Sen neko neesmu rakstījis, bet tas nenozīmē, ka neesmu bijis aktīvs un maklējis piedzīvojumus. Esmu...
Ir bijuši visādi, pie visādām pakalpojumu sniedzējām, bet šoreiz es gribēju pastāstīt, kā man gāja pie pirms kāda laika apspriestās darbinieces, kura pieņem pārdaugavā, Imantā. Visi toreiz fanoja par viņas dibenu, ka var normāli ņemt priekšā no mugurpuses, ka var šaut, cik gribi utt. Un, ka baigi labais variants, ja salīdzina cenu un izpildījumu.
Bayb 25323259
Jāsaka uzreiz atkāti visu kā ir:
1. Vizuālais tēls ļoti, ļoti vājš.
Kamēr drēbes mugurā, liekas, ka būs ok, domā gavā domas, ka nebūs tiks traki, bet, kad novelk uzsvārci, tad tur parādās tāds galīgi saguris vēders. Aplesīns uz vēdera. Var jau būt, ka viņa liekas iekārojama noteiktai vecuma grupai 45-50 utt, jo meičai varētu būt savi 30-35. Bet nu tiem, kuriem ir līdz 40, nezinu, katram savs, protams. Manliekas, ka dāmai ir bijušas problēmas ar grādīgo vai sintētiskajām vielām. Bet nu, ja jau atraucu, domāju, paskatīšos, varbūt procesā ir aizrautīga.
2. Body to body masāa itkā ok, kaut gan neesmu nekāds lielais intīmo masāu piekritējs
3. Minets arī kā jau minets. Nebija ne dziļš, ne īpašs. Nedaudz pazīda pirms procesa.
4. Sekss jeb vizītes mērķis - nu tā, arī nav man ko izcelt. Sākām to lietu, pati uzlīda virsū, bet, kaut kā galīgi neuzbudināja skatīties uz to vēderu, likās, ka viss sašļuks un nekā vispār nebūs. Nav jau tā, ka gribētos nolikt meiteni, bet nu kā ir, tā ir. Pārvēlāmies uz sunīšiem - Ja ņem no aizmugures, tad tas glābj sitāciju, bet nav arī tā, ka viņai būtu pārkais dibens. Nav ne Apaļš, ne tvirts. Domāju, ka rozīnītei, varbūt visu izglābs, ja dos dibenā, bet nekā. Nu neko, ātri visu izdarīju un vilku ārā, lai dotos prom, jo nekāda otrā vai trešā reize, kā citi vareni šāvēji te stāstīja, man nebija ne prātā.
5. Vēl arī liels mīnuss bija tas, ka velkot ārā uz prea bija kaut kādi smērējumi, teicu, kas par huiņu, kas tev mēnešreizes???? Jā, izrādās šai - mēnešreizes. Labi, ir dabiskie procesi, bet nu jebaķ pa muguru, nestrādā, ja tev vēl smērē. Nahuj man pēc tam jānervozē, kādā tehnikā vilkt nost prezi utt. Teica, ka tās tikko beigušās, moš pārpalikumi, bet nu psc, vot tas beigās vēl vairāk visu sabojāja. Es savu mūu nebiju tik lēni un uzmanīgi vilcis prezi nost, pēc tam ziepējis pipeli. Drošībai arī parbaudījos, paldies dievam, viss ok. Bet, tomēr, kaut kādai etiķetei ir jābūt.
NU pavirši, ļoti pavirši tajā galā viss.
6. Dzīvoklis arī tāds pritons vien ir ar superplāno matraci
Rezumē - vienreiz biju, vairāk nekad neiešu, citiem arī neiesaku.
Sen neko neesmu rakstījis, bet tas nenozīmē, ka neesmu bijis aktīvs un maklējis piedzīvojumus. Esmu...
Ir bijuši visādi, pie visādām pakalpojumu sniedzējām, bet šoreiz es gribēju pastāstīt, kā man gāja pie pirms kāda laika apspriestās darbinieces, kura pieņem pārdaugavā, Imantā. Visi toreiz fanoja par viņas dibenu, ka var normāli ņemt priekšā no mugurpuses, ka var šaut, cik gribi utt. Un, ka baigi labais variants, ja salīdzina cenu un izpildījumu.
Bayb 25323259
Jāsaka uzreiz atkāti visu kā ir:
1. Vizuālais tēls ļoti, ļoti vājš.
Kamēr drēbes mugurā, liekas, ka būs ok, domā gavā domas, ka nebūs tiks traki, bet, kad novelk uzsvārci, tad tur parādās tāds galīgi saguris vēders. Aplesīns uz vēdera. Var jau būt, ka viņa liekas iekārojama noteiktai vecuma grupai 45-50 utt, jo meičai varētu būt savi 30-35. Bet nu tiem, kuriem ir līdz 40, nezinu, katram savs, protams. Manliekas, ka dāmai ir bijušas problēmas ar grādīgo vai sintētiskajām vielām. Bet nu, ja jau atraucu, domāju, paskatīšos, varbūt procesā ir aizrautīga.
2. Body to body masāa itkā ok, kaut gan neesmu nekāds lielais intīmo masāu piekritējs
3. Minets arī kā jau minets. Nebija ne dziļš, ne īpašs. Nedaudz pazīda pirms procesa.
4. Sekss jeb vizītes mērķis - nu tā, arī nav man ko izcelt. Sākām to lietu, pati uzlīda virsū, bet, kaut kā galīgi neuzbudināja skatīties uz to vēderu, likās, ka viss sašļuks un nekā vispār nebūs. Nav jau tā, ka gribētos nolikt meiteni, bet nu kā ir, tā ir. Pārvēlāmies uz sunīšiem - Ja ņem no aizmugures, tad tas glābj sitāciju, bet nav arī tā, ka viņai būtu pārkais dibens. Nav ne Apaļš, ne tvirts. Domāju, ka rozīnītei, varbūt visu izglābs, ja dos dibenā, bet nekā. Nu neko, ātri visu izdarīju un vilku ārā, lai dotos prom, jo nekāda otrā vai trešā reize, kā citi vareni šāvēji te stāstīja, man nebija ne prātā.
5. Vēl arī liels mīnuss bija tas, ka velkot ārā uz prea bija kaut kādi smērējumi, teicu, kas par huiņu, kas tev mēnešreizes???? Jā, izrādās šai - mēnešreizes. Labi, ir dabiskie procesi, bet nu jebaķ pa muguru, nestrādā, ja tev vēl smērē. Nahuj man pēc tam jānervozē, kādā tehnikā vilkt nost prezi utt. Teica, ka tās tikko beigušās, moš pārpalikumi, bet nu psc, vot tas beigās vēl vairāk visu sabojāja. Es savu mūu nebiju tik lēni un uzmanīgi vilcis prezi nost, pēc tam ziepējis pipeli. Drošībai arī parbaudījos, paldies dievam, viss ok. Bet, tomēr, kaut kādai etiķetei ir jābūt.
NU pavirši, ļoti pavirši tajā galā viss.
6. Dzīvoklis arī tāds pritons vien ir ar superplāno matraci
Rezumē - vienreiz biju, vairāk nekad neiešu, citiem arī neiesaku.
Kādā vasaras dienā izdomāju, ka vajag noņemt stresu. Paņēmu telefonu rokās, sāku zvanīties un acīs iekrita sludinājums, kuram neskaitāmas reizes biju garām skrējis. Sazvanījos, meitene teica, ka atrodas stabu ielas galā uz kurieni es arī aizdevos. Balss pa telefonu un runa bija normāla.
Piebraucu, noparkojos, iegāju pagalmā, pie dzīvokļa, durvis atver slāvu izcelsmes meitene, attieksme ok, nav ne vainas, augums ļoti kalsns, pupi izuvuši, smaids tāds bēdīgs, jo pelēkmelni priekšējie zobi. Izskatījās, ka varētu būt, ka ir bijusi kādreiz aizraušanās ar visādām nelegālām vielām. Bet, ok, paliku, jo attiesme, dzīvoklis bija ok, tā vismaz sākumā likās.
Dvielis, duša, apgūlos gūltā, viss kā pēc grāmatas - glāsti, minets - ok, tad ķeramiesp pie lietas. Sāku klasiskajā, bet saprotu, ka viņas izskats mani tomēr līdz galam ne visai un, kaut kāda dīvaina smaka istabā, kuru es sākumā guļot uz muguras nejutu. Saku, davaj, lai grieās otrādāk, gribu no aizmugures, esot augstāk sāku just izteiktu smirdoņu un nevarēju saprast vai nu tur nesen kāds bija pievēmis istabu vai arī nenormāli smirdēja pea!!! Smirdēja tik ļoti, ka viss puslīdz labais iespaids izkūpēja skundē, vienubrīd likās, ka varētu pat uzvemt uz muguras viņai. Bet, tad es saņēmos, sasprindzinājos un izšāvu to, kas bija sakrājies un ātri dušā, jo gribējās ātrāk tikt no turienes prom. Jūlija man par pārsteigumu sekoja man uz dušu un piedāvāja mani nomazgāt dušā, kas itkā bija ok, bet es tomēr neizmantoju viņas piedāvājumu par visiem 100%, jo viņas smaids ar puspuvušo redeli un atmiņas par atmosfēru gulamistabā man lika gribēt tikt no turies ātrāk prom.
Sekss, minets - 50/50
Atmosfēra - dirsā!
Attieksme - laba.
Vai iešu vēl - diez vai..
Vai ieteiktu - nezinu, jāvērtē pašiem, jo, varbūt, es biju trāpijis sūdīgā dienā. Burtiski sūdīgā dienā..
Ir bijušas labas pierezes ar meitenēm, ir bijušas sliktas pieredzes, pa laimi siktās ir bijušas tikai 3 (ieskaitot to, kuru es aizgāju prom nemaz neko nesākot), visas pārējās labas.
Par labājām pieredzēm es arī pastāstīšu, bet ir daas tadas, kuras negribās īpaši reklamēt..
Blja, šito, kā lai maigāk izsakās, veco rozīni es arī zinu.
Pirms jau laba laika, zvanījos pa darbonēm, gribējās nolaist tvaiku, bet nekādīgi nevarēju sazvanīt nevienu! Beigās, intim.lv uzdūros viņas sludinājumam, bija līdzīgas bildes, tikai nedaudz savādākas. karoče, sazvanījos, bettad pieņēma pie auto rings, starp pērnavas un brīvības.
Arī aizbraucu, atvēra durvis, ieraudzīju seju, domāju, ka jālaižas lapās, bet tā jau biju nogribējies un, šī arī bija laipna, domāju, labi davaj, pohuj, lai iet, izdrāzīšu un prom. Karoče, duša, gūltā iekšā, šī sāk glāstīt, tad pārmetas uz minetu, bet es arī sāumā domāju, ka šī nedaudz ahujela, bez brīdinājuma mutē ņemt, jo es nejutu, ka viņa prezi uzvilktu. Bet, tas bija tāpēc, ka viņa bija pret mani ar muguru uzgūlusies virsū, kas man aizsedza skatu. Izrādījās, ka viņa ar muti uzvilka man prezi, kaut ko vēl man tur uzdirsa, ka es sāi pārmetot bez pamatojuma, bet nu ok, lai jau sūkā, viss kārtībā.
Tad pārgājām pie seksa, pagriezu šo uz muguras un vot tad gan man likās, ka jebāl pa muguru, vajadzēja laisties lapās, kad es ieraudzīju viņas resno puzu bez veļas, pupi itkā lieli, varēja paspaidīt, bet tā puza un, pēc tam arī dvaša, kas nesa normāli pec šmigas, visu sabojāja. Lai vai kā, sasprindzinājos, aizvēru ais, iedomājos par kādu, nu par kādu daudz izskatīgāku un foršāki meiteni. pabeidzu, dušā un ātri prom!
Bet, tad man bija tāds moraļņiks, kā nekad, jo pirms tam bija tikai normālas darbones gadījušas, simpātiskas,ar figūru un manierēm. Kopš tās vienas reizes, lai kāds būtu spiediens, es - ja nav līdz galam - kājas pār plecu un netēreju nedz savas atmiņas, nedz savu laiku vairs ar nekvalitatīvu pieredzi.
Takā nav ko braukt pie šitās, kurai itkā hobijs ir mute ņemt un pisties, bet dienas darbs ir nevis vienkārši Maximā, bet gan par apsardzi Maksimā viņa strādā. Plus, virtuvē kaut kād pitbulterjers bija ieslegts, kurš visu laiku tur ņēmās!
Pieredzes dažādas, jābūt ir arī slaiktai, lai novērtētu labo. Lai visiem jauks vakars!
Ir kāds bijis pie šīs daiļavas, liekas, ka varētu būt labs variants.. Gribās dzirdēt atsauksmes.
''molodaja krasivaja devushka preglasit k sebe v gosti na privatnij otdih ne salon. cena50evro=30min 80evro=1h .na sms i gudki ne otve4aju. NE viezaju rost-168 ves-55 grudj-3,5 (naturaljnaja) nahazusj v centre Rigi''
vai tad tu to kuci pēc runas veida neatpazini, es viņu pēc 1.ās sekundes atšifrēju telefonu numurus viņa jau būs 100 nomainījusi kamēr tu te klabināju šo postu a vot balsi huju nomainīs
Cita balss bija, tagad arī operatores mainās..
Es gar zemi šitādus "jokus" sen nebiju lasījusi!
Pirmajā reizē es arī smējos, otrajā jau vairs nebija smieklīgi...
Pēc negatīvās pieredzes šodien es biju cerējis, ka sanāks normāli nogrūsties darbadienas vidū.
Karoče, zvanu visādām daiļavām pēc kārtas, visas aizņemtas. Kaut kā nelaikā sanāca visu laiku, vai nu ilgi jāgaida, vai tikko aizsistas. Atradu vienu vecu sludinājumu, kuru biju saglabājis ar mērķi uzzvanīt - kaut kad...
Sazvanīju, likās normāla balss, ka ir paveicies, varēšu kartīgi nopisties, parsīja 60 EUR pa 2x. Sazvanīju, aizbraucu uz Firsa Sadovņika ielu 21. Zvanu, šī saka, ka nāk, ka lai uzgaidu auto kādas 5 min. Domaju, Ok. Gaidu. Zvana, var nākt, pagalmā, ka tudaļ iznākšot pretī. Aizeju uz pagalmu, a tur PĀRSTEIGUMS!!!!
Tā pati darbone, kas bija Krasta ielā 9 (īstenībā Jēzusbaznīcas 4 pagalms) un es, jau kā zinādams prasu, kā ar tarifiem, ka operatore teica 60 EUR pa 2 reizēm, protams, ka nekas nav minījies, ši pisīsies tikai pa 70 2x. Sākumā sakreņķējos, bet beigās jau uznāca ņirga. Principa pēc aizgāju prom.
Cik esmu iepriekš zvanījis čiksesm, pieredze vienmēr bjusi normāla, a te tik īsā laika perodā šitādi notikumi. Tāpēc pievienoju numuru un bildi Jums zināšanai. Vot tas ir psc, kad visi numuri aizņemti, tad uzrauties uz šitādiem te shēmotājiem Jebaķ pa muguru, ka nav ta nav. Nākamā sarakstā ir Agnese 32 u.c. daiļavas.
ANNA, liekas, ka iepriekš bija Laura, nav būtsiki..
Jau biju redzējis, vienreiz zvanīju, bet nebija pa ceļam. Toreiz teica, ka 50 EUR/1 reize.
Ok, paņeēmu trubu, zvanu, paceļ meiča, akcents Kurzemniecisks moš latgaliete, īsāk sakot, neatceros, kaut kāds pāķisks, nelīmējas kopā ar bildi, jo teica, ka bilde esot īstā, kad pārprasīju.
Domāju, ka labi, lai ir, ja bilde īstā, vajadzētu būt labi. Prasu, kur atrodies, atbilde - Krasta 9. Ok, saku, ka davaj, nevis vienu reizi, bet divas gribu, lai var kārtīgi izšauties. Atbild man -, bet tas maksās 60 EUR. Tas mani apmierināju, teicu, ka piebraukšu pēc 20 minūtēm.
Tad nu izņēmu naudu, braucu pie viņas, vēlreiz pārzvanīju, pabrīdināju, ka būšu pēc 10 minūtēm, lai nav pārsteigumu, ka aizbraucu un neviens neceļ..
Tad nu es ierodos norunātajā vietā, tur vēl uz stūra ir kaut kāds elektronikas veikals. Zvanu, zvanu, necēl, beigās pacēla, saka, ka tūdaļ nonāks, ka lai stāvu pie durvīm. Stāvu minūtes 5-10, domāju, tiešām?! no 9 stāva kāp, vai?! jo mājai labi ja 6 stāvi. Pārzvanu, prasu, kur šī tik ilgi. Viņa man saka, ka bija apskatīties, neesot mani redzējusi, es, protams pārjautāju, kur tad ir tās tavas durvis.
Atbilde ir - ka īstā adrese ir Jēzusbaznīcas iela 4, ka lai ejot tur pie melniem vārtiem pagalmā. Labi, aizeju, pirmkārt, pagalms šaubīgs, domāju, ka esmu ievilināts pagalmā un tūdaļ būs razdača par naudu un veselību ar kaut kādu treniņtērpā tērptu nariku. Saspicēju savas maņas, lai nepieciešamības gadījumā varētu uzreiz pist pa seju.. Novazājās tur tādi pāris garām, pastāvēju 2 minūtes, pēkšņi no vienas no 3 kāpņutelpām izlien galva, sauc mani. Seja tā neko, pupi arī lieli, normālas melones, domāju, vot pizdata varēšu iedot atsūkāt normāli, izdrāzt, starp pupiem utt. Ieeju iekšā - dzīvoklis, 2 istabas, vienām durvīm caurums, kaut kādi bērnu rati spīd cauri.. lielākā miskaste kāda biju bijis, labi, gūlta izskatījās ok, duša bija virtuvē, kas nelikaš īpaši komfortabli.
Tad sākās jautrība, sākumā meiča īpaši nerunāja, ir beibes, kuras īpaši daudz nerunā, bet šī sāk kaut ko stostīties, pirmkārt, lauzītā latviešu valodā ar krievu akcentu pārjautā, vai es vispār gribēšu mazgāties, tas jau mani izbrīnija, bet visvairāk mani izbrīnija - Kur tad pēkšņi pazudis ir Kurzemnieces akcents??? Vecene izskatījās drāama, domāju, ok, pohuj tā operātore, pa 60 eur šitā arī būs laba, vismaz kārtīgi nodrāzties dabūšu. Blonda, 160, pupi lieli, vienīgi zem naktskrekla likās, ka vēders varētu būt paliels, domāju pohuj, lai iet.. Ar to viss nebeidzās, ar visu to, ka jautājums, vai vispār mazgāšos, lauzītā latviešu valoda un teksts - vai es runāju krieviski, tas viss štrunts. Labākais bija, kad viņa saka - Tu zini, kādi ir izcenojumi un kārtībā?! Es saku, ka jā, mēs vienojāmies 60 EUR - divas reizes!!! Viņa atbild ar lielu NĒ!!! Ka 50 eur 1 reize, ka 2x maksā 70 EUR. Es viņai saku, ka vienojos par 60 EUR un, ka man nav papildus 10 eur, ka davaj sarunājam tāpat, ši atteicās. Nu, tad man arī sāka likties, ka 60 eur, par to sūdīgo lokācijas vietu, dranķīgo dzīvokli, kas būtu maigi teikts un pufīgo veceni būs par daudz prasīts. Hujzin, kā viņa vēl strādā, jo ar tādu attieksmi viņa točna atstrādā, ja pat neizn, kādi viņas saimniecei tarifi. Beigās mēģināju sagruzīt, lai atsūtkā vismaz pa 20 EUR, arī neparakstijās un, teica, ka ja gribu pisties, var man no 60 EUR izdot 1 EUR (ķipa maukai nav naudas???).
Karoče, aizgāju es prom, pilniem pautiem, tāpēc es Jūs brīdinu biedri, ja zvaniet uz šo numuru, brauciet uz to galu vai skatiet sludinājumu, uzmanieties, var nākties saskarties ar pārsteigumiem. Sazin kādi vēl tie pārsteigumi mēdz tur vispār būt..
Zvanu Kristinei, bet vina itka strada tikai konkretas dienas, dienas kad nepienem strada kaut kadu pamatdarbu, tada sajuta itka vinai sie pakalpojumi ir izklaide!
Gribetu palasit kadas atsauksmes, kopejot numuru mekletaja neko neatrod... Varbut nemaku meklet
Ierakstīts
Zivis???
Problēmas ar veselību???