Tad nu taa mati balgani rozaa karee nedaudz shkibi zobi, kg varetu but ka mineets sludinajumaa,bet nu tas dzivoklis tas ir pizgets, jaiet cauri virtuvei kur .. Blaa kas tik tur nav invel kolege tada begemotin tipa blakus istabaa, nu ja gribas extreem droshi es atvainojos par trauceshanu un devos prom
Sveiciens visiem, labprat uzzinaatu vai kaadam nav kadu kontaktu ar sievieti, kurai ir intimais piercing vai tatoo, iepazistoties ar shaja vietnee mineto par Everitu un kadu meiteni, kurai nickname neatceros, bet nu taada kulam formaam ar caurdurtiem krushu galiem, neko citu diemzheel neatradu, tad nu vai nu tas ir interesanti tikai man, vai ari slikti mekleju, personigi nacas saskarties ar vienu masieri, kura mase salona sabi, taja kas uz lachplesha un caka stura, tumshmate, ap 40 gadiem, augums ap 175 cm, svars ap 65, tada diezgna slaida, skaistas kajas, seja nu ta ka nu kuram, krutis lielas, ap kadu 4-5 izmeru, neraksturigi slaidajam augumam, bet nu ir, vienigi gravitacijas ietekme nedaudz nokarajushaas, izvelejos pakalpojumu atputa ar meitenei, tur ieejot salona redzama bilde, un price list ar meitenes pakalpojumiem, cena shai 1h atputai bija 45 EUR, sakuma mase, tu atrodies uz masazhas kushetes, par galdu to nenosauksi, tad atbrivojoties no apgerba sakas body to body masaza, tas laika var meginat vinai skarties, kaut gan vina par to prasa vel 50 EUR, taka vai nu rokas gar saniem vai papildus maksa, vian body to body mase diezgan forshi, man patika, piercings vinai vaveree, nobeiguma handjob un titkob, kopuma ir ok, tad nu j akadam veel ir info par meitenem ar piercing un tatoo, dalaties,
ne stoit, malenkaja , rizhinkaja i na moj vzgljad ne ochenj simpatichnaja, zdesj jejo uzhe obsuzhdali, i ne odnokratno, jesli jestj interes poischi, pochitaj
Ir gadijies vienoties par 5 eur, un teikshu ne tas sliktakais izpildijums un izpilditaja:) standarta oral 15-seks 20, bet 5 droshi var kaulet nost ja ir interese:)
runajot par pupiem vinai tagad ir silicon kads c izmers noteikt, liidz novembrim bushot ENG tad atpakalj, meitene tieshaam forsha, numuru ka jau rakstija var atrast saita, varu nosutiit ari PM, jauku dienu
Gadus septinus atpakal biju, attieksme loti laba par procesu nu neko sliktu pateikt nevaru, bet tadu kas butu atmina palicis ar neatceros, ja shkjiet kadi 25 lvl tas priex toreiz maksaja
Aha vinai vel ir masa, pie mature var lasit info par vinu pienem shaja pat adrese, var panemt abas, piekritishu par masazhu no abaam ta nekaada, tachu ja tieshaam patik sievietes gados tad oral no abam ir pat vairak ka ok, liidz sex godigi sakot neiztureju, tak buus jaapciemo veel,viwnigi teicaas ka abas driz braukshot prom no LV, katra zina shai konkretai, kura ir kalsna nu face tads ne mana gaume, otra masa atkal vecaka bet nu man shkjiet simpatiskaka, katra zina ideals variants butu no blondas paria kg nonemt un pielikt tumshajai,atrodas iepriekshminetaja adrese, par prieku samaksaju 40 eur
Šī pēc personīgās pieredzes ir ļoti ok meitene, labs augums, ja sejā jutams roma nacijas piesitiens, tachu minets, par 20 eur ir loti labs, seks ar šāda auguma ipashniecei mani ari ļoti uzrunāja, cena 30 arī ir vairāk kā pienemama, vienīgi kaut kas vinai ar pašapziņu, domāju vina noteikti var prasīt vairāak, tākā kam patīk melnīgsnēja izskata slaidas meitenes, izmantojam situāciju:)
Nekāda gadijumā neieteiktu, ja nu vienīgi patīik meitenes augumā ap 155 cm, mati rudi, seja looti na ljubitelja, par necelshanu sarunataja laika ir taisniba, pats paris reizes aplauzos, bet nu uzrunaja dzilais minets, kuru itka piedavājot un foto, kuram ar realo situaciju nav nekādas atbilstības, kā arī ar velešanos palikt un mēgināt ar viņu kaut ko vispāar
Ierakstīts
Interesants outfit-apenes apenees! Ka matrjoshka, neko tadu ieprieksh redzejis neesmu!