BILI NA GRECENIEKU,SCAS NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE
BILI NA GRECENIEKU,TEPER NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE 28899209 RABOCIJ NOMEROK DLA PODROBNOJ INFORMACIJI DEVUSKI NA LUBOJ VKUS,FOTKI STAVIT NEBUDU,SKAZU CESTNO POCTI VSE SKACENNIJE NO ET NEPOTOMUCTO NECEGO POKAZAT,A TAK KONSPERACIJA APARTAMENTI OK!VIEZAEM,CENNIK 50LS.,VOZMOZNA SKIDKA
kaada tur konspiraacija, laikam paaraak briesmiigas lai liktu foto
nenado sudit po sebe da ne vse modeli no i nepugalo
BILI NA GRECENIEKU,SCAS NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE
BILI NA GRECENIEKU,TEPER NA STABU NO V DRUGOM SASTAVE 28899209 RABOCIJ NOMEROK DLA PODROBNOJ INFORMACIJI DEVUSKI NA LUBOJ VKUS,FOTKI STAVIT NEBUDU,SKAZU CESTNO POCTI VSE SKACENNIJE NO ET NEPOTOMUCTO NECEGO POKAZAT,A TAK KONSPERACIJA APARTAMENTI OK!VIEZAEM,CENNIK 50LS.,VOZMOZNA SKIDKA
sen neesmu te bijusi izlasiju neipasi patikamas lietes un man ka administratoru tas gan ipasi nepriecina isteniba mums cena ir pa stundu nevis pa rejzi! un gandriz klientam vienmer ir tajsniba,.paldies pa informaciju apsolu ka meginasu izlabot situaciju1 un vel si mejtene nav vieniga
kaa Tu taisies izlabot situaaciju?
Pateiks meiteneem - kaut arii jums tas darbs riebjas, vismaz neizraadiet to tik redzami....
apmeram ta esmu pati agrak ari stradajusi un ta man nav svesa tema
sen neesmu te bijusi izlasiju neipasi patikamas lietes un man ka administratoru tas gan ipasi nepriecina isteniba mums cena ir pa stundu nevis pa rejzi! un gandriz klientam vienmer ir tajsniba,.paldies pa informaciju apsolu ka meginasu izlabot situaciju1 un vel si mejtene nav vieniga
domaaju, ka rigsxx vareetu tur patikt meitene ljoti censhas neizraadiit, ko domaa par vechiem un draudziigi chalot ... bet pienjemu, ka ar jauniem dzekiem vinja noteikti ir labaaka
es veerteetu ar 3/4 peec piecu ballu sisteemas
Esmu bijis pie Ineses. Strādā labi, attieksme pret klientu ir pretīmnākoša - ir iespējams spēlītes ar vibratoru. Cena 30 ls. Labi apartamenti. Cena ir par stundu nevis reizi.
marc bet kapac 30?esmu administratore un mums cena vienmer bija 25ls
Cik noprotu, divas chiksas ar vienādiem foto Grēcinieku 20? Bildes jau foršas, tikai abas vienādas kā dvīnes.
Vai tas ir dzīvoklis vai pirtiņa? Un kādas cenas?
nju viniem lidz dviniem loti talu, atbrauc paskaties,ja ir dzivoklis kopa ar sauninu
Ierakstīts
.....kur vecRiigas apartamenti palikushi ?
.....a tie man bija tik tuvu
atvajno bet ta sanaca,man bija japanem atvalinajumu
bet ar lajku meginasim tur atgriezties