Man bija tieshi shaads jautaajums! Vinja tik biezhi reklameejas, bet nekaadas atsauksmes nav, vai tieshaam neviens nav bijis??
mani nu galiigi nevelk, kas mani interesee tas viss jau ir izpeetiits, diez vai es ko jaunu ieraudziissu....
Es ari nesaprotu, kur te kadu kaifu var notvert. Tas mantinas ir redzetas , gan dzemdibu nama, gan pie sievas. Protams, piedavajums ir tapec, ka ir pieprasijums. Kāds jau arī dakterīshus var paspēlēt. Un galu galā apskatot izstaditoos iekshorgānus nonāk turpat, kur parejie.... Uz tiem var paskatities ari filozofiski. Kā uz cilveces galveno vairoshanās centru tuvplānā un ieskatā no iekšas. Nu , varbūt, no šādā domām , kādam globāli noskaņotam , biksēs arī paliek mazāk vietas. Tāds nedaudz of topics sanaca. šodien uz runāšanu velk. NeDarbus drusku vēlāk.
Jauka apmosfeera
1. Fonaa placmacas pukes.
2. Pie sienas bilē (laikam kokgriezumā ) Vikingu maska
3. Meitenei roka sekumaa (lai gan vajadzeetu tureet virs galvas)
4. Noskraapeeta seja ( a moska ar kriitu)
Joprojaam nekas man biksees nesakusteejaas
Zini, par to fotografiju profesionali gruti ko pateikt. Foto varētu but samera sens. Meitenam , drosi vien nebija pietiekosi naudinas, lai dabutu labaku fotografu. Un panema kadu ierindas kniebeju. Vinam bija jaredz, kur rokas, kas fonâ, utt. Ar vienu vardu halturists . Es, ka nedaudz advancets amatieris, to noteikti izdaritu forsak. Sutiet pie manis meitenes ... !! javascript:emoticon('')
smilie
Par Lauru. Man liekas, arkartîgi lidziga Lindai no LL. Vai kadam ir vel kada info par meitenu. javascript:emoticon('')
smilie wink.gif
Sorry, nepareizs adresats. tas attiecas uz Lindu javascript:emoticon('')
Ierakstīts
mani nu galiigi nevelk, kas mani interesee tas viss jau ir izpeetiits, diez vai es ko jaunu ieraudziissu....

Es ari nesaprotu, kur te kadu kaifu var notvert. Tas mantinas ir redzetas , gan dzemdibu nama, gan pie sievas. Protams, piedavajums ir tapec, ka ir pieprasijums. Kāds jau arī dakterīshus var paspēlēt.
Un galu galā apskatot izstaditoos iekshorgānus nonāk turpat, kur parejie.... Uz tiem var paskatities ari filozofiski. Kā uz cilveces galveno vairoshanās centru tuvplānā un ieskatā no iekšas. Nu , varbūt, no šādā domām , kādam globāli noskaņotam , biksēs arī paliek mazāk vietas. Tāds nedaudz of topics sanaca. šodien uz runāšanu velk. NeDarbus drusku vēlāk.