| QUOTE (Pepper234 @ Mar 28 2008, 09:15 AM) |
| Atrodas purvciemā. Augums smuks. Loti skaistas krūtis. ģīmis briesmīgs. Pumpains lauku skukjis..... Problēas ar higēnu. Sex un minets 3 balles no 10. Galīgi garām. |
Ko Tu domaaju ar textu, ka probleemas ar higieenu? ![]()
![]()
![]()
![]()
zonda 33
NU peec nostaastiem protams, tpu tpu tpu ![]()
zonda 33
Melnaas man asocieejas ar pilnu slimiibu komplektu ![]()
![]()
![]()
zonda 33
Re ku es jau par vinju jautaaju
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=3885
Bet neviens neko nezin, vai tieshaam neviens nav noriskeejis izmeeegjinaat shitaas futbolbumbas??
0 Kaut gan vairaak liekas, ka taas bildes ir fake:(
zonda 33
zonda 33
Kaa jau mineeju shitas numurs jau sen figuree zem vaarda Veronika visaadaas reklaamas aviizees utt, zem masaazhas sadaljas, taapeec domaaju, ka vinja nav mazgadiiga ![]()
zonda 33
Man liekas, ka shitas numurs jau baigi sen reegojas visur, piedavaaja agraak masaazhu.A kas tur tad dziivoklim vainas?Viens saka labs, otrs ka nepatika???
zonda 33
Baigais persiks vinjai ![]()
zonda 33
Kaut kad nesen zvaniiju, 30Ls masaazha+sex, taa kaa domaaju, ka staasts par sertificeetu masieri ir tufta
Atrodas purvciemaa pretii Minskai, tanii saucamajaa kjiinas muurii, bildes ariii domaaju, ka fake, jo pa telefonu peec balss likaas, veca vecene, kura pie tam ir vieglaaa paalii, kas atsita jebkaadu veelmi tur doties ![]()
zonda 33
Vinja patieshaam ir ljoti resna un tad kad pasen biju tur piekaapis veel traki oda peec sviedriem, kas atsita jebkaadu veelmi ko taalaak ar vinju pasaakt:(((
zonda 33
Bildee ir pirmaa izmeera kruutis ne 4:)))))
zonda 33
www.sexer.lv shodien kads sajucis praataa un ievietojis vairaak kaa 30 fake sludinaajumus.Es tikai nesaprotu vai tieshaam ir kaads kas uz to uzkjeras???
zonda 33
Nesen biju..Nu meitene ir ljoti na ljubitljelja, jo man nepatiik meitenes ar totaalu zeengalvinju, nedaudz izskuutu pakausiiti:((.Dzivoklis parasts padomjlaiku, pati arii taada peleekaa pele. Taaa vinjas nemitiigaa pljaapaashana beigaas man reaali piegriezaas, visu vajag ar meeru.Izmaseeja gan normaali un ja nebuutu normalas masazhas tad laikam buutu viilies, prasiijas nedaudz arii esteetiskaa baudiijuma..![]()
zonda 33
Domāju, ka nekas, man arī to patīk darīt, bet ne jau šī amata pārstāvēm, un tikai viena iemesla dēļ, šajā gadījumā, tāpat kā veicot minetu bez gumijas, ir iespējams sakjert visas iespējamās slimības kas sievietei ir...protams, ja Tu neesi uzvilcis uz mēles Rimi maisiņu ![]()
zonda 33
zonda 33
Varbuut meitene piedaavaa ko extremaalu? ![]()
zonda 33
Paldies dievam, es vienreiz gandriiz aizbraucu, bet kaut kas attureeja:))
zonda 33
LJoti labs!! Respect!! Kaut mees visi taaa komenteetu!!
Ierakstīts
Piekrītu kolēģiem, it kā meičai un vietai nav ne vainas, bet tas konveijers neraisa ne mazāko vēlmi atgriezties, tapēc arī drukā tos sludinājumus katru dienu kā tipogrāfijā uz darbu atnākusi😁