Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (rigsxx @ Nov 5 2007, 11:07 AM)
Chau, Kiska! wink.gif

.....kur vecRiigas apartamenti palikushi ?
.....a tie man bija tik tuvu sad.gif

atvajno bet ta sanaca,man bija japanem atvalinajumu rolleyes.gif bet ar lajku meginasim tur atgriezties wink.gif

------
Ierakstīts

QUOTE (spokz @ Oct 25 2007, 11:54 AM)
QUOTE (kiska @ Oct 24 2007, 08:39 PM)
QUOTE (puisicc @ Oct 24 2007, 12:04 PM)
BILI NA GRECENIEKU,SCAS NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE

wink.gif BILI NA GRECENIEKU,TEPER NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE wink.gif 28899209 RABOCIJ NOMEROK DLA PODROBNOJ INFORMACIJI tongue.gif DEVUSKI NA LUBOJ VKUS,FOTKI STAVIT NEBUDU,SKAZU CESTNO POCTI VSE SKACENNIJE unsure.gif NO ET NEPOTOMUCTO NECEGO POKAZAT,A TAK KONSPERACIJA ph34r.gif APARTAMENTI OK!VIEZAEM,CENNIK 50LS.,VOZMOZNA SKIDKA tongue.gif

kaada tur konspiraacija, laikam paaraak briesmiigas lai liktu foto

nenado sudit po sebe tongue.gif da ne vse modeli no i nepugalo mad.gifbiggrin.gif

post-3377-1290283359,27_thumb.jpg

------
Ierakstīts

QUOTE (puisicc @ Oct 24 2007, 12:04 PM)
BILI NA GRECENIEKU,SCAS NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE

wink.gif BILI NA GRECENIEKU,TEPER NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE wink.gif 28899209 RABOCIJ NOMEROK DLA PODROBNOJ INFORMACIJI tongue.gif DEVUSKI NA LUBOJ VKUS,FOTKI STAVIT NEBUDU,SKAZU CESTNO POCTI VSE SKACENNIJE unsure.gif NO ET NEPOTOMUCTO NECEGO POKAZAT,A TAK KONSPERACIJA ph34r.gif APARTAMENTI OK!VIEZAEM,CENNIK 50LS.,VOZMOZNA SKIDKA tongue.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (kvb @ Aug 4 2006, 11:10 AM)
QUOTE (Harrison @ Aug 4 2006, 09:09 AM)
Hm, nepieleca, kaads preceeshanaas sakars ar darbu, bet... nu, labi.... lai taa buutu....  tongue.gif

Если водка мешает работе-ну еЕ на хуй,эту работу

laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

un vienalga es jus milu un lajku pa lajku naksu palasit kas jauns tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jul 21 2006, 07:26 PM)
Ilgi Kiska neko jaunu nav reklameejusi .... cool.gif

un ari nebus sad.gif es driz precesos tongue.gif mejtenes dzivos savu dzivi.,dzirdeju ka viena brauks arzemes otra vienkarsi masazas salona,.,vot ta........

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jun 14 2006, 02:57 PM)
QUOTE (Delet @ Jun 14 2006, 02:03 PM)
katraa gadiijumaa labaak nebojaat savu garstaavokli pie taadaam, kuraam tas darbinnjsh riebjas - lai arii cik labi vinjas neizskatiitos ! wink.gif

Jaa, bet biezhi jau uzraujies tikai tad, kad pie taadas aizeji..... mad.gif

bet nevajag spriest pec vienas sad.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (Harrison @ Jun 10 2006, 10:18 AM)
QUOTE (Lever @ Jun 9 2006, 11:22 AM)
QUOTE (kiska @ Jun 8 2006, 06:36 PM)
QUOTE (hugo @ Jun 5 2006, 04:29 PM)
QUOTE (robis17 @ Jun 5 2006, 04:03 PM)
Ka tad ar tam kuras tadas nav!Ko ieteiksi?

Par taam vajag pozitiivas atsauksmes, noteikti tongue.gif

sen neesmu te bijusi izlasiju neipasi patikamas lietes un man ka administratoru tas gan ipasi nepriecina ohmy.gif isteniba mums cena ir pa stundu nevis pa rejzi! un gandriz klientam vienmer ir tajsniba,.paldies pa informaciju smile.gif apsolu ka meginasu izlabot situaciju1 unsure.gifsmile.gif un vel si mejtene nav vieniga rolleyes.gif

kaa Tu taisies izlabot situaaciju? wink.gif

Pateiks meiteneem - kaut arii jums tas darbs riebjas, vismaz neizraadiet to tik redzami.... biggrin.gif

apmeram ta wink.gif esmu pati agrak ari stradajusi un ta man nav svesa tema biggrin.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (hugo @ Jun 5 2006, 04:29 PM)
QUOTE (robis17 @ Jun 5 2006, 04:03 PM)
Ka tad ar tam kuras tadas nav!Ko ieteiksi?

Par taam vajag pozitiivas atsauksmes, noteikti tongue.gif

sen neesmu te bijusi izlasiju neipasi patikamas lietes un man ka administratoru tas gan ipasi nepriecina ohmy.gif isteniba mums cena ir pa stundu nevis pa rejzi! un gandriz klientam vienmer ir tajsniba,.paldies pa informaciju smile.gif apsolu ka meginasu izlabot situaciju1 unsure.gifsmile.gif un vel si mejtene nav vieniga rolleyes.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (hugo @ May 29 2006, 02:19 PM)
domaaju, ka rigsxx vareetu tur patikt biggrin.gifbiggrin.gif meitene ljoti censhas neizraadiit, ko domaa par vechiem un draudziigi chalot ... bet pienjemu, ka ar jauniem dzekiem vinja noteikti ir labaaka cool.gifrolleyes.gif
es veerteetu ar 3/4 peec piecu ballu sisteemas wink.giftongue.gif

paldies visiem par komentariem wink.gifsmile.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (kvb @ May 5 2006, 04:00 PM)
QUOTE (marc @ May 4 2006, 06:42 PM)
Varbūt arī 25, bet izskatās, ka katrs sukjiks samaksājot 5 latus var reklamēt savu kantori uz urrā. TAS TRACINA.

Zini,lai tik reklamee rolleyes.gif

Varbūt Xtra varētu izdalīt atseviškju tēmu-reklāma,lai tikai bildes būtu īstās. mad.gif

mums ir istas,pasi bildejam sad.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (marc @ May 4 2006, 06:42 PM)
Varbūt arī 25, bet izskatās, ka katrs sukjiks samaksājot 5 latus var reklamēt savu kantori uz urrā. TAS TRACINA.

es nereklameju,reklamaj ir domati citi saiti smile.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (marc @ May 4 2006, 02:05 PM)
Esmu bijis pie Ineses. Strādā labi, attieksme pret klientu ir pretīmnākoša - ir iespējams spēlītes ar vibratoru. Cena 30 ls. Labi apartamenti. Cena ir par stundu nevis reizi.

marc bet kapac 30?esmu administratore un mums cena vienmer bija 25ls

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (hugo @ May 3 2006, 04:23 PM)
Cik noprotu, divas chiksas ar vienādiem foto Grēcinieku 20? tongue.gif Bildes jau foršas, tikai abas vienādas kā dvīnes. biggrin.gifbiggrin.gif
Vai tas ir dzīvoklis vai pirtiņa? Un kādas cenas? rolleyes.gif

nju viniem lidz dviniem loti talu, biggrin.gif atbrauc paskaties,ja ir dzivoklis kopa ar sauninu smile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.