Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 38 g.v.
Ierakstīts

Piekrītu kolēģiem, it kā meičai un vietai nav ne vainas, bet tas konveijers neraisa ne mazāko vēlmi atgriezties, tapēc arī drukā tos sludinājumus katru dienu kā tipogrāfijā uz darbu atnākusi😁

4sex matahari47
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. oktobris - Iemesls nav norādīts

3 zvaigžņu ordeni lūdzu izsniegt Porzingod, vinš to ir pelnîjis🙏

QUOTE (Pepper234 @ Mar 28 2008, 09:15 AM)
Atrodas purvciemā.

Augums smuks.
Loti skaistas krūtis.
ģīmis briesmīgs. Pumpains lauku skukjis.....

Problēas ar higēnu.

Sex un minets 3 balles no 10.

Galīgi garām.

Ko Tu domaaju ar textu, ka probleemas ar higieenu? ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Baiba, 29855766
Ierakstīts

Kaut kad nesen zvaniiju, 30Ls masaazha+sex, taa kaa domaaju, ka staasts par sertificeetu masieri ir tufta tongue.gif Atrodas purvciemaa pretii Minskai, tanii saucamajaa kjiinas muurii, bildes ariii domaaju, ka fake, jo pa telefonu peec balss likaas, veca vecene, kura pie tam ir vieglaaa paalii, kas atsita jebkaadu veelmi tur doties mad.gif

Harijs Poteris, no orgasmu klana
Ierakstīts

Nesen biju..Nu meitene ir ljoti na ljubitljelja, jo man nepatiik meitenes ar totaalu zeengalvinju, nedaudz izskuutu pakausiiti:((.Dzivoklis parasts padomjlaiku, pati arii taada peleekaa pele. Taaa vinjas nemitiigaa pljaapaashana beigaas man reaali piegriezaas, visu vajag ar meeru.Izmaseeja gan normaali un ja nebuutu normalas masazhas tad laikam buutu viilies, prasiijas nedaudz arii esteetiskaa baudiijuma..sad.gif

40 gadigaa
Ierakstīts

Domāju, ka nekas, man arī to patīk darīt, bet ne jau šī amata pārstāvēm, un tikai viena iemesla dēļ, šajā gadījumā, tāpat kā veicot minetu bez gumijas, ir iespējams sakjert visas iespējamās slimības kas sievietei ir...protams, ja Tu neesi uzvilcis uz mēles Rimi maisiņu tongue.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.