Meklēju savulaik, lai "paglaudītu", jo kā feikais tika izmantots man zināmas fejas vārds. Un dotais topiks īstenībā ļoti labs. Daži labi feikisti palasīs un sapratīs, ka šamos tomēr var atrast
Vienīgi tad vairs nedarbojās Tava shēma par īstā vārda uzzināšanu.
Ir variants, iemet pāris kapeiks, saglabā čeku un uzzvani nākamajā dienā uz aparātu helpdesku. Cik zinu viņi naudu iesaldē ja nav īstais v. un uzv. bet pēc zvana procesē. Vari teikt ka neatceries vārdu uzvārdu un viņi pateiks. Pārbaudīts...
Nē, nu dažreiz es dumjš neesmu, vienkārši gribēju uzzināt varbūt ir kādas inovācijas STS pasaulē, kuras vēl nezinu. Jo kā var būt ka gumija nepasargā, to es nesaprotu...
Tas vārds un uzvārds, kā arī PK, ko viņa Tev teica pārskaitījumam - nav reāls! To Tev kolēģi arī mēģina teikt. Protams, ja Tu pats nestrādā swedā un neiečekoji kāds tad īstais ir.
Nez tas jauns fetišs iet pie lētākajām meitenēm, jeb tādā veidā apmeklējot vissliktāko variantu būz mazāk moraļņika par sievas krāpšanu un sieva apriorī liksies the best of the best
Ierakstīts
nu tad jau varējāt sarunāt un vēl apmaksāt nabaga apmaiņas studentam, labdari ibim...