Nu tak iemet to nr puhā un pats apskaties. Un nejauc. Nevaru ielikt linku, bet tas ir viens no Aļonas ļoti daudzajiem numuriem. Un, iespējams, arī vārdiem. Un bildes ir no pavisam cita sludinājuma.
Šī Krista ir tā pati Krista ar labu augumu 9 gadi atpakaļ,kas Plazā dzīvoja un brauca uz mājām pa 40LvL ,kam pēc laika bija salauzts deguns (drusku redzēt varēja,ka lauzts)
Stanoks labs bija un attieksme super!
Tu kautko jauc ,deguns viņai nekad nav bijis lauzts . Zinu viņu gadus jau kādus 7 un deguns viņai točna nav lauzts.Figūra laba .
Вообщем был вот у этой. Как оказалось- притон на углу чака и тербатас. Деньги вперед, 100 евро. Девченка сама высокая, 175 будет, худая, грудь может 0.25, да и лицо некрасивое. Массаж более-менее, минет так себе, а секс вообще никак. Вроде как сначала там трогала, царапалась немного, но почему то неприятно держалась за хуй, пока я ее жарил. Стоны и поведение прямо неприятно фальшивые. Потом сама сменяла позы, как надоедало, меня не спрашивая. И торопила, хотя не прошло и 5 минут. Короче закончил, собрался и ушел. Еще отмечу что она чисто то, что англоговорящие называют annoying- болтает дохера и с какой-то надоедливой фальшифой интонацией, громкая, далеко не умная.
Короче даже если вы мне заплатите я опять не пойду. Самые беспонтовые деньги( да еще и 100 евро!) которые я когда либо потратил
Nu bļ..Ä£! A ko viņas saka, ka reÄli aizbrauc un redzi, ka nav Ä«stÄ?! Oi, bļē, sorÄ«- tÄ bilde pirms 10 gadiem?!
Tak intimmeitenē .lv paskatoties tos feik profilus pretīgi jau metas kur sagrāpsta foto ,bet ar reālo personu līdzība nekāda.piemēram PAT TEKSTS BILDES REāLI 100PROCENTI viņas TIPA..
NEVAJAG TIKAI ES ARĪ SABIEDRISKAJĀ BRAUCU ,UN KAŠĶI NEĒSMU NE MŪŽAM NORĀVIS. Ar kašķi var inficēties kontakta ceļā un tas var būt jebkura veida ciešs kontakts. Kašķa ērcīte var nonākt uz ādas sarokojoties ar slimu cilvēku, apkopjot slimnieku, samīļojot bērniņu, arī seksuālo kontaktu ceļā, lietojot kopīgus dvieļus, gultas veļu, sadzīves priekšmetus.Tātad jāatceras, ka slimais cilvēks apdraud ne tikai sevi, bet arī apkārtējos cilvēkus. Ārstēsimies paši un aicināsim to darīt arī savus līdzcilvēkus! Bet kā to labāk izdarīt, lai neaizvainotu cietēju? Tikai tad, ja mums būs pietiekami daudz informācijas par šo slimību, mēs varēsim adekvāti rīkoties un iedrošināt to darīt arī citus.
Sveiki! Kas Latvijā notiek šajā sektorā, vai ir vispār kāda sakarīga meitene šajā vecuma kategorijā? sludinājumos neko nevar atrast. varbūt kādam ir kādi kontakti. pateicos!
jā tu kļūdies , es zinu šo nevajag apdirst redziet jūs neesat bijuši bet jau taisat anti reklāmu, es pat zinu par viņu kur rakstītas labas un foršas atsauksmes par šo būtni pameklējiet bet jūs tiešām jaucat.
Tu zini par kuru tu dirs? nejauc smirdīgo elīni te iekša. tu reāli neēsi bijis ciemos. To var spriest pēc teksta ,meitene izskatīga un tīrīga . Bišķiņ padomā ko raksti es to meiteni zinu personīgi dzīvē ,nav krokodils un nekāda siļķu muca.
Biju pie viņas,tas bij vājprāts,visa netīra,smird pēc sapuvušas siļķes,kājstarpe kā ar sūdiem netīra,un piedevām uz rokām kaut kāds kašķis(liekas,ka tās rokas pat pūst),vienu vārdu sakot netīra,smirdīga cūka,kas nezin kas ir higiēna,nožēloju ka pie viņas aizbraucu,neiesaku pie viņas braukt,ja nevēlaties aplipt ar kadu herņu,viņa tagad atrodas Artilerijas ielā...p.s. uzvedība kā divgadīgam bērnam,seja neglīta,mati kā bomzei...
Nav nekādas vainas sievietei,skaistas apaļas kājas,viduklīts izteikts...vēderiņš biku...bet tas ir pilnīgi mazsvarīgi jo kopskats tik un tā ļoti patīkams,sievišķīga,skaista figūra.Simpātiska sieviete...mazgadīgie pokemoni brēku ne parko ceļ.
Mazsvarīgi nu nav. Ja pasmaida un zobu priekšā nav . ko tad teikt?
pazvani pajautĀ vakar 23.40 vel atbildēja ,ka artilērijas 60.Nu nekas dižs tur nav 43 gadi . un ir šādi tādi defekti par kuriem skaļi nekliegšu, jo palikt tapat nepaliktu figūra puslīdz ok . un ši ir šamās meita http://www.xtra.lv/topic/21438-karolina-20415723/
Mīļais? Vai nevÄ“lies padraiskoties?Es piepildīšu tavas vÄ“lēšanÄs..Esmu ļoti griboÅ¡a un uzbudinÄta..Piezvani man un sarunÄsim kÄdu rotaļu..28$20$36$31 uz Å¡o nr ome uz 90 gadiem atbildÄ“ja domÄju kļūdÄ«jos prasu eÅ¡lija? nÄ“ nav te tÄdas. Gribi lai manas maigÄs rociņas sniedz Tev neaizmirstamu baudu?
Laikam jau neviens negrib iet pie netīrās draiskules,ja jau sevi gribu.lv pa 10E piedāvā .sveiki puisi un viriesi peiedavaju sodien loti labu masazinu kopa ar oralo pilnigi bez seksa tikai 10 eiro zvani un brauc ciemos 20--41--57--23
Lai viņa nemūld,cik atceros viņa teica,ka esot no Jaungūlbenes,meitene ar palīgskolas sešu klašu izglītību...tapēc jau neprot ne rakstīt ne sevi kopt...
tu biji tas kas gribu.lv noreklamēja viņu :D pareizi tā vajag moš meitenei naudas vietā vajdzējas tualetes papīra rulli atstāt lai ir ar ko pakaļu apslaucīt.
. Viņai vel nebij kauna paprasīt 60euro,vien par to ka ieraudziju pliku cūku...
Ierakstīts
Tad ordenis piepildījis ,ja jau tādu atsauksmi uzrakstījis.http://puh.lv/lv/search/