Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Heidy
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Matiasmils teica:

Vai kāds ir bijis pēdējā laikā? Nav manīts ka sludinās vai arī švaki meklēju. 

Pēdējo reizi biju pirms gada. Kaut kas man viņā piesaista un patīk, bet to pasīvo procesu gan vajag mainīt 😀

Šodien puh.lv ir svaigs sludinājums un nekur viņa nav pazudusi

Santina23, 4sex.lv
Ierakstīts
pirms 4 stundām, RenarRenar teica:

Par mani vari neuztraukties. Es iedomājos, ja es saviem darbiniekiem vai sadarbības partneriem mēģinātu pateikt kaut ko tādu. Zinu, ka sarunājām alga būs 1000e uz nepilna laika darbu, bet davai sarunājam 800e uz pilna laika darbu, citi taču Latvijas gateros ar to samierinās. 😂 Vispār ap šo laiku taču Latvānijas buhātājiem algas dienas, tad jau ies izspiest no tiem grašiem, cik var, sarunātāji lielie.

Lūdzu, nejauc divas atšķirīgas lietas ☝️ir prostitūtas un ir Šļuras😉

Prostitūtas, kuras tevi sagaida koptā telpā, pašas smaržo - kā pavasaris, ir interesantas sarunu biedrenes un atstrādā savu noteikto samaksu par visiem 100%

Šļuras, kuras tevi sagaida nekoptas, mati nemazgāti, māja nekārtīga, vienīgais temats, ko viņa spēj stāstīt ir par saviem iepriekšējiem klientiem. Kuras piekritīs daudz kam, tev tikai vajag pateikt summu, ko iedosi😉

Es sakopies, sasmaržojies vīrietis😁 nekad, nekad nepārmaksāšu Šļurai. 

Santina23, 4sex.lv
Ierakstīts

Jauna, apaļīga meiča ar ļoti kuplām krūtīm, kur ir iespējams minets vai minets + sex. Pieņēma gaiļezera ielā, dzīvoklis parasts, plus smakoja drusku pēc kaķa čurām. Nebija man toreiz daudz laika un sarunājām minetu. Minets - nu tāds pašvaks. Itkā kustība ir iekšā - ārā, bet nevēlas ar lūpām locekli sakļaut cieši. Vairāk bija sajūta, ka rīklē drāžu. Visa saziņa caur gribu.lv čatu. Gribēja 50 rozes, bet vienojāmies par citu summu. Viss atkarīgs no paša. Veiksmi visiem 

Screenshot_2025-04-08-10-58-11-892_com.android.chrome.jpg

Mīļākā
Ierakstīts

Man gan tagad ir savādāgs domu gājiens

Ir bijušas man dzīvē divas mīļākās.

Pirmā bija audzinātāja bērnudārzā,kura rāvās par vairākiem darbiem,lai izdzīvotu.Līdz ar to parstāvīgu draugu atrast vai veidot attiecības viņai nebija laika,bet ik pa laikam organisms prasīja savu....sex.Tā nu es viņai šajā jomā vienmēr izlīdzēju.Satikāmies un bez garām pārunām mīlējāmies....uhh.Taču ar laiku jūtas viņai uzplauka arvien vairāk pret mani un man bija priekšā daudzas,nervozas pārunas,lai no viņas atkratītos.

Otra bija jauna,sexīga 19 gadīga meitene.Viņa izskatījās tā,kādas sievietes man patīk.Taču intensīva kopošanās ar viņu man laika gaitā sāka izmaksāt dārgi.Viņa sāka mani uzskatīt,kā personīgo bankautomātu.Arī nācās sūri,grūti tikt no viņas vaļā.Ja atklāti tad atpirkos.

Tagad viss....gribās man kaut ko interesantu,savādāku,braucu pie kuras gribu uz 1x

Un esmu tagad laimīgs,jo reāli dzīvē tu neatradīsi ideālu mīļāko,jo visi tak esam cilvēki un agrāk vai vēlāk savas kaprīzes būs

Violeta Bailey Ir Eskortmeitene
Ierakstīts

Hmm...iespējams,ka kāda darbone izmanto viņas bildes.Tāpat kā mūsu darbones, liek no Krievijas saitiem kačātas bildes pie saviem sludinājumiem tā krievietes no eu saitiem.Taču varbūt es ar maldos...

Ja maldos tad LV viņa vairāk nopelnītu,jo zinu es cik Maskava ir dārga un 36 eiro ir nekas

Meitenes Ballītei
Ierakstīts

Pastalniekam būt nav nekāda kauna.Vismaz man prāts ir tīrs.Taču tev gan traki iet,ka esi radies pateicoties tam,ka esi no palaga nokasīts.

Nesaprotu tavu domu gājienu....tu tiešām cerēji,ka tev uzcepot šo topiku sekos daudz atbildes?

Meitenes Ballītei
Ierakstīts

Vai nav cirvis?Atkal kārtējais viesstrādnieks, kurš visu gadu uz makaroniem dzīvojis un kaut kādu naudu ir iekrājis un tagad vēlas iztērēties sex party.

Ja tev būtu smadzenes tad pats būtu atvēris kaut kādu intim saitu un noskatījis meičas.Piezvanījis,izstāstījis kādas orģijas vēlies un lieta darīta.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.