vispirms savu izvēli dzīvē,mēs katrs izdarām pats,,,un es tikai piesaucu visus iespējamos variantus,bet prostitūcija manā sarakstā nebūs. padomāju interesanta tēma paveras,aptaujas vērta......cik no mums kā alternatīvu izvēlēsies atsūkāt par naudu vai nazi,lai šo naudu atņemtu?jūsu domas ,kungi!
atbildēšu,mani Tēvs audzināja,tāpēc nekad un ne par cik!!ar galvu uz pleciem un rokām pareizajā vietā,es varu nopelnīt pietiekami.un bezizejā,ko varbūt mēģinās piesaukt,emigrēšu, vēl laupīšu vai zagšu.
par meiteņu cenu un kritērijiem,esmu aizdomājies cik tad būtu saprātīga cena par meiteni,mans slēdziens,,,vairāk par savu dienā nopelnīto es viņai negribu maksāt,tā kā katrs ar sava maka biezumu samēram.,..domāju mēs šeit tomēr esam ar ienākumiem virs Latvijas vidējajiem 600 eirikiem.un 50- tā ir saprātīga cena.70- extra..
nu bļins,šī meitene ir ņēmusi par paradumu necelt,kad zvani,tad uzpīkstināt,zvani otrreiz,savienosies...manā gadījumā,es zvanu kā norunāts pusstundu iepriekš,viņa neatbild,tad pēc 15 min. atpīkstina,,es priecīgs zvanu,,,aizņemts,ar to arī beidzās,vairāk necēla.pieņemu,ka uz sitiena radās perspektīvāks klients..tas ir normāli??!tā ir attieksme pret klientu?
nu nē 40 viņai,biju pirms gada purvciema ielā pie viņas,tiešām arī masē ,esot kursus izgājusi,kopumā 35 eiriki,neko sliktu nevaru teikt,bet uz otru reizi neesmu pavilcies,lai gan numurs kontaktos palicis.
Ierakstīts
Šķiet.agrāk Straupē darbojās.vienreiz mašīnā ņēmu priekšā.pupi tiešām lieli.