Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Milashka, Milulite, Salda Blondine. 26201723
Ierakstīts

Sorry neveras vaļā tas sludinājums : 

MILASHKA Kategorijų sąrašas » Moterys ieško vyrų rimtai draugystei » Milashka Pridėjo: 04.04.2018 | Peržiūros: 902
velies tiksanos????? PAZVANI......26201723 26201723
Vardas: Milashka
Amžius: 22
Telefono numeris: 2620****
E-mail: zay***@inbox.lv
Pridėjo: 2018.04.04 20:44:12
Zane 241189**
Ierakstīts

Tad nu tā kungi, beidzot tiku pie šīs jaunkundzes. Arī pāris reizes uzmeta! Dikti jau aizņemta tā Zanīte. Sagaidīja ne pārāk erotiskā veļā izskatījās stipri zēlīga tā vešiņa. Augumiņš ok. Krūtis palielas normālas. Ģīmis man ne visai. Dikti pļurkstēt gribēja. Diskusijās neielaidos. Ne jau pļapāt gāju. Minets tāds pa vidam uz kādi 6, 7, sekss? Nu kāds var būt sekss ar baļķi. Man jau dikti oda pēc konveijera. Divreiz izšāvu. Vienreiz uz pupiem. Sableķoju 50 eiras. Vai iešu vēl? Nē. Neuzrunā mani jaunkundzes, kas apcūkojušas savu miesu.

Tel., man šāds: 24509649, bilde šāda.

Zane 241189**
Ierakstīts

no šīs dāmas numurs ar stangām jāvelk ārā! Par to vai nav konveijers es gan nezinu, pirms pāris dienām bija dikti aizņemta...

bildes man ir. slaida, vidējas krūtis, balināti, īsi mati, un tetovējumi.... uz muguras, rokām. Ceru, ka dabūšu nogaršot, tad padošu ziņu.

un bildes ielikšu. Nav nekā slēpjama. seju tur neredz, tā ka...

Vairkas Meitenes Vienlaicigi.
Ierakstīts

Neskatoties uz to ka dabuju rajienu par jauna TOpika izveidosanu, busu pateicigs ja kadam vel ir kadas idejas ka uzrikot kautko grandiozaku!

Links uz cehu haremu protams ir lielisks, bet soreiz nav doma vienam ar vinjam visam, nebusu ari es viens :))))

Tak sarunā vairākas atsevišķi strādājošas meičas. Tik neliec viņām vilties~

Warning From L2012
Ierakstīts

Google uzrāda

28-x2--8843 - uzņēmējs

2912x--403 - pašvaldības izpilddirektors

260--x937-7 - uzņēmējs

Lūgums pilnos nr dzēst, jo iegoglējot parādās vārds, uzvārds, uzņēmums.

Padomājiet, šiem cilvēkiem ir ģimene..

Kam tad jādomā, ka ir ģimene. Tam kas staiā apkārt, vai ielenei?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.