Pirmā un visticamāk arī pēdējā atsauskme. Šis hobijs nekam neder bet par visu pēc kārtas. Par cik lasīju citu atsauksmes, nolēmu neslinkot un atdot parādu sabiedrībai.
Kundze pieņem Ausekļa ielā. Šobrīd reklamējās vienkārši kā Zaķītis, bet google iedod arī norādi uz Ingusik. Kas zin, cik vēl ir vārdi bijuši ar citiem numuriem.
Publicētās bildes varētu būt viņas vai vismaz cilvēks bija pacenties atrast kaut ko ļoti līdzīgu sev. Man gan pēc bildēm bija izveidojies nedaudz cits tēls, kas laikam jau ne līdz galam sakrita ar reālo, bet kopumā neko sliktu par meiteni nevar teikt. Dupsis, kājas, rokas stingras, pupeļi pamazi, bet mīlīgi.
Dzīvoklis nav nekāda svaigais, bet kopumā ir ok, nav jābaidās, ka prusaki nofenderēs tupeles. Dvielis likās ka vēl savulaik ražots ar Gorbačova svētību, bet taustes un ožas testu izturēja.
Process kā jau process. Bišk paglaudīja, bišk orālais, kuram nebija nekāda vaina, principā tāpat kā no jebkur cita skuķa, ko var iepazīt Vecrīgā puspālī. Laikam jau naivi cerēju, ka pro dāmai būs kaut kādi "triki". Pēc tam kārtīga smērvielu deva un aiziet...viena, otra, trešā poza un lieta galā. Te jau cik nu katrs porņukus saskatījies, tik arī izpaužas, bet nekādi brīnumi nebija.
Viss kopā 100 naudas. Par ko iegūts priekšstats par šo pasākumu un apziņa, ka kopumā tas nekam neder. Krogā sameklēt pievilcīgu dāmu, aizflirtēt viņu līdz gultai, līdz galam nenojaušot, bet tomēr cerot uz uguņošanu un apziņa, ka no visiem drāzties gribošajiem ērzeļiem izvēlēts esmu tieši es, kopā ar labi izšautiem riekstiem sagādā 3x lielāku baudu kā bezemociju krāna iemērciens atklāti un tieši pērkamā sievietē. Varbūt noder pārdomām, kādam tādam pašam zaļam gurķim kā man.
Jebkurā gadījumā, tas ne dēļ šīs sievietes. Viņu vainot nav par ko, attieksme draudzīga un jauka, nekur baigi nesteidzās. Laipni sagaidīja un atvadījās. Kopumā simpātisks un pieklājīgs zaķis. Vai arī man vienkārši nav ar ko salīdzināt...
Ierakstīts
Nu līdz polšai vēl jātiek. Es esmu Rīgā. Neinteresē, cik, kas un kam pārmaksā. Rakstu kā bija nevis atskaitos, cik un kam vajadzēja maksāt.