par sludinajmiem... viss notiek spontani, tapec runat caur sludinajumiem ar kadu sponsoretu meiteni uz prieksu 2 dienas neder... parasti arii tad nekas tapat nenotiek..
Varbut kads zin un nekautresies pateikt kur riga vai latvija var aiziet pie tiesam labas meitenes, damas.
( ar labu domaju - jabut izskatigai, simpatiskai, protams koptai un kurai tiesam patik tas ko vina dara)
Lidz sim bijusas tikkai vilsanas un parastajos portalos tadu neatradisi.
Pec butibas tada meitene varetu prasit daudz vairak ka ierasts, taa nebutu problema. Protams neaizejot galejibas un cenai daudz maz vajadzetu atbilst kvalitatei ( kopejaa bildee)
Ja pasam vajag tad man staves vienmer. Tada taa potence konkreti par sito gadijumu, biju jau pliks gultaa kad si gerbas taka nolemu palikt un nauda jau bij samaksata. butu to redzejis pirms biju pliks butu drosvien laidies rataa.. bet nu domaju ka katram vismaz reizi ir gadijies ta ka aiztaisa acis un nodara lidz galam…
Neiesaku braukt! Esmu bijis likas bilde normala, parasti sludinas ka masina vai viesniicaa.. toreiz biju pie vinas kengaraga, lokomotives iela kautkada. kur 15 trolim galapunkts. kad braucu, atrakstija vai pats varu pa celjam pakjer prezus. nu ok izdariju. telefonu cela viss itka ok. kad ierados si butne bija loti maza auguma, bilde varetu but foceta gadiem atpakal, resna nebij. dzivoklis ka no psrs laikiem, piesmacis. no dusas ateicos jo tikko biju bijis dusaa. naudu prasija pa prieksu par 1x. kad novilka drebes sabijos. kajas zilumos un plekos, mugura un pleci ar kautkados plekjos. uzvilka man gumijas meteliti, minets nekaads, taisa itka butu pretigi vinai, kaut pretigi varetu but tikkai man. paprasija vai es gribot augsa vai apaksa, izvelejos but augsa. apgulas ka balkis kajas plati. atri nodariju to lietu jo jau pusdienu bij sakapis un pec kopsummaa 15-20 min biju prom. nekad neiesu tur atkal un neiesaku citiem!
Ierakstīts
Kā tad! Neviens nav bijis un nebūs! Vēlviens feiks. Nummurs vienmēr aizņemts.
Un vēl ieliek te 😅 ar welcome no moda, es ar zemi! 🤣
Laiki pienākuši ka tranny jāiet štepselēt ja grib kko vēl labu!