Nu tapec jau mekleeju,ka gruti atrast,jo vnm ir kada kas darbojas,bet centraa gruti notrapit lai butu baudami,jo pa lielam pie visam kuram esu bijis jai iestradajies savs robotinsh un tas vairs neuzbudina!!!
Un ko gan izdarisi? Atvaino,bet visu cilveku priekshaa tomer negribas Tevi apkaunot!
Un kas tur slikts,ka mekleju Aageni nevis centraa kur ik pec 5min kads iegriezhas un ir konveijers? Tadas diemzhel isti nemekleeju!! Uzdevu vnk jautajumu,bet kapec dirst rinki apkart ne pa teemu?
Jaa,shos Es ari atradu,meichas kas darbojas pirms gada,vai ari atsauksmes vnk briesmigas! Vai tad tiesham paeojot gadam Te Agenskalna nav neviena laba meicha?
Visi taadi umnjiki,zhel,bet lieku un likshu lielu minusu shim saitam! Domaju,ka sakarigs,bet beigas vien parasta komentaru barstisahana vien sanak! Bet kad jaatbild par teemu taa klusums! Nu vechi juus dodat! Ja nevari atbildet,tad neraksti neko...
Nu,ja Tev ir plasa pierite tad ieliec kadu sludinajumu! Pagaidam izskatas,ka esi ezelis kas mak tikai dirsties... Pieradi,ka esi gudraks un Es Tev atvainoshos,bet ja ne,tad atvainosies Tu! Pavisam vnk!
Izskatas,ka esi mazs neveiksminiecinsh Kaada jega tad Tev komentet manu postu,ja neko jedzigu nevari pateikt! Ja kadas pretenzijas un esi baigais vecis,tad satiekamies ara uz ielas-ja protams nerausties un atbildi par vardiem
Sveiki,mani domubiedri! Izmisigi censhos atrast kadu damu ar ko var pamileties Agenskalna,ieteicams netalu no RSU kojam! Gribas iedzert un tad pamileties,skaidra prata pie shadam meicham nevelk! Gaidishu atbildes
Sveiki,mani domubiedri! Izmisigi censhos atrast kadu damu ar ko var pamileties Agenskalna,ieteicams netalu no RSU kojam! Gribas iedzert un tad pamileties,skaidra prata pie shadam meicham nevelk! Gaidishu atbildes
Ierakstīts
Nu tapec jau mekleeju,ka gruti atrast,jo vnm ir kada kas darbojas,bet centraa gruti notrapit lai butu baudami,jo pa lielam pie visam kuram esu bijis jai iestradajies savs robotinsh un tas vairs neuzbudina!!!