Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 1. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 1. augusts - Iemesls nav norādīts
18 minutes ago, box247 said:

Tak vatņiks un rašists

Sapratu. Man šķiet tas ir krekls, kura māsu pisot, viņa man teica; es pisoties labāk par bračku un tēvu. Nācàs apstiprināt- viņa mutere man to pašu teica.

Var droši skipot.

Vita (24) 26884274
Ierakstīts
7 hours ago, Ummis said:

nu tā vai šitā. man tas viss "kaķim zem" astes. tas vis ir relatīvs kā es saku. visa sāls nesplēpjas augumā un pupos. vajag skatī†ies plašāk nevis tikai ka tikai ir kur iebāzt un izvilkt un cauri. tseks ir kaut kas vairāk. citādi twe būs tā es tur samaksāju bet nekas nebij. kas tur varbū†?  vari maksāt vai 150 vai 200. ir liwrtas ko par naudu nopirkt nevar. un tās ir simpātijas un seksuālā saikne.  ja ir piemēram normāļs seks attiecībās priekš kam meklēt prostitūtas. 

Cilvēk! 
labrît!

Tu par mauku runà! 😂😂😂

pipec- Tu laikam esi lielākais neveiksminieks, ko esmu lasījis šeit😂😂

Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 2. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 2. janvāris - Iemesls nav norādīts
9 minutes ago, j80 said:

Parasti večiem stāvošs pimpis atņem spēju loģiski domāt un rīkoties. Bļaurim to pašu paveic paša rīkles skaņa. 😂

Es ceru, ka saproti- ka izskaties pēc idota dotajā situācijā. Kad apsīkst visi argumenti, tad cilvēks paliek par muļki.

ieliev vēl

kādu lAVRoVa mēmi konsolidejoties ar solovjova fanāti.

ja iq zemāks, kā gliemezītim, tad uz neko vairāk cerēt nevar. Esi sasniedzis apogeju- ar to arī apsveicu. Sava stulbuma.

vispār- šeit par maukām diskutējam. Nevis par politiku, vakcīnām utt. Mauka suka penus rumbulas līmenī un bez preža ar sts. Punkts. Ja vēlies lieto un glorificē viņu personīgi- par muļķi palikt nav obligāti.

Katrin12345 no 4sex
Ierakstīts
16 minutes ago, b007 said:

tu nobeidzi prostitūtai iekšā bez gumijas?

Un pēc tam vēl, kāds kolēģis (dalbajobs) piemaksās 15 lai varētu kunilingusa mastera klasi parādīt. Tu vēl par kaut ko brīnies šeit?? Vēl bija, kas izlaiza tur visu. Par piemaksu-100% 

Te cilvēki maksā lai maukai pīzdu var palaizīt. Maksā, lai dirsas caurumu izēstu.   Maksā, lai asiņaino šļakatnieku varētu uztaisīt. Pāris ir teikušas, ka ir kas pierakstās speciāli uz mēnešreižu laiku. Lai varetu papist tad.

Piemaukt mauku pilnu, vēl nav tas trakākais draugs mīļais.

Tak runā ar potenciālajām izklaidētājām Fantasy parkā uzreiz angļu valodā,tā uzreiz uzzināsi viņu angļu zināšanas,tavi studiju biedri tak arī runās angliski cik saprotu.

Nēsmu -tāds vārs ir no kuras tev zināmās valodas?

Un atmet to domu meklēt meitenes,turklāt vēl gudras,viņas uzreiz tevi atšifrē un atšuj,ārzemju biedri bez tevis ātrāk atradīs ja viņiem ko vajadzēs.

.....bet varbūt šo vietni gan vari pasponsorēt,tad piedāvājumi sāks traumēm birt,es varu pateikt kontu ja gribi :D

Par to var parunāt ^_^  Ne publiski. Tu esi īpašnieks? Portāls labs :D :D :D :D :ph34r: :ph34r: :ph34r: 

Es ļoti atvainojos, ka iejaucos jūsu sarunā, bet skats pilnīgi no malas ( un nekā savādāk) -  pēc šī posta, man liekas, ka diskusijas aizsācējs klātesošajiem uzdevumu vēl vairāk sarežģīja... kāpēc - gan jau paši izdomāsiet...

Es negribu neko uzspiest meitenēm. Taču maksimāli parūpēties lai paredzamās vēlmes tiktu izpildītas un izpildītājas nav pirmo reiz ar ,,pīpi uz jumta,, Tas arī viss.

Paldies par palīdzību. Vēl uz PM var atmest kādu masāžas salonu ,,strādājošu,, un par pirtīma arī. Domāju publiskā diskusija ir izsmelta :)

Tiešām slimi domāt, ka par pasēdēšanu maksās kāds 300 eur par piegādi + tējas nauda. Viesnīcā piedzirdīsi un izdrāzīsi 100% tā ka otrā rītā neko neatcerēsies. Huļe viņi nevar vienkārši uz klubu aiziet un pasēdēt par velti?

Tu joko? :D :D :D :D :D :D

Ja nopietni????.... Ir pāris nerakstīti likumi tados gadījumos. Un cilvēki ar šadām lietām slēdz labus līgumus un veido izcilus kontaktus. Visā pasaulē starp citu.Nezinu par ko strādā un cik pelni....

Nojaušu, ka labāk nedomā par lietām kas neattiecas uz Tevi, vai nekad neattieksies ;)  Jā dažreiz lai dabūtu 10000=20 euro vajag ieguldīt. Teiksim tā, lai saprastu=tā ir kā pilna loterijas biļete ar 98% iespējamību, ka pilna. Ja pasākums ir izdevies.

Nav spiesta :) Tikai nepiedzirdi viņas ar kaut ko :)

Šādas idejas, tiešām ir slimas ;)  Otrkārt pasedešana ir fantazy park un wellaton. Izteikti piemērotas vietas lai sazāļotu in izmantotu. Manis pēc viņās kaut brigādi ar desantniekiem var ņemt līdz, lai šēž un vaktē. Arī tāda opcija ir=ja bail-paziņa var tālak sēdēt.

Viņas NAV!!! spiestas nodarboties ar sex. Visas informēju, ka ta ir viņu brīva izvēle. Palikt var arī cik ilgi grib, arī brīva izvēle.Attiecīgi tikai tiks samaksāts, Ja videjais laiks ir vakars, tad viena summa. Ja ātrāk, tad dalam, ja paliek=tad jau pati cik ilgi, un ko dara, uz pašas vēlmi. Teiksmim tā, es meklēju tikai kompāniju sieviešu izskatā. Ko viņas dara, kam piekrīt, kam nepiekrīt... Tā ir viņu personīga darīšana. Ne kas ar uzbāzību vai varu notiks, ne es to pieļaušu. Protams, ka labāk, ja startā gatava ,,atvērties,, vai ar tādu pieredzi.

Man primāri ir lai klienti/sadarbības partneri paliktu apmierinati. Lai ir koptas, nezog un nav slimas. Ja visi striķi trūkst, uz kuru masāžas salonu var aizvest? Protams ar iespēju sarunāt ko vairāk, ja klients vēlās? Par cik pats nenodarbojos ar šadu sieviešu apmeklējumiem, jautaju šeit palīdzību. Nenodarbojos ne tāpēc, ka nosodītu to, vai ko tādu. Man to nevajag vienkārši :)  Bet portāls :super: Varētu pat pabalstīt :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  Ja palīdzesiet atrast ko labu. Interesē ne tikai brutals pisiens, starp klientiem. Ideāli, ja var pakomunicēt un pieļauju, ka būs iespeja atpūsties jau uz partnera reķina saprāta robežās.

sākot meklējumus intreresanti. Pa lielam visas piekrīt. Taču pajautajot foto un norādot, ka neatbilstība bildei automātiski nozīmē došanos mājās..... pazūd meičas :blink::D :D :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.