Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alina 24937983
Ierakstīts

Biju ieskrēji pie Alīnas, piedāvā klasiskos pakalpojumus trīs zilie pus stundu, pieci zilie stunda. Piedāvājumā ir arī masāža, bet tas tikai teorijā, sūkā kā putekļu sūcējs, līdz spraudienam nemaz netiku, attieksme - izšauj un atpisies. Vai iešu vēlreiz, nē, ja būs pa trīs sarkanajiem aizietu. Bildes varētu būt viņas, bet pēc bildēšanās ir apēsts pus vagons ar burgeriem, gadi varētu atbilst.

Screenshot_20250930-145840_Chrome.jpg

Sludinājuma ID #8418029
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Lena
Vecums 40
Pilsēta Rīga, Imanta
Telefona numurs lv+(371) 22018886
E-pasts lap***@inbox.lv Uzzināt

Vējiņ, atliek patīt rakstu un ir tev laime :D 

Ar Lielam Krutim! Vismaz 3 Izmers!
Ierakstīts
24 minutes ago, Mochart said:

kura Imantas dala vina dzivo?

tajā galā kur tramvaja galapunkts.

Ar Lielam Krutim! Vismaz 3 Izmers!
Ierakstīts
On 5/20/2025 at 7:15 AM, devil7 said:

+371220**88

Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #8418029
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Lena
Vecums 40
Pilsēta Rīga, Imanta
Telefona numurs lv+(371) 220188**
E-pasts lap***@inbox.lv Uzzināt

Biju ieskrējis ciemos, pupi tiešām milzīgi, gadi varētu atbilst, tante sūc kā labs kārčeris, uzcītīgi un dziļi, kārtīgi nopucēta arī izejas caurumu, piedāvāja izeju pataisīt par ieeju, bet es atteicos, uz otro šāvienu novilka arī apenes, pie vēlmes var arī iespraust, bet es teicu ka negribu piepūlēties :) , attieksme draudzīga pēc otrā šāviena piedāvāja tēju/kafiju. Ja meklējat estētisku baudījumu laikam nebūs īstā, lai gan kā saka, gaumes lieta. Par vienu šāvienu grib trīs zilos, par diviem šāvieniem četrus, ņēmu 2. šāvienus, apmeklējums bija ap 50min. Cenas kvalitātes attiecība manuprāt ir laba, iespējams ieskriešu vēlreiz.

Albina (34 gadi) / 26850588
Ierakstīts

Biju pie šīs pirms pāris gadiem, toreiz bija dammes ielas rajons, izskatās ka joprojām tur mitinās, toreiz braucu tikai uz mutiskajiem, ja atmiņa neviļ par 3 sarkanajiem, bet meitenei apminka sūkāt un dabūju bonusā arī sesku, meitene bija laipna.  Nebija nekas tāds atmiņā paliekošs lai atgrieztos uz turieni. Omona rotu virtuvē arī nemaniju :)

aktuālais tel. 28191857 , cenas vecā, viss pārējais arī pa vecam

Face fuck
Ierakstīts
11 minutes ago, RenarRenar said:

Flora, tā šizīgā ir šobrīd TOP

Floras kontaktus var?

Face fuck
Ierakstīts
On 10/14/2024 at 2:12 PM, xtris said:

Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.

Nekas izsvilps viņu uz pašvaldības vēlēšanām, varbūt atgriezīsies. Bet pagaidām nav neviena izaugusi līdz viņas līmenim, vismaz es nevienu nezinu.

Face fuck
Ierakstīts

Kas jauns šajā frontē, varētu kādai rīkli pakutināt :)

Es ar ietestēju, gaļa tiešām ir uz kauliem bet nekas traks, kompresija bija laba :)

Anna 22 (20357198)
Ierakstīts

Kungi, tas ir pzc, ar katru reizi paliem ar vien lielāka, takse vecā sūkā tāpat.

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts

Glorītim labprāt iedotu rīklē, kā saka no sirds un no rajona :D

Anna 22 (20357198)
Ierakstīts

Kāds viņai face fuck mēģināja uztaisīt? :D

Face fuck
Ierakstīts

Tak pofig apaļumi, mutē taču vālējās. Ja būtu kur tikties gan jau aizbrauktu, mašīnā gan nepatīk. Varbūt ir vēl kāds face fuck variants?

Face fuck
Ierakstīts
21 hours ago, stock125 said:

nu Laima liekas pzdc par tadu cenu, maksat pie 200 e par facefuck liekas kkas nereals 😀

a ta kopuma normalus variantus par sakarigu cenu Riga nav

Tak paši vainīgi, ja ir kas maksā, cenas aug, vasaras sākumā es viņai rīklē devu pa 80e, kad cenas sāka kāpt nu i nafig. 

Ierakstīts

Sveiciens kaujas biedriem,

izlēmu te iemest vecu veco grezeli, pavisam nesen nostaļģijas vadīts biju aizgājis, šai arī ir bezizmēra rīkle, ņem iekšā līdz olām, ar gadiem tik pakaļa aug bet talants nekrīt, cena sludinājumā nav aktuāla, tagad ir 2 zilie. Lokācija - ūķis uz maskavas ielas pie salu tilta. Varbūt ja kādam nav žēl padalaties ar kādas slaidas meitenes kontaktiem kura spēj turēt dziļo, facefuck. Sasodīts Glorija bija labākā, ja nu tiešām ir atsākusi sūknēt, iemetiet lūdzu PM numuru, jo ņemot vērā jaunākās tendences, es pieņemu ka lielajā mājā viņa netika sabojāta, jo nebija baigi aktuāla :D

Screenshot 2024-07-15 134827.png

Ierakstīts

https://www.tvnet.lv/7960933/grevcova-zaude-stridu-ar-cvk-un-mandatu-saeima

Nu ko, drīz būs atpakaļ apritē mūsu draudzene?

Marta (fistings)
Ierakstīts
11 hours ago, asdqwexz said:

Droši vien ka neizdosies, tomēr mēģināšu.
Kads var padalities ar kontaktu ar ko var sasniegt šo feju?

Neviens nedalās, man arī būtu interesanti notestēt.

Эвелина (21) 26935178
Ierakstīts

Pilnīgi piekrītu, 0 emocijas un izmesta nauda, paņēmu pilnu komplektu, prasīja 4 orandžos par 2 šāvieniem un dupsi, vienreiz izšāvos, nospļāvos un aizgāju.

Marta (fistings)
Ierakstīts
On 7/30/2023 at 6:28 AM, Porzingod said:

Atskats par tikšanos pirms trīs mēnešiem pēc gribu sludinājuma.:

Pārdodu savu dupsi. Vari drāzt abus caurumiņus un izfistot dupsi, ja māki. Sagaidîšu uz celīšiem. Atnāc, izmanto kā vēlies un dodies prom. Bez liekām runām, priekšspēlēm un acu kontakta. 😉 200 eur

Info deva epasta sarakstē. Takse bija divi.nulle.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli jauna sieviete, nedaudz krunkas un krokas, dupsim no aizmugures laba forma, krūtis arī patīkami lielas. Attieksme draudzīga. Vieta bija Rīgas centrā, netālu no Dagdas ielas un Lāčplēša ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Atnācu jau no dušas pēc tam, kad biju pie pacientes Maijas. Norēķinam naudu uz naktsskapīša, pati sagaidīja jau četrrāpus uz gultas ar izstieptu dupsi un tā arī palika visu laiku, skanēja nedaudz mūzika un gaisā bija zālītes aromāts. Tālāk klasika no aizmugures un varēja just, ka iekšā viņai vēl mazs vibrators strādāja. Vēlāk pārgāju arī uz dupsi, sieviete bija ļoti labi sagatavojusies. Gulta bija tik zema, ka nedaudz sanāca visu laiku pietupties. Kad jau sāka nogurt kājas, pārgājām uz fistingu. Viņa pateica, kur cimds un kuru lubrikantu paņemt no naktsskapīša. Tad palēnām padarbojos, kamēr visa plauksta bija iekšā dupsī līdz locītavai. Tā kā bija jau ļoti vēls, secināju, ka pietiekami vienam vakaram. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, viss bez gumijas, klasika/anālais jebkādā secībā un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 1h.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu pielāgots gultas līmenis.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 8.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,8.

Cap_2.JPG

Ja nav grūti iemet privāti kontaktus.

Liza (23) 25239466
Ierakstīts

Biju pie šīs,  kad viņa bija iepriekšējos gastroļos, sākā pukstēt ka es gribot viņu  nodurt, lai gan nav man ne kāds mega zutis, vidusmēra letiņu sportinieks :)

Kaislīga 20g
Ierakstīts
3 minutes ago, aaa.ooo said:

Man ir aizdomas, ka bots.

Diezgan ticami, ņemot vērā, ka rakstīts ka neatbild uz zvaniem, bet mob. nav publicēts

Kaislīga 20g
Ierakstīts

Manā skatījumā pofig putni galvā, galvenais lai mute funkcionē labi un manžete nav izstaipīta, beigu beigās nejau par politiku eju runāt. Ja tiešām raksta 20 gadīgs skuķi tad arī neizbrīnītu ja pus sludinājums būtu angliskā slengā :D

Kaislīga 20g
Ierakstīts

Man automātiski iet beklistā tie sludinājumi, kuros prasa sūtīt bildi. Es taču plānoju pirkt mauku nevis sievu meklēju, kāda nafig bilde 🧐

p.s.
Joka pēc jau var aizrakstīt, bet bildi sūtīt ni ni.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.