Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Cenas; Meiteņu Iedalījums.
Ierakstīts

Šajā tirgus segmentā, manuprāt, nedarbojas princips cena/ kvalitāte. Esmu no tiem, kam nepatīk konveijers, tāpēc meklēju dažādas amatieres, iesācējas. Un ziniet- ja ir pacietība, var "izcelt" fantastiskus variantus. Pēdējais hīts- divas deviņpadsmigadīgas skuķes, augumi kā no žurnāla vāka, simpatiskas... karoč pasaka. :D Vienīgais mīnuss, ka pirmās pāris reizes nācās daudz ko iemācīt. :D Bet nu to var pieciest, ja no rīta pamnosties blakus divām sakistulēm. :D Jāpiebilst, ka viņas ir stipri līdzīgas izskatā... Un tagad labākais- nakts ar viņām maksā... 100 eur uz abām. :D Bet nu manā pieredzē vairāk par 200 eur par nakti neesmu maksājis. Un ar briesmonīšiem nepinos. ;) Tā kā, kungi, vajag tikai rakt. ;)

Edit: neprasiet man viņu kontaktus. Es jau teicu, ka man neinteresē tādas, kurām pus valsts pāriet pāri. kad apniks- taisīšu izsoli. :D Nu vai iemainīšu pret ko līdzīgu...

Tev kā anekdotē par slēpotāju un 2 skaistulēm. Es tev piedāvāju 100 pimpjus mutē un enkuru dirsā apmaiņā pret telefoniem.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

+306940271631 - gribēja pa visām varītēm satikt. Dzīvoja Wellton hotel Vaļņu ielā 49. Ierados no Jūrmalas braucot precīzi laikā un konkrētajā numuriņā neviens negaidīja,pavizinājos par 40eur ar taksi par savu naudu.

Ir vēl viens cilvēks kurš bijis pie manis,speciāli braucu uz Rīgu no Jūrmalas tikties,konkrētā laikā tikšanos sarunāju un nepabrīdinot neieradās, neatbildēja uz sms un necēla klausuli kad zvanīju +37127185...3

Bēda gan, labāk būtu izdrāzis un nesamaksājis, ja?

Saiva 25387900
Ierakstīts

Paldies ,pa 10e netaisījos ar tevi pisties ,kā tu man piedāvāji.

ES šajā profesījā strādāju tikai mēnesi .

Nu atnes kukulīti  tak ēst ļoti gribas.Narkomāne nesmu . Var jau maksāt graudā . :D  :D  :D Svari melo ,cilvēkiem skauž ,bet spoguls maita vispār greizs.

Man toč neskauž, analo arī jau praktizē?

Linducis 28929964
Ierakstīts

Izrādās - kad dikti pacenšas, ir pat spējīgs uzrakstīt paplašinātu teikumu bez kļūdām (gandrīz) un jēlībām. :D

Atbildot uz jautājumu - tik brīvs kā vālodze tiešām neesmu - nevaru lidināties apkārt un dirst visiem uz galvas. Nevaru arī savas dienas pavadīt slapjos nomoda sapņos - kā nu es te visas varētu izdrāzt. Bet kopumā par dzīvi nesūdzos - paldies, čabulīt, par rūpēm.

Un pie Linduča noteikti kaut kad aizšaušu ciemos. Kad sanāks. No spermotoksikozes neciešu, nekādas baigās steigas nav. B)

Okay, maziņais, tad arī parunāsim. Peace, out.

Linducis 28929964
Ierakstīts

Re, kā. Kaku vālodzei nemaz nevajag riebīgus krokodīļus, lai sevi sodītu. Viņš, nabags, smagi cieš arī pie foršajām smukajām ejot (pats bijis neesmu - nesanāk mums nekādi laikus saskaņot, bet vispārējais verdikts velk uz to pusi). Pieļauju, ka viņš smagi cieš katru dienu no rīta izejot uz ielas - visapkārt vieni vienīgi kropļi, stulbeņi un rupekļi. Un viņam - skaistajam, gudrajam un pieklājīgajam šis viss jāpacieš!

Draudzīgs ieteikums - ej un pakaries. Pašam vieglāk - nebūs vairs jāmocās un pasaule tev arī pateiks paldies.

Domājams pirms dod suicidālus padomus, pats verētu savu verga dzīvi pārdomāt un atrast laiku apskatīt būtni klātienē, ko, puis?

Linducis 28929964
Ierakstīts

Heh, biju pie šamējās. Tātad;

Dislokācija. Zvaigžņu ielas republika. Dzīvoklis OK, nav īpašu iebildumu. lauķiem liksies pat kruts remonts.

Seja. +/- OK, ja ne tās govbrūnās lielās acis. Līdzīga pēc sejas bree olson ;) Priekšzobos šķirba, no kuras pati kautrējas, tāpēc smaida tizli.

Augums. Kā jau tika minēts - asimetrisks. Pakaļa plata, bet pleci šauri. Vēders neliels, bet ir. Pupu praktiski nav ;( Novērojamas agrīnas celulīta pēdas uz pakaļas. Viegli iesauļojusies solārijā. Intīmā zona sakopta.

Masāža. No comments. Likās, ka baidās pieskarties.

Dročka. No comments. Sliktāka par masāžu, pilnīgi bez jebkādas izdomas un ar riebumu. Gribēju jau teikt, lai beidz māžoties un vācas prom, bet biju labā garastāvoklī un negribēju sev to bojāt vēl vairāk.

ITOGO. Fufels uz vemšanas robežas. Varbūt pēc 10 gadiem un 10000 klientiem govij pieleks ko no viņas gaida.

Cena - 50 eur. Lūgums tējas naudu neatstāt.

P.S.

Šķiet pakaļa plata pēc dzemdībām...

Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Tu tak dirs, kā no grāmatas ! Tev par učeni būtu jāstrādā 2 - 3 klasītei ! Gribi visiem džekiem dirsā ielīst bez ziepēm ! Tev  ir smagi kompleksi !!! :ph34r: Tādēļ tā centies visiem izpatikt Visas normālas meitenes rupējas par higēnu un veselību, tu te visiem meiģini iestāstīt sen zināmas lietas, nepartraukti meiģini celt savu latiņu kamēr paliec smieklīga un sāc uz nerviem krist

Normāls vecis pats redzēs, vai ir vērts maksāt prasīto summu, ja nav vērts, iet prom! Citam patiks, tas maksās  Vel gudri runās par silikoniem :D

Normāls vecis drāž visu, kas kustas :D

Meitene Pēc Izsaukum
Ierakstīts

Var būt kādam ir meiteņu kontakti, kuras var piebiedroties pirtiņā. Vai ir kādas meitenes, kas vēlas piepelnīties. Mēs adekvāta kompānija maksāt spējīgi un saprotam ko nozīmē vārds nē.

He, he, kāda veikla mauķele atnāks, paņems piķi un uz visu teiks nē, nē, nē, a jūs saprotoši kā lohi māsiet ar galvām (visām) ;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.