Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
pirms 58 minūtēm, zorotito teica:

😂😂😂😂😂 aha. Tagad liks ciparu. Tomēr topošajai deputātei pusforums aiz vaiga devis. Sanāk- esam atriebušies😂😂

Šī vēl tā kā teikusi, ka ies uz policiju par neslavas celšanu. Iedomājos kā viņa iet pie policista rakstīt iesniegumu, saka policistam, ka nekad nav ar ko tādu nodarbojusies, bet policists saka "Ko tu dirs? Cik reizes pats tev rīkli neesmu staipījis" 😂😂😂

Eilija (19) megasene2@inbox.lv
Ierakstīts
On 2022.02.10. at 16:35, marss2003 said:

69 pozu mēģinājis. Kunilingu viņai sniedzis? Vai tikai 3 pozas zini

Un cik bieži Tu prostitūtām kunilingu taisi? Bet kunilings jau nav nekas īpašs mūsdienās palicis. Varbūt pamēģini maukai šokolādes fabriku izēst ar visiem ziemas ķiršiem. Ko nevari, slabo? Galīgi neinteresants sievietēm esi... Kauns...

Eilija (19) megasene2@inbox.lv
Ierakstīts
2 minutes ago, JānisMik said:

Tieši tā. Un īpaši gribētos saprast, ko nozīmē "labi prot darīt visu". "Viss" skan ārkārtīgi daudzsološi par tik niecīgu summu.

Nu ķip citas neprot nomainīt mašīnai riteni vai santehnikai sataisīt kādu savienojumu, bet šī prot to visu 😅

Mārupe/Jaunmārupe
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 25. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 25. decembris - Iemesls nav norādīts
pirms 18 stundām, rex_777 teica:

Skillijs, domaju ka tev ir vienalga, pie kuru brauc (ja tu nevari izbrauc ar auto, trollejbusu, velosipedu, skeitu, no marupe pie kadu centrā), nu tad brauc uz labāko )...bus divaini, ja tev nepatīks...kad būsi pie viņai - pec tam atraksti šeit, ka patika..var but daudziem no mums ari grib pie viņai tikt, bet nesanaks tapec ka viņai ir daudz pastāvīgie klienti )...ka dāvana kopā ar naudu tu var uzdavināt viņai jauns lietussargs vai puķes, ar kuriem viņa var tikt fotografētam )

29775562

https://puh.lv/ru/cat-girls-looking-for-sex/ad-miliga-jauka-mazlie/5792884.html

5792884(5883571)-miliga-jauka-mazlie.jpg

5792884(5883573)-miliga-jauka-mazlie.jpg

5568178(5596281)-kaisluga-apallite-ga.jpg

5621166(5663146)-jauka-zkaisliga-apal.jpg

5690369(5752176)-miliga-jauka-apalli.jpg

Jebal. Tik pretīgi skatīties, bet interese uzvarēja. Ar pusaižmiegtu aci visas bildes apskatījos.

Laura Imanta
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Haris1 teica:

Un vēl kā. 😁  sekss auto jorojam aktuāls 😁

Es gan tur neko labu nesaskatu mašīnā to darīt. Labi ja vēl savā personīgajā auto nevis ģimenes sharānā. 😁Šo meiteni gan visu laiku kaut kā gribās pamēģināt tieši dēļ dupša lielā,bet kaut kā mašīnā negribās. LOL NAU VĒRC. 

Un man šī meitene ļoti simpatizē ar to, ka viņa var atrast puisi vai apprecēties, bet vienmēr paliek uzticama klientiem.

Anālais Sekss
Ierakstīts
pirms 11 stundām, Bloondinite said:

Ko vēlies uzzināt?

Visu jau šai saitā var atrast un izlasīt.. 🤦😬

Cik es neadekvāta un stresaina esot. Kā es čakarēju, un man ar galvu viss nav labi .  😂

To es atradu, jā. Bet nu ir dažas pozitīvas atsauksmes. Tāpēc gribēju vēl kādu atsauksmi. Nu ja nav, ta jau pašam jāmēģina 😁

Anālais Sekss
Ierakstīts
pirms 1 stundas, dexster16 said:

Tieši tā. Grūtāk iebāzt un sievieteis tas nav patīkami. Kad gals ir iekšā, tad nav starpība. Nezin, kas to ir izdomājis?

Nu ar prostitūtu to darot, gan jau nav jēgas, jo gumiju jālieto. Ar pastāvīgu draudzeni gan ir ahujenna, kad mauc bez gumijas un iekšā var beigt.

2019 Laura 19 26522152
Ierakstīts

Biju piebraucis pie šās.Tā kā otro reizi eju pie pērkamajām, tad grūti salīdzināt.

Meitene nav runātīga, kautrīga, iespējams tāpēc ka problēmas ar zobiem, mēģina to noslēpt. Vizuāli seja patika, izņemot zobus. Pati tumša, varētu būt čigāniete. Krūtis stingras, pēc izmēra zem vidējā, bet nav mazas, tādas smalkas miesasbūves ir gandrīz ideālas, kopumā ķermenis patika, vienīgi dupsis gandrīz nekāds. Sagaidīja biksītēs un krūšturī. Sasveicinājos, paprasīja naudu. uzreiz visu velk nost un gultā. Paraustīja man, lai mietā sametas un vilka gumiju virsū. Mutē negribēja ņemt, kas likās dīvaini, jo man mājās ar meiča var mutē nepaņemt :D  Pozas pats izvēlējos, no sākuma jātnieces, tad misionāra, tad no aizmugures. No aizmugures ņemot vienā brīdī smaka pacēlās uz īsu mirkli, tad vairs nejutu un turpināju darbināt. patika ka sunīšu pozā viņa pati ar kustējās. Tad ar viss beidzās. Iegāju dušā, tad gāju ārā, ši pat īsti neskatījās virsū, tā kā stulba sajūta, un arī seksa laikā neskatījās virsū, visu laiku galvu aizgriezusi. Itkā normāli izturējos, pats ar neesmu briesmīga paskata, lai riebums viņai pret mani būtu. Nu varbūt kompleksi dēļ tiem zobiem, vai arī riebums pret to visu padarīšanu.

Te minēja par to ka daudz pīpē, bet es neko nejutu, dzīvokis ar nebija piesmēķets.

Atrodas Vagonu ielā, māja jaunbūve vai arī pēc rekonstrukcijas. Dzīvoklis tīrs, kārtīgs. Tas viss ok.

Tātad pie plusiem:

• Dzīvoklis tīrs, kārtīgs
  • Ķermenis skaists
  • Seja simpātiska
  • Izrādīja pati kaut kādu aktivitāti

Mīnusi:

• Problēmas ar zobiem
  • Skatiens novērsošais
  • Mineta nebija, bet gan jau var sarunāt, vienkārši uzstājīgs nebiju
  • Dupsis mazs
  • Smaka no vagīnas

Ja nebūtu tas skatiens, saliktu zobus un smakas nebūtu no vagīnas, tad varbūt varētu prasīt 100 eirikus pa stundu, bet tā kādus max 50 euro (mans personīgais viedoklis, kā minēju, nav man īsti ar ko salīdzināt). 

29859561 Un 25294387
Ierakstīts

Man gribas noprovēt kādu no viņām. Pēc bildēm abas liekas tā tīri neko, it īpaši tā precetā. Pašlaik liekas, ka kāds iemetis postu, lai nomelnotu kādas meitenes, kas izdarījušas viņam ko sliktu un viņas vispār ar šādiem pakalpojumiem nenodarbojas. Zvanīju, abas teica, ka nezin par ko ir runa. Nezinu, varbūt nelaikā pazvanīju..

Nevaru Atrast
Ierakstīts

Bija šeit viena darbone apspriesta. Bet nevaru vairs atrast. Blonda, ap 30 gadiem. Piedāvā seksu, minetu, anālo kaut kur 20 eiro/15min. Gribu aizbraukt, bet vairs nevaru atrast. Varbūt kāds var palīdzēt!?!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.