Biju jau reiz saticis un tad bija pilnīgs mēsls. Vakar braucu ar auto, brīvā brīdī ieraudzīju sludinājumu par to dziļo minetu auto, domāju, ai labi, piezvanīšu un tad jau redzēs. Bija Origo, iesēdās pēc ilgākas kavēšanās, ņemšanās un vēl auto fiksācijas. Aizbraucām centrā uz to stāvvietu pie Lāčplēša ielas, kur plānots laikam Lidl tuvumā. Bija jau pavēls, tikai dažas mašīnas stāvlaukumā, cilvēki uz ielas arī maz, nodomāju, ka ok, pamēģināšu šitādos apstākļos. Viņa, protams, mani neatpazina, bet teicu, ka jau tikāmies un bija diezgan sūdīgi viss. Viņa savā šizīgajā veidā kaut ko atbildēja un tad es viņai pārjautāju, vai viņa tiešām tagad pārliecināta, ka šoreiz gan mācēs vismaz uztaisīt labu dziļo minetu. Viņa atbildēja, ka jā. Prasīja naudu uz priekšu, iedevu 50 uz priekšu (vispār pieklājīgi tāpat to tā darīt) un nu tad pārsēdāmies aizmugurē. Tālāk kādas 25min bija viens no labākajiem minetiem, kādu esmu baudījis. Laizīja, kad teicu laizīt, ņēma rīklē, kad teicu utt. Taisīja tiešām dziļi, bija ar rīstīšanos, bet tāpat turēja iekšā rīklē un laida ārā siekalas tā, ka vajadzēja salvetes palikt apakšā, lai sēdeklis neizmirkst. Man šķiet, ka viņa visu dienu nebija ēdusi un tāpēc tā varēja, jo pie Maddy u.c. talantīgajām parasti tomēr kaut ko arī uzrauj augšā viņām. Noveda mani līdz finišam iekšā rīklē. Siekalojās un puņķojās ne pa jokam, bet satīrījās ar salvetēm, aizvedu atpakaļ līdz Origo un aizbraucu tālāk ļoti apmierināts šoreiz. Ja neņem galvā viņas šizo uzvedību, tad laikam kādā mēnesfāzē var noķert arī uz šitādiem brīnumiem. Tas faktiski nebija minets, bet mutes sekss. Mēģināju šodien sazvanīt, bet izslēgts telefons. Domāju kādreiz atkal, jo tādā izpildījumā ir ļoti labs variants.
Tev latviski jāmāca, ka žūksnis nozīmē kopumu? Daudzi papīrīši ir žūksnis, neskatoties uz nomināliem. Jau teicu. Latvānija. Kost citam, galvenais, lai citiem nav labāk, visiem jābūt vienlīdzīgi nožēlojamiem. Komunisma pārpalikumi.
Protams, jo man ir arī sadarbības ar mežsaimniekiem. Alkāni visos reģionos. Debate aizgāja par to, ka tas viens pieminēja, ka nokaulējis 50eur. 50 EUR par sievietes miesu un tāpat pārāk dārgi kādam, Karl! Man vakariņas reizēm sanāk dārgāk.
Tev 50€ ir daudz. Būtu Tu vecis, ta piedāvātu vairāk. Nevis samaini 50 pa piecitim un ar to lepojies!
Lielākā daļa, kas tā runā, paši ir šļuri. Par to jau arī ntās reizes runāts forumā. Neesi nekāds Apollons. Tu ej pie fejām, jo nevari citādi dabūt seksu tā un tik, cik gribētu. Jāmaksā tik, cik vienojas, nevis, cik jūties, ka šmara/nešmara variants bijis, jo vispār pats vainīgs, ja vēl sper kāju pie tām, kas sagaida nemazgātas. Ntie gatera darboņi ir ar pārāk augstu pašvērtējumu.
Ir,ir te ļoti biezie! Sagrabina 50€ pa piecītim un to sauc par naudas žūksni! Nez kurš par to rakstija?🤣
Man pat kontu atsutija. Teicu ka aizsutišu ar norādi *priekšapmaksa par sex pakalpojumiem* , tad iestājās klusums. Konts bija kadai skuķei. Vārdu neminēšu.
Ierakstīts
Tās tavas salvetes viņai somiņā?