Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 26854666
Ierakstīts

Pie šīs biju pagājušo nedēļ ieskrējis...nebija atsauksmju un domāju varbūt kas labs parādījies...

Par cik interesēja sakarīga masāža tad uz to ka vēders ir tikpat liels kā krūtis pievēru acis. Labas masāžas vietā saņēmu pabraucīšanu turpu šurpu, tur noteikti nav ieti nekādi kursi un zināšanu par masāžu tik cik pāšai izdomas. Pie tam viss jau sākās ar to ka šī uzsēdās man virsū un sāka masēt...svars nav no mazajiem un nācās gulēt mīkstajā gultā pusizliektā mēnestiņā... :D

Finišs manuāls pilnīgi bez izdomas un emocijām raustot krānu un blenžot sienā. Zaudējumi 50Eur...viss slikti, noteikti neiesaku tērēt laiku un naudu.

Linducis 28929964
Ierakstīts

Biju pieskrējis pie šīs izlasot atsauksmes. Tad nu es teikšu ka man gan nepatika. Meitene draudzīga, simpātiska nenoliegšu, bet augums gan man nelikās baudāms...sīkāk gan nekomentēšu, gaumes lieta.

Process kopumā labs masāža patika, bet beigas bez īpašas izdomas...mani kaut kā nepaķēra.

Džolija tur pat aiz stūra pavisam noteikti ir labāka izvele.

Santa 25318389
Ierakstīts

Šitā jau sen sludinās ar fake bildēm. Pieņem dažādās vietās biju reiz netālu no Origo un tagad nesen uzrāvos atkal, bet nepaliku uz Zigfrīda annas meirovica bulv. uzreiz nogriežoties no vantinieka.

Patiesībā zaķim nav ne vainas, tiešām simpātiska, ar ļoti ok krūtīm, slaida, pagara auguma...bet attieksme totāls konveijers. Vecums domāju uz +-35.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.