Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meitenes
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, sidlav55 teica:

sāc ar Mežciema simtvārdīgo , ūdeni taupošo zaki un turpat netālu esošo  mūžam jauno Samantu....nepačukstēšu , bet var gadīties ka tāds konveijers kā  iebraucējām, nav.

Sveiks veco zēn!

Piebildišu rakstītajam sākumam, lai saprastu kur ir paša apakša būtu jādodas  pie  super mature uz tēriņu ielas netālu no lidll.(Vēl joprojām raksta Elvi) Un tad jau var turpināt izzināt pļavniekus, Purvciemu  pieķerot klāt bolderāju un tā izejot visai rīgai cauri var sākt lūkoties citu pilsētu virzienā. 🥃🥃

Link to post
Bunnyxoxo 20gadi,Mežciems
Ierakstīts
pirms 11 stundām, frendons teica:

Šodien noskrējies pa darbiem, laižu no Siguldas caur Rīgu uz mājām, parakājos internetā, uzgāju šo dāmu, kas diezgan aktīvi sludinās, par cik lokācija laba-Mežciems, nav jālien centrā iekšā,nolēmu laist ciemos. Sarunājam laiku, meiča bišķi kavējās, bet tas jau normāli:) Nu ko, tieku dzīvoklī, zaķim tā neko figūra, uzreiz prasa naudu.. Nu labi, iedodu. Loģiski, ka pirms seansa taisos uz dušu, šī atbild, ka nē, dušā nē, lai tikai rokas nomazgāju😂 Es jautāju, kapēc tā? Gribu nomazgāties pirms tam.. Tā nelaipni atcirta, ka tādi noteikumi. Pateicu, ka nē, paldies.. Jo māc šaubas par tīrību, ja šādi pieņem pa taisno no ielas uz gultu. Paņēmu naudu un atvadījos. 

Ieteiktu uzmanīties😬

Screenshot_20240420_213911.jpg

Drīzāk vannasistabā sedēja kāds puikiņš nevis taupa ūdeni  

Ir bijis līdzīgi ar citu feju, tikai tur virtuvē pacietīgi sēdēja 

Link to post
Sintija (23)
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 3. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 3. aprīlis - Iemesls nav norādīts
pirms 4 stundām, Paps2023 teica:

Pa ceļam bijis Liepaja, bet tur var strideties vai viņs pielaida kautko vai viņam pielaida

Īsts Combo priekš Jack pota👍🤣

Link to post
Irucis
Ierakstīts

Porzinģis sācis iet pa otro apli?Vai kaut ko fleitē? Kur ir ka viss pie Iruča ir slikti? Vietas viņai nav, varbūt sakrita, ka neviens nebija. 

Bez preža, iekšā, skūpstīšanās jauks komplekts visām šim pasākumam, bet šaize anālais nav, ko tad ej ja nav anālais, nemoki sevi un ej pie tām kurām ir anālais. 

 

Link to post
Ar ko sākt...
Ierakstīts
pirms 5 stundām, sidlav55 teica:

ar ko sākt?  te ir   putrojums , ka vēl viens murgs neko nepasliktinās. nu nerakstīšu D-pilī.... tur jau tā  kā Getliņos.....

Man liekas jūs kaut kur šķībi sākat braukt, gandrīz tā kā korī kāds šķībi dzied😅

Link to post
Ar ko sākt...
Ierakstīts

Piekrītu biedriem labāk nesāc, bet pirms sāc varbūt "nodročī' un padomā trīsreiz. Apmēram 95% nav tas kas tiek sludināts sludinājmā. 

Labāk atrodi kādu brīvdomātāju un sekso tīri prieka pēc un labsajūtai .

Link to post
Mature 50+
Ierakstīts
pirms 21 minūtes, maukusencisx teica:

Jā biju pirms 7 gadiem, jau tad bija maigi izsakoties paveca, ar kronām un krunkām. Uzķēros toreiz uz bildēm, jo nebija šeit atsauksmes vēl vai nezināju par šo vietni. Dzīvē jau tad nebija diez ko uzbudinoša. Attieksme bija ļoti laba, ņemot vērā ka biju pēc 3diennieka uz grande poha. Procesā bija atsaucīga, darīja visu ko prasīju bez iebildumiem. Atmiņā palikusi, ka pie gultas vai nu uz sienas paklāja vai plauktā bija kautkāda jocīga kolekcija. Otrs par ko labas atmiņas, ka nometu pirmo koku un pie otrā sirds sāka streikot - poha plus karstā diena. Iedeva zāles, visādi palīdzēja, jo medicīnas jomā ir pamatdarbs. Un izstāstīja kā salāpīties, lai nākamajā dienā būtu ok. Izdarīju visu kā ieteica un bija necerēti labi nākamajā dienā. Pat daļu naudas atdeva, lai kvalitatīvi salāpos. Viena no patīkamākajām  attieksmēm manā pērkamo karjerā. Vai iesaku? Domāju, ka fiziski tur pavisam vairs nav labi, bet uz ļoti lielu pohu iesaku - gan atsūkās, gan iedos sirds drapes un izstāstīs kā kvalitatīvi salāpīties.

Pedējais teikums gandrīz kā ieteikums, doties pie viņas uz lielu fūgu lai atkopj👍😅

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts

Gandrīz kā šakāļi uz maitu saskrējuši man ar, man ar😂😂, bez rociņām paliek bez cepumiņem. 

Senā dzīves gudrība, ja vienam ir ok tad otram visdrīzāk kaut kas nepatiks un nepratīs tiltiņā sūkt😂😂 

Slinkie un robotizētie jākļi😂 Katram savu putekļsūcēju nevis koplietošanas😂👍🍺

Link to post
Pick up clubs IN RIGA
Ierakstīts
pirms 1 stundas, yosi teica:

The easiest thing is to take a girl and pay her! I want to feel that I conquer her! It's a different feeling and people don't understand it here

Visu jau ir uzrakstīsu kur jādodas, vēl kaut ko raud ka viņu nabadziņu nesaprot. 

Pilna vecrīga ej un izklaidējies un velc uz savu midzeni it kā ne eskortnieci. 

Kādreiz blakus Lattelekom uz vaļņu ielas bija deju vakari attiecīgam vecumam.

Link to post
Kimberly
Ierakstīts
pirms 20 stundām, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma (sludinājusies arī agrāk) :

Impulsīva tikšanās ar seksīgu skaistuli! Brīvā gaisotnē, bez saistībām - tiekamies, blenojamies, baudam! Aizliegtais auglis viss saldākakais-dzive ir jautrāka, kad izbaudi uz pilnu klapi, bez nožēlam! Piedāvāju tev gari nedomāt, rakstīt, baudīt, trakot ar mani!Kuram gan nepatīk būt lutinātam ar sievietes uzmanību?Neesi kautrīgs - uzraksti apburošai dāmai.. Vīrieši 30+/ -!Man 35-viegli atrodu valodu ar jebkuru, labi izskatos, zinu ko meklēju, iespējams Tu?

Info deva sarakstē. Takse bija četrpadsmit.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli BBW MILF tipa ar attiecīgām krunkām un krokām, krūtis ļoti patīkamas. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija Pleskodālē, netālu no Spāres ielas un Astras ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas nedaudz maigošanās un masāža. Pēc apgriešanās ļoti centīgs mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam pamīšus dažādos leņķos jātniece, misionārs un no aizmugures, kamēr pietika. Procesā viņai patīk pakļauties un pati zināja, kā pašai labāk, stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 50min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi un būtu ērtāka loģistika.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

002.jpg

Cap.JPG

Cap1.JPG

Ļoti stipri šaubos, ka viņa bez gumijas darbojas. Skūpstīšanās jā. 

Par viņu bija atsauksme sen atpakaļ pie tēmas duo vai kaut kā tamlīdzīgi. Interesanta un aktīva feja, ik pa laikam ir vērts apmeklēt 👍

Link to post
Belka (24) 20432105
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Kupidons teica:

Kads bija? Kadas atsauksmes ? Ir vērts ? Кто то был ? Какие отзывы ? 

Screenshot_20240118_175535_Samsung Internet.jpg

Par viņu kaut kur ir jābūt atsauksmes topikam.

Nekas spīdošs nebija, kas gan spīdošs var būt bolderājas pusē.

Link to post
Skarleta 22
Ierakstīts
pirms 1 stundas, tractordriver teica:

Biji? Varbūt vari detalizētāku atsauksmi paust?

Viņa sejas bildes sūta? 

Šis labs! Viss jau ir aprakstīts, un atrodas kurš vēlas kaut ko uzzināt! 😂😂😂🍻

Uzraksti viņai, piedāvā savu bonusu, piedāvā vēl kaut ko un dodies testēt. Sejas bildes nav aktuālas, jo no aprakstītā ir skaidrs parastā Latvijas lauku meitene nokļuvusi rīgā un iespējams vēl nav sabojājusies. 

Link to post

Pēc sarakstītā ir sajūta, ka biedriem adrenalīnu nav kur likt, un vēlas asākas izjūtas,  arī mani apmeklēja asu izjūtu velniņš kurš dīdija piezvanīt dodies😂, sazvanīju un sarunas laikā gluži kā zibens pa ozolu laukā vidū iespēra😂😂, jo tur pēc visa spriežot ir kāda no aizsēdējušas krievuškām ar dzīvi neapmierināta un все мужчины козлы😂😂😂 , un bija sajūta ka ir zem kaut kāda dopinga.

Pat mans saprāts guva virsroku pār vēlmi izjust asākas izjūtas un dabūt adrenalīna devu😂😂😂 , lai paliek kādam citam tā laime izturēt darba veterānes sietu un nonākt līdz finišam. 👍

Link to post
Ap un pēc 60
Ierakstīts
pirms 42 minūtēm, sidlav55 teica:

Donlucky, uzmet aci !    par Tavu ierakstu, kas orietēts bija par fēju vecumu, ka 50 gadigās jau par 50 gadīgajām uzdodas......  Samanta jau 38 sasniegusi!

Tas par Samantu neattiecas😂😂😂 un kā jau rakstīju, ir manāmi uzlabojumi ne visām protams, bet uzlabojumi ir, piemēram blondā no miera ielas ir norādijusi tuvu savam īstajam vecumam, Lienna man liekas arī sludinājumos norādīja+- reālo vecumu, un pļavnieku, Purvciema masāžistes, uc rajonu Balzaka+(mature) vecuma fejas sākušas tuvāk taisnībai norādīt vecumu. Par Samantu tas būtu interesants pētijums kāpēc vēl joprojām norāda 38 nevis to kas +- realitāte, jo lielākā daļa feju apmekletāju ziņā realitāti🤔

Link to post
ПРИЕДУ🍒OUTCALL (25 gadi)
Ierakstīts

Jums vajadzētu savu tēmu atvērt, nekas nav pretī ka par tēmu filozofējam, bet par konkrēto meiteni, pisēj biedrs pats ir vainīgs ka foto neredz kas tur darās un nav veicis izpēti vai ir vērts un ko tad īstenībā piedāvā, kāda tad ir augumā un svara proporcija utt,  un pēc paša novērojumiem un saskarsmes ar fejām +- visiem feju sludinājumiem kuros norāda vecumu ap 25 līdz kādi 35 tad vismaz 5 gadi klāt realitātē , tās kuras reklamējas 35 + vismaz 10-15 gadi klāt realitātē. 

Bet pēdējā laikā ir redzams uzlabojums, ka fejas kurām ir ap 50 arī sludina ka ir ap 50. 

Lai jauks vakars un dažās brīvās dienas kapitālismā.

Link to post
26048677
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, sidlav55 teica:

,,lzdzīos tas , kas mainisies!....''     Pliekšānu  Jānis

Neizdzīs😂😂 par izdzīvošanu un maiņām sāk izskatīties pēc tā kā pliekšānu jānis jau tad ir norādījis uz latvieša gēnu, verga dvēseli, pielīšanu, gļēvumu, dubultmorāli, divkāršiem attieksmes standartiem, spēju kolobrēt pie jebkādiem stiprākiem spēkiem, jeb būt noderīgs visiem. Nav tā labākā īpašība, zinot kas bija pats pliekšānu jānis tad par mirušiem vai nu neko vai labu. Es par neko, jo nekā laba nav 

Link to post
26048677
Ierakstīts

Gandrīz kā populārais Aldis uz pilnmēness laiku aktivizējas un sāk rakstīt 😊🌚 Varbūt biedrs intensīvi strādāja zelta raktuvēs lai varētu aiziet pie nekādas pa 350, 150un 70  paradījies liels diapazons🤔

Link to post
4sex AnnaSex
Ierakstīts
pirms 7 stundām, tractordriver teica:

Šis komentē visur šo pašu vienu tekstu.

Uzrakstīju sūdzību, varbūt nobloķēs.

Kāpēc uzreiz ir jābloķē. Ja paskatās plašāk varbūt tikai pilnmēness iedvesmojis uzrakstīt😊

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.