Ha ha ha es uz sitas ari iekritu kadu gadu atpakal vina ir psihene uzskaite un kad nak sizofrenija virsu sajut sevi ka maukeli un tirgo savu miesu bet pilnigi neadekvata!!! Dzer alkaholu kopa ar izrakstitam psihatropam vielam kamer nav alkaholu ielietojusi var paspet izrazt
Salasījos labās atsauksmes un pabiju pie šīs mazgadīgās Meitenites!
Jāsaka nekas īpašs jauna smuku sejiņu taču ar sportu izskatas uz Jūs:)
Sūka bez preža ta ka drīz jau bus slima un aplaidīs pārējos un loti neaktīva var teikt nav pieredzes šaja lauciņa iesāceja!
Taču par cik Mauķeļu knifiņus ka ietaupit pežuku nezin līdz ar to var viņu drāzt visas iespējamas pozās un grus lidz galam ta ka dupši skaļi sasitas!!! Domāju iešu vēl un iesaku!
Pirms paris gadiem ieliku sludinajumu - meitenes rakstija viena aiz otras. Atradu feinu variantu uz 6/10. Pie manis majas, 2 savieni, 30LVL. Gados ap tiem pasiem 26. Amatiere, prasija, lai obligati nomazgaju rokas, pirms vinai pieskaros...
Izklausas ka ta bija Meitene varda Endija:) Smukina Blondine bet drusku putni galva nez vai vel praktize so nodarbi
Es nekauleju bet lieku pa virsu to var just pec sarunas ka var kaulet!
Ja zinu bojaju tirgu piedodiet veci man daudz naudas:) un man pofig galvenais gribu no Meitenes maksimalu atdevi:)
Loti daudz reizes ir bijis nosauc Meitene cenu un kad atbrauc sakas noteikumi ka nodubulto honoraru viss vari vinu nemt prieksa ka vien gribi un kad zvani vai raksti nakamo reizi nekad neatsaka! Un tas mana gadijuma ir svarigi!!!
Biju pie sis Jaunkundzes bilde nav vinas tacu atbilst 95% tetovejumi ari ir bet mazaki un tadi piemiligi!
Labi izskatas pagara auguma ir neliela riepina pluss pirsings krusu galinos. Deretu vinai tomer pastaigat uz fitness zaliti tacu miliga Meitene kura labi mase un suka labi likas mute bezizmera mans cibriks ieslideja bez aiztures lidz galam! Nu labi nieka 16 cm tikai ari ir:(
Sekss bij ok vienigi skirbina tada loti dzila un valiga nejut stingrumu!!!
Wtf, te kkas netiek jaukts pilniigaa dibenaa? Saakumaa ieliktaas bildes ir no bazniicas 13, kur abas arii straada - veel 5dien biju pie lisas. Kaada Maskavas iela, kaads bordelis? Un kaada veel Eliina?
Tada Mazina Melna lieliem pupiem perfektu augumu ka ar silikona lupam saucas neta ka Elina bet pec tautibas Krieviete! Baznicas 13
Artilērijas 60 ir mazgadīga Rudmate itkā no Lietuvas! Ta jau tada foršiņa viegli komunicēt , ļoti tieviņa pati tīrīga ar labu stingru vagīnu vienigi dupsis mazs un netrenēts:(
Taču dzīvoklīts traki bomzīgs piepīpēts pudeles mētājas, salvetes likas tā kā asiņainas, tākā ar sarkanu lupkrāsu visur pa zemi tualete piedirsta netīra fuuu! Ātri izdrāzu un prom!!! Īstenība ja Meitēnam būtu labāks dzīvoklīts cenu varētu dubultot!!!
Smukina tiriga tikai tada cimperliga 27197705 milulite23@inbox.lv
Tad vel sita 27450712 Vika paretam atdodas piepelnoties traki miniaturiska krievu Meitene varetu vienigi but tirigaka un nav savas vietas vajag viesnicu vai masinu:)
Tacu par 60€ neko labaku nezinu! Kas labaks bus virs 100€
Ierakstīts
Ja patika mazà Sofija tad śità Viktorija būs tàda pati tik pat auksta…