|
|
Sludinājuma ID | #8418029 |
---|---|
![]() |
|
Vārds | Lena |
Vecums | 40 |
Pilsēta | Rīga, Imanta |
Telefona numurs |
![]() |
E-pasts | lap***@inbox.lv Uzzināt |
Vējiņ, atliek patīt rakstu un ir tev laime
concan 212
24 minutes ago, Mochart said:kura Imantas dala vina dzivo?
tajā galā kur tramvaja galapunkts.
concan 212
On 5/20/2025 at 7:15 AM, devil7 said:+371220**88
Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #8418029 Komerciāls sludinājums
Vārds Lena Vecums 40 Pilsēta Rīga, Imanta Telefona numurs +(371) 220188**
E-pasts lap***@inbox.lv Uzzināt
Biju ieskrējis ciemos, pupi tiešām milzīgi, gadi varētu atbilst, tante sūc kā labs kārčeris, uzcītīgi un dziļi, kārtīgi nopucēta arī izejas caurumu, piedāvāja izeju pataisīt par ieeju, bet es atteicos, uz otro šāvienu novilka arī apenes, pie vēlmes var arī iespraust, bet es teicu ka negribu piepūlēties , attieksme draudzīga pēc otrā šāviena piedāvāja tēju/kafiju. Ja meklējat estētisku baudījumu laikam nebūs īstā, lai gan kā saka, gaumes lieta. Par vienu šāvienu grib trīs zilos, par diviem šāvieniem četrus, ņēmu 2. šāvienus, apmeklējums bija ap 50min. Cenas kvalitātes attiecība manuprāt ir laba, iespējams ieskriešu vēlreiz.
concan 212
Biju pie šīs pirms pāris gadiem, toreiz bija dammes ielas rajons, izskatās ka joprojām tur mitinās, toreiz braucu tikai uz mutiskajiem, ja atmiņa neviļ par 3 sarkanajiem, bet meitenei apminka sūkāt un dabūju bonusā arī sesku, meitene bija laipna. Nebija nekas tāds atmiņā paliekošs lai atgrieztos uz turieni. Omona rotu virtuvē arī nemaniju
concan 212
aktuālais tel. 28191857 , cenas vecā, viss pārējais arī pa vecam
concan 212
11 minutes ago, RenarRenar said:Flora, tā šizīgā ir šobrīd TOP
Floras kontaktus var?
concan 212
On 10/14/2024 at 2:12 PM, xtris said:Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.
Nekas izsvilps viņu uz pašvaldības vēlēšanām, varbūt atgriezīsies. Bet pagaidām nav neviena izaugusi līdz viņas līmenim, vismaz es nevienu nezinu.
concan 212
Kas jauns šajā frontē, varētu kādai rīkli pakutināt
concan 212
Es ar ietestēju, gaļa tiešām ir uz kauliem bet nekas traks, kompresija bija laba
concan 212
Kungi, tas ir pzc, ar katru reizi paliem ar vien lielāka, takse vecā sūkā tāpat.
concan 212
Glorītim labprāt iedotu rīklē, kā saka no sirds un no rajona
concan 212
Kāds viņai face fuck mēģināja uztaisīt?
concan 212
Tak pofig apaļumi, mutē taču vālējās. Ja būtu kur tikties gan jau aizbrauktu, mašīnā gan nepatīk. Varbūt ir vēl kāds face fuck variants?
concan 212
21 hours ago, stock125 said:nu Laima liekas pzdc par tadu cenu, maksat pie 200 e par facefuck liekas kkas nereals 😀
a ta kopuma normalus variantus par sakarigu cenu Riga nav
Tak paši vainīgi, ja ir kas maksā, cenas aug, vasaras sākumā es viņai rīklē devu pa 80e, kad cenas sāka kāpt nu i nafig.
concan 212
Sveiciens kaujas biedriem,
izlēmu te iemest vecu veco grezeli, pavisam nesen nostaļģijas vadīts biju aizgājis, šai arī ir bezizmēra rīkle, ņem iekšā līdz olām, ar gadiem tik pakaļa aug bet talants nekrīt, cena sludinājumā nav aktuāla, tagad ir 2 zilie. Lokācija - ūķis uz maskavas ielas pie salu tilta. Varbūt ja kādam nav žēl padalaties ar kādas slaidas meitenes kontaktiem kura spēj turēt dziļo, facefuck. Sasodīts Glorija bija labākā, ja nu tiešām ir atsākusi sūknēt, iemetiet lūdzu PM numuru, jo ņemot vērā jaunākās tendences, es pieņemu ka lielajā mājā viņa netika sabojāta, jo nebija baigi aktuāla
concan 212
https://www.tvnet.lv/7960933/grevcova-zaude-stridu-ar-cvk-un-mandatu-saeima
Nu ko, drīz būs atpakaļ apritē mūsu draudzene?
Ierakstīts
Kādas cenas?