Gribu aiziet vēl pie šis pastarītis varbūt šodien varbūt rīt, whatapp saka ka bildes reālas un tā tālāk, teicu vēl to ka ja nebūs tuvu patiesībai tad iešu prom, bet nu pastāv pie sava, kaut kāda interesanta intuīcija, varbūt kādam ir pieredze, jo neko nevarēju atrast, diezgan regulāri reklamējas gan intim gan puh.
Ja jā, nav vēl neviena atsauksme no manis, bet nu es tikai intresējos par šim vilinošajām krievu dāmām kas ir parādījušas Intim.lv un puh.lv ļoti skaistas meitenes, tikai nevaru saprat vai tā ir patiesība vai ne.
Es ar lielāko prieku protams padalītos, bet nu es esmu bijis tikai vienu reizi un tas bija diezgan sen, nenormāls ieberziens un no tā laika vienkārši esmu piereģistrējies šeit un lasu jūsu visu domas.
Es ceļoju tāpēc arī nav sanācis būtu pie pašu meitenēm.
Vienkārši pēdējā laikā ir uznākusi intrese par dažām ar kuram varētu satikties kad atgriezīšos.
Ilgi jau skatos uz šo bildi un nevaru saprāts vai ticēt šim vai nē, bet nu es neko par viņu šeit nevaru atrast, telefona Nr nekur neparādās un nekā nav, vismaz ar šo sludinājumu nekas nekur citur nesakrīt. Varbūt kādreiz zem cita vārda bija vai kā.
Varbūt kāds var kut ko pastāstīt par viņu, negribās ieberzienā tikt
Ierakstīts
Es labprāt pameiģinātu, bet caur telefonu nevaru