Sveiki viriesi, 22nule nule, 4septiņi 55 klasiskais seks un oralais ar prezervativu, 69 ka ari visas pozas, kunilings, atrodos centra. Man ir forsi apartamenti kur varam satikties Tiksanas par naudinu
Tā kā bildes izskatījas Ok un forumā par šo neko neatradu, tad nolēmu pamēģināt. Pirmais sarkanais karogs jau parādījās, kad nosauca adresi - Zvaigžņu ielā. Nu labi, nodomāju, ka gan jau nav tik traki. Bija tikai nostāsti par to rajonu dzirdēti, bet nekas konkrēts.
Atnācu laicīgi, bet 5 min pirms norunātā laika atsūtīja, ka jāpagaida vēl 20 min. Un kad tas bija pagājis, tad gribēja, lai gaidu vēl 10 min. Nu ok. beidzot tiku iekšā. dzīvoklis 1. stāvā aiz metāla durvīm, kur pavērās neliels gaitenītis ar vēl 3 durvīm, katrām savā krāsā. Jāsaka, ka tajā brīdī jau sajūta bija kā lētā maukumājā. Iegāju pa īstajām un tur gaidīja dāma. Dzīvoklis tumšs ar mitruma smaku. Patiesībā ne dzīvoklis, bet tikai istaba, gulta un neliela dušastelpa. Dāmas izskats zem katras kritikas, sagurusi seja, noteikti ne 18. drīzāk uz 30. Tas izskats plus sasmakušais gaiss dzīvoklī galīgi visu vēlmi nosita - apgriezos un gāju prom. Paldies, bet nē.
Pie kam Whatsup sarakstē tika prasīts 150 par stundu. Manā skatījumā vairāk kā 40 nevarētu dot, bet es arī par 40 būtu atteicies. Labāk padročīsu mājās vienatnē.
Izbrīna tik tas, ka nebija forumā nekādas info par šo dāmu, ne pēc vārda, ne telefona nr. 220047**
Vētējumi:
- tikai negatīvi.
Lai šitajā liktu iekšā vajag tiešām bizu ādu.
Man durvis atvēra meitene, kas atbilst bildēm (taisītas tajā pašā istabā, kur strādā). Es gan pieļauju, ka varētu būt tie 18 gadi. Varbūt @MR_Twister tika pie citas 🤷♂️.
Bet kopumā piekrītu, ka nav vērts apmeklēt. Arī neiesaku.
Pirms aptuveni 2 nedēļām satiku. Pirmajā mēģinājumā kaut kur pazuda, otrajā norunātajā laikā bija uz vietas, aizbraucām vakarā netālu pie Biķernieku meža, paņēmu pa 100 uz minetu un seksu auto uz 30min, jo auto ilgāk īsti nav ērti. Sapratu, ka viņa piepelnās vairāk ģimenes problēmu risināšanai, neregulāri satiekama, bet figūra patika, vienīgi kaut kādi zilumi uz kājām, prasīju, vai viņai kāds dara pāri, bet teica, ka viņai viegli tādi veidojoties. Salīdzinot ar to nesen satikto V22 Loretamaza, vispār nesalīdzināmi labāka, sūkāja un drāzās aktīvi 👍No mīnusiem teiktu, ka nogurušās acis liecina par regulāru tusēšanu un dzeršanu.
Es no mīnusiem es pievienotu arī to, ka ar higiēnu viņai nav labi. Acis nogurušās manuprāt ne tikai no tusēšanas, liekās, ka kaut jo lieto arī
Не - это она, настоящая. Был у неё не так давно. Всё так как она и пишет. Хорошая, приятная, открытая девушка. Не конвеер. Фигура красивая - стройная, попа 🔥. Обязательно посещу ещё.
Она то она, да. Но, «фигура стройная»… это смотря с кем сравнивать 😎
Я не буду тут никого рекламировать и продвигать. Тут для этого есть полно отзывов. Кроме пуха есть и другие ресурсы, где можно настроить фильтры под свои критерии и там будет отметка “Verified”. Не суть.
Но чтобы не быть голословным, если тебе нужен пример, один приведу.
Понимаю, что дело вкуса и всё такое. Но, если сравнивать с Арианой. То та же самая Alexa, которую ты засрал -
выглядит гораздо выигрышнее, на мой взгляд. Тот же возраст, но гораздо симпатичнее, а денег гораздо меньше. Тут соотношение цены и качества однозначно в пользу Алексы. Да и кроме Алексы есть и другие хорошие варианты за менее двухсот.
А уж в бюджете 200 вариантов точно лучше Арианы достаточно. Я не засираю тут Ариану, просто констатирую факт. Да и твоя оценка Арианы тоже - «средне». )
30 минут 1 раз 90€
60 минут 2 раза 180€
Классика, минетик, массаж, куни
Экстра услуги:
Мбр+50€
Поцелуи+20€( если не куришь)
Окончание на тело+20€
Окончание в ротик+50€
Решил взять на час и добрать до 200 взяв поцелуи.
Приехал, мне открыла дверь... к сожалению не девушка на фото((
Но, впринципе, оценил бы я девушку на 6.5/10 - брюнетка между 27-33 годами с красивыми длинными волосами, грудь 2-3 размер, стройная, не толстая, приятный голос и мило-среднее лицо. Впринципе, её тактика с фейк фото оправдана - те у кого "яйца болят" останутся. Но у меня не болели, я ушел.
Выглядит примерно так, но глаза ближе к носу посажены:
В целом, сходить можно, но лично я лучше бы 200 евро потратил на Арианну - такая же брюнетка, с поцелуями, но красивое лицо и на 10 лет моложе.
Ариана молодая, но до уровня €200 ей тоже далеко.
В такой ценовой категории намного лучше девушки есть.
Ierakstīts
Man durvis atvēra meitene, kas atbilst bildēm (taisītas tajā pašā istabā, kur strādā). Es gan pieļauju, ka varētu būt tie 18 gadi. Varbūt @MR_Twister tika pie citas 🤷♂️.
Bet kopumā piekrītu, ka nav vērts apmeklēt. Arī neiesaku.