Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Katrin12345 no 4sex
Ierakstīts

Sveiki visiem. Biju pie viņas divreiz. Viss notiek mašīna vai jebkura tev izvelēta vieta. Takse 1 oranžais. var arī sarunāt uz nakti ja jums ir tadas gribēšanas.

No plusiem, meitene zin savu darbu, var daudz ko sarunāt. 

Pēc izskata nu ta videji. Labāk ar viņu priecāties pa nakti, tad ir diezgan labi.

Minjetu taisa labi bet ne izceli 7/10

Seksa var darbināt kā vien gribi, analo arī var par to pašu cenu. 8/10

Kopumā labs variants ja vajag atri un labi. 

Bet ari bija izjuta ka meitene lieto kaut ko narkotisku. Bez preža nevienam neiesaktu, nu varbūt vienīgi ja mutisko. 

Metiens - Ketijasex***@inbox.lv (273382**)
Ierakstīts

Pie šis pedējo reizi laikām biju ap gadu atpakaļ. Uzreiz pateikšu ka man nepatik apaļas meitenes. 

Pirmo reizi aizgāju, jo gribēju uzzināt ka tur ir ar tik lielam meitenēm. Vizuāli seja viņai diezgan smuka, bet figura ir ahtung. Kam patik tādas, lai iet. Cena ir maza. Bija zilais par bj+seks un divi zilie par anālo. Procesa var ar viņu spēlēt vel ar dildo. Meitene ir pakļāvīga, bet savu svara dēļ daudz ko izdarīt nevarēs. 

Apartamenti: 7/10

Seja: 7/10

Figura: 2/10

BJ: 6/10

Seks: 6/10 (tikai jo ļauj anāla)

Varu ieteikt tikai tiem kam patik lielas meitenes. 

Esmu forumā sen, bet līdz šim nevienu nekomtēju, bet pateicoties tiem esmu bijis pie daudzām foršam meitenēm un dažam tiku pasargāts. Par dažiem no tiem tagad padalīšos ar pieredzi.

Tātad, Džeina. Vizuāli pēc sejas labāk neka uz foto. Figūra laba, bet pie vēdera vajadzētu piestrādāt, laikām kādu laiku atpakaļ dzemdēja. Bet tas redzams tikai jatnieces poza. Cena viens oranžais. Var BJ bez gumijas, un beigt var mutē. Bet BJ ir tāda vidēja līmeni. Ar roku labāk nedot viņa spēlēties, noraus nafig Jūsu draugu. Seksa ziņa patikama, pozas atkarīgas no Jūsu fantāzijas. Skaļums ir labs. Ja gribi vari skūpstīties ar viņu. Anālo nepiedāvā, kaut redzams ka dupsis ir iestrādāts. Saka ka tikai savam puisim ļauj tur. Principa par savu naudu ļoti labs variant. Bet taktiskums būtu labi no viņas puses, ne ļoti gribas klausīties cik viņai bija un būs tajā diena viesu. 

Principa aizgāju jo cits randiņš neizdevās, bet izšaut olas vajadzēja. 

Apartamenti: 9/10 (man bija komfortabla dislokācija,  un bija viss kas vajag)

Seja: 7/10 (bet tas ir mans subjektīvs viedoklis)

Figūra: 6/10 (vederu varētu sakartot, un tatu man nepatīk)

BJ: 8/10 (jo ļāva beigt mute un norija)

Seks: 9/10 

Kopuma aizietu vel reiz ja dotu arī anāla. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.