tur nekad nekāda kvalitate nav bijusi, vot tā viņas bijusī kompanjone- pupainā Natālija (vēl Antonijas ielā)- lūk tā bija kvalitāte! Tā nervozā dročīšana ar samākslotu smaidiņu un uz sejas rakstīto"nu fiksāk, fiksāk taču" nav nekāda kvalitāte- IMHo precīzi imitēja no "Sofijas' vienu bābu. Tik vien bija, kā kārns augums ar plastmasas buferīšiem.
/me shitaa vienreiz gaaja uz kipa jevrotisko masaazhu Bikernieku str.pieLaimdotasielas. Trubu paceela kaada Ljuba, kura aatri pateica "priezhai, ja svobodna", (tas bija man skjiet pagajushogad), Nu peec balss likaas panervoza masiere, kura shuhereejaas, kad pajautaaju par erotisko masaazhu(me patiik er.mas.).
BLJEDJ, kad es aizbraucu uz destinacijas punktu un ieraudziiju to aptuveni 58-62 gadus veco monstru veneeriskaa korsetee un Asara ielas mauku zekjees, uz kuru nepaceltos,pat ja vinja buutu peedeejaa dziivaa baaba uz zemeslodes, es vieniigo, kas man ienaaca praataa( jo no shitaas nenormaalaas nekauniibas, ar kuru sastapos , biju pazaudeejis logjikas speejas) un vareeju izdvest, "net dorogaya, nihuja u nas ne vijdet masazhik;) " un fiksi notiit makshjeres.
Taaka daargie koleegji - vienmeer ir jaakonkretizee pa trubu- bet kaa mees varam spriest no common un general pieredzes- tad arii tas biezhi nihuja nedod, bet nu vismaz, taa saciit, samazinaas kreiso braucienu iipatsvars muusu maajsaimnieciibu izdevumos.
Taa aka Margarita 99.999% ir visnotalj zinaama krievu modele Galitsin, un ne tikai, kantorii , par otro skaidriibas nav. Bet koleegji, padomaa taa kaartiigi- ja shitaadam zakjim ir jaaiet uz paneli, tad kaadiem ir jaabuut izcenojumiem? Un , cik mana pieredze saka, tad taadaam kuciiteem brauc pakalj nemazaak kaa ar bentley. )
Zinaam, zinaam shito kralju- sludeklii bilde ir bljed ar riktiigu sexbombu- uz jautaajumu vai runaataaja ir zakjis no bildes? shii man gan atbildeeja , ka shitaa meitene redziet esot saslimusi un tagad vinja esot tikai viena nu a kaa tad izskataas runaataaja- nu no seerijas a-huj-vinju-zina kaa izskataas, es ko kipa modeles agentuurai mekleejot vai? korochekipa norm izskataas. Nu kaa lai ielaizhaas ar shitaadaam slimnieceem veel peec tam, man skaidrs uzreiz , ka tas toch nav nekas draazhams un nah laiku uz taadaam kurvaam teereet(jo ja nesaak lieliities tad visticamaak arii nav ar ko ) un veel pie tam jaabrauc chut ne uz Bolderaaju. Muus tepat neploha kormjat .
Es esmu pie shitaas kraljas arii bijis savulaik- negatiiva pieredze viennoziimiigi. Nu nah dirst , ka tu taisi erotisko masaazhu? Shitaa razvaljuha neko citu kaa pasuukaat nekad nav pratusi. Mani veel izbesiija vinjas texti kipa ka ar sexu vinja nenodarbojas un ka ja to vajagot, than lai ejot uz intimklubu- IBIO , kas tad pie vinjas ir ja ne bordelis? Tur atslaabinoshas un relakseejoshas masaazhas ir tikpat daudz, cik augstu es varu pacelt koncerta fliigjeli. Aa, veel viens moments- ja vinjai ir 6 nr kruutis, tad man ir pimpis kaa elefantam, manupraat labi ja uz 4 nr vilka
Esmu bijis paaris reizes, taa ar zirga gjiimi aka Lera manupraat maseeja 9/10. Ziemaa tur bija vienreiz taada alias Dana, nu taa ir viena no kuulaakajaaam un gliitaakajaam masaazhisteem , ko esmu jebkad baudiijis 10/10 , protams iet runa par erotisko. Sex tur toch namae, tikai handjob. Visumaa more or less kantoris. Kad gaaju paaris reizess atkaartoti vairaak diemzheel shito Danu nesastapu.(par gaumeem nestriidaas- bet vinju manupraat vaereetu kluseejot uz Playboy suutiit, taa arii nesapratu, vai tas ir vinjas hobijs , jeb mammai operaacijai steidziigi naudy vajag, IMHO vinja vareetu praktiski 90% dzheku galvu sagroziit pusstundaa;)) )
Spriezhot peec bildee atainotaas nelielaa auguma kuciites uz kipa Juuurmalas prezhu fona un ar celuliitaino pakalju, vareetu buut,ka vieteejaas izcelsmes.
Ierakstīts
tur nekad nekāda kvalitate nav bijusi, vot tā viņas bijusī kompanjone- pupainā Natālija (vēl Antonijas ielā)- lūk tā bija kvalitāte! Tā nervozā dročīšana ar samākslotu smaidiņu un uz sejas rakstīto"nu fiksāk, fiksāk taču" nav nekāda kvalitāte- IMHo precīzi imitēja no "Sofijas' vienu bābu. Tik vien bija, kā kārns augums ar plastmasas buferīšiem.