Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Santa 22 Rīga, Izbrauc.
Ierakstīts

Forša atsauksme, bet man liekas ka pašreklāma. Bet atvainojos ja kļūdos.

Nešaubos ka tādas te bieži uzrodas bet šoreiz nebūs tieši tas gadījums.

Lai gan katrs jau domā ko vēlas vai ne?

Es ļaunā neņemu tik izsaku viedokli un izklāstu daļu pieredzes ar konkrēto jaunieti.

Santa 22 Rīga, Izbrauc.
Ierakstīts

Šeit visi skatos dalās iespaidos un pieredzē, nolēmu arī es padalīties.
Lūk ir viena jauna dāma kas sevi nereklamē visos iepriekš minētajos "apkalpojošās sfērās" saitos.
Dēvē sevi par Santu, lai gan šķiet vārds noteikti ir savādāks, tik meitene to labprātāk patur pie sevis.
Interesanti noteikti ir tas ka viņai ir ievērojams daudzums tetovējumu un arī pirsingu, šķiet spilgta personība lai gan saruna mums bij īsa.
Nezinu vai kādam gadījies ar šo jauno sievieti tikties bet nu nav viņa standarts kādu visi meklē- īstenībā ir īsa auguma, apaļīga, nekas nekarājas lieks un es teiktu ka viss ir savās vietās! Viltus bildes arī neizsūta. Dupsis tiešām super, noteikti ir kur ieķerties.
Lūk sanāca pirms dažiem mēnešiem tāda kā vecpuišu ballīte man, darba kolēģis ieteica meiteni uzmeklēt (kā nekā pēdējā diena uz brīvām ķepām bij), uzrakstijām šai Santai, sarunājām un atbrauca un noteikto vietu.
Ko tur teikt- viss smuki, sakopta, uzmanīga, gariem matiem, platu smaidu sejā.
Nonācām līdz guļamistabai, man godīgi sakot patika- izjautā vispirms ko vēlies ko nevēlies, masāžiņa, minets (pārsteigums ka bez rokām, Vācijā latvietes uz šo traki krāpās, vairāk hand job kā jebkas cits), skūpsti kaislīgi, cieši pieskārieni- nu smuki, meitene arī izbauda nevis met domas mākoņos un baļķi tēlo.
Nezinu kā tagad ar tām cenām protams bet agrāk bija noteikums uz visu nakti.
Varbūt kādu ieinteresē, tikai gādīgi pie visiem pēc kārtas viņa nebrauc, meitene esot izvēlīga un nepatikšanas nemeklē, patīkot ja viss ir cik vien iespējams slepeni.
Vot numuru arī pievienošu tik nezinu vai vēl īstais, iepriekš brīdinu vīri, meitene uz zvaniem sākumā neatbild, tik caur sms, zvana pati ja vēlas tikties.

Cenas; Meiteņu Iedalījums.
Ierakstīts

nu tas ir praktiski nereāli ar parasto mauku, te nu jāmeklē tāda kas mīļāko par materiālo atbalstu meklē, sexdraugiem etc dažreiz gribu un puh ir kāds sludinājums. Man labākais variants ir bijis kad tādā veidā meiteni ne tikai uz nakti sarunāju bet pavadījām kopā visu nedēļas nogali tas par 60ls dāvanu bija. Protams tas nebija tā ka piezvani un sarunā, sarakstījāmies sazvanījāmies pirms tam.

Jau minēju ka man viena ir zināma kas uz visu nakti ir ar mieru (un manuprāt cena ir vairāk kā pieticīga), ja kādam ir vēlme traki pamēģināt varu labprāt iekš PM pastāstīt par meiteni, padalīties iespaidiem un iedot kontaktus- protams pretī labprāt saņemtu kādas tiešām jaukas būtnes info, kuru jums kādam jau iepriekš ir gadījies satikt.

Ierakstīts

Man pašam ir zināma viena jauna meitene, kas par nakti prasa 400, tik meitene reti ar šo visu nodarbojas un viņa ne visiem būtu pa gaumēm.

Ieteica kolēģis, sākumā bažijos ka pēc šī visa varētu parādīties šantāžas un draudi, bet pameginaju un nekas- esmu manījis šo konkrēto būtni uz ielas, garām ejot vien uzsmaida. Žēl ka piekrīt tikai vienreiz ar konkrētu vīrieti.

Kā ar citām? Ir bijuši draudi, šantāžas, naudas izspiešanas mēģinājuma gadījumi?

Ierakstīts

Sveiki vīri! Mani interesē kā jūs iedalat meitenes? Reāli- vai svarīgāk ir par tiem 100-150€ paniekoties vien stundu ar kādu daiļavu vai par 40-60€ sakostiem zobiem pie tiem "krokšiem" tik "riekstus izšaut"? Vai arī ir kāds kurš labprātāk samaksā prāvāku summu un pavada visu nakti ar kādu pērkamu būtni?

Pats personīgi neesmu mēģinājis meitenes no mājaslapas un ielām. Vai ir tā vērts?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.