ka vins uzrausies ne uz tās meitenes , ka viņu parmacis uz visu mūžu. 
Es saprotu , ka var būt gadījumi, ka jūs esat neapmierināti par meiteni , bet tad arī jāpasaka  uzreiz , ka nav tas , ko gribējāt un ejat prom.  Nevis , kā jūs , sākat , izšaut riekstus , izmantojar seksuāli  meiteni , beigas izdomāt, ka tomēr man kaut ka neapmierināja  un nesamaksāšu. Tā ir cūcība un tas nav virietis . 

Blondy. Esli vozmohno. Ja ne mogu Vam napisatj PM. Budu blogadaren, esli Vi mne napishite. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.