Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

20206858 Lauris Brants itkā no Cēsīm, bet strādājot Kadagas armijā-tā vismaz teica. Nezinu cik patiesi. NEMAKSĀ

 

26076717 Dmitrijs Zamurka. Vietējais, kas strādā aiz robežas. NEMAKSĀ

 

27007977  Sarunā tikšanos. Ierodas par pāris h nokavēšanos labākajā gadījumā. Bet vairākkārt nav ieradies vispār aizbildinoties ar "Vai, es aizmirsu" neskatoties uz to, ka tikšanās sarunāta pēc 20 min. Nu ja pa 20 min var aizmirst uz kurieni brauc-ok...

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

 

24820311 ir neadekvāts radījums. Pa telefonu izklausījās kā jau pabijis ciemiņš, atnāk ar 55€, es atsaku tikšanos, viņš sāk lūgties, es palūdzu doties ārā un šis apsēžas uz taburetes pie durvīm, saka, policiju sauks, nekur neies. Es vēlreiz palūdzu doties prom, pasaku ka dzīvoklis ir zem apsardzes, viņš "es aiz durvīm pagaidīšu" tik tikko kā es gatavojos spiest izsaukuma pogu. Es aizslēdzu dzīvokļa durvis, uzzvanu mājas apsargam lai apskatītos kāpņu telpu uz nepiederošas personas esamību, redzu no balkona kā šis mūk prom. Cik saprotu pēc citu meiteņu teiktā, man vēl ir paveicies. Drīz sekos meiteņu komentāri. Ja kāds var iegūt šī cilvēka fotogrāfiju, es uzskatu ka ir jāpublisko jo citai meitenei viņš ir draudējis ar ieroci un apzadzis.

Šodien šis indivīds pieteicās ciemos. Sarunājām laiku. Kolīdz piefiksēju nr un secināju ka sakrīt, pieklējīgi atteicu tikšanos, bet sekoja agresīvas frāzes un draudi ar policiju.
Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sēžu un domāju, vai tvaika ielā ir pieslēgts bezmaksas wifi? Pēdējo nedēļu kautkāds murgs. +37120478394 zvana, itkā no Jelgavas, lūdzās lai satiekamies divpadsmitos naktī, ātrāk nevarot jo neesot no Rīgas. Skaidroju ka tik vēlu satikšanās laiks man nepatīk. Beigās nsskaitāmas sms līdz piekritu satikties. Beigās vēl laiku pārlika uz vieniem naktī. Sēžu gaidu gaidu gaidu-nav ne zvana ne paša. 1.30 zvanu šim, bet šis esot pārdomājis un tomēr negribot. Nu bļin, veči, jums neliekas ka ir jābrīdina?

 

+37120272635 nākošais indivīds, sarunājam laiku konkrētu. Konkrētajā laikā nav! Zvanu, jautāju vai būsi, bet atbilde-ai, nē, tālu jābrauc... Bļin, pabrīdināt nevajag?

 

Tālāk, +37126283335 sarunājam laiku un vietu. Norādītajā laikā ir klāt, es kavēju minūti, kad esmu klāt, indivīds paiet man garām izliekoties ka neesot tas ar ko ir norunāta tikšanās. Telefonu neceļ, bļin, es neesmu nauda lai visiem patiktu, bet tad tā arī vari pateikt "sorry, nebūs!" Vai sms atrakstīt, bet tā vnk pazust nav normāli.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.