ok, nejutu to . paldies. kaut vai tikamies vairakas reizes menesi. bet par narkotikam uzzinaju velak. bija roza brilles uz acim. tagad ignors. tapec ka naudu uz prieksu iedevu. mak iezelinat.
Tad nu tā kungi, beidzot tiku pie šīs jaunkundzes. Arī pāris reizes uzmeta! Dikti jau aizņemta tā Zanīte. Sagaidīja ne pārāk erotiskā veļā izskatījās stipri zēlīga tā vešiņa. Augumiņš ok. Krūtis palielas normālas. Ģīmis man ne visai. Dikti pļurkstēt gribēja. Diskusijās neielaidos. Ne jau pļapāt gāju. Minets tāds pa vidam uz kādi 6, 7, sekss? Nu kāds var būt sekss ar baļķi. Man jau dikti oda pēc konveijera. Divreiz izšāvu. Vienreiz uz pupiem. Sableķoju 50 eiras. Vai iešu vēl? Nē. Neuzrunā mani jaunkundzes, kas apcūkojušas savu miesu.
Es pirms nedeļas biju piebraucis, pie dāmītes ar šo nr: 22342115, pieņem Blaumaņa 31, kad biju klāt necēla. Vairs nebraukšu. Pēc balss izklausījās ok. Bet nu nafig šitās uzmetējas.
Es arī pie šīs meičas kādu laiku atpakaļ biju. Pieņem Ķengaragā. 15.trolejbusa galapunktā. Biju dzīvoklī, kas padomju laikun stilā. Skuķītis na ļubiķeļa. Neiesaku. Minets jēls. sekss švaks. Turklāt bonusu ar visu gumiju dabūju. Fu!
Ierakstīts
No manīm gan pati ātri gāja prom, pat nenobeidzot! Vispār jau reti kura var mani pieveikt!