Kā ieraudzīju bildi uzreiz iedomājos ka tas ir viņš,viņa jo gadus 7atpakaļ kad tiko sāka reklamēties redzēju viņu kaut kādā krogā tusējamies ar konkrētiem zekiem un skats bija vienkārši briesmīgs, var būt tagat ir sakopusies, bet žetons no manis par drosmi tādu testēt jo tur jābūt sūram vecim
Tad nu tā iemetīšu savu atsauksmi. Vienā vakarā sagribējās apciemot kādu jauku milf un uzdūros šim topikam un laikam eļa, bet eļa bij aizņemta tad nu zvanīju šitai. Viņa bija brīva un devos viņas virzienā.galā sagaidīja laipna milf kundze ar patīkamu atieksmi un galvenais ka laipna. Duša dvieļi vis bija, bet nepatika ka bija dedzināts vīraks vai kaut kādas sveces man ar jūtīgu ožu tas mazliet traucēja. Tad nu pēc dušas uz gūltu, tālāk mutiskie ar nobeigumu, masāža un tad pēc masāžas burzīšanās. Kopā pabiju tur diezgan ilgi ārā nedzina un bija tik laipna ka piedāvāja tēju un kafiju. Kopumā patika un esmu apmierināts atstājj 40 naudiņas un devos prom. Vai adgriezīšos drošvien ka jā jo palika patīkams iespaids.
Bet šis būs tiešām milfiņu cienītājiem jo ir gadi un paliels vēders kas man netraucēja, bet dāma kopta un jauka.
Ierakstīts
Kā ieraudzīju bildi uzreiz iedomājos ka tas ir viņš,viņa jo gadus 7atpakaļ kad tiko sāka reklamēties redzēju viņu kaut kādā krogā tusējamies ar konkrētiem zekiem un skats bija vienkārši briesmīgs, var būt tagat ir sakopusies, bet žetons no manis par drosmi tādu testēt jo tur jābūt sūram vecim