Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

+306940271631 - gribēja pa visām varītēm satikt. Dzīvoja Wellton hotel Vaļņu ielā 49. Ierados no Jūrmalas braucot precīzi laikā un konkrētajā numuriņā neviens negaidīja,pavizinājos par 40eur ar taksi par savu naudu.

Ir vēl viens cilvēks kurš bijis pie manis,speciāli braucu uz Rīgu no Jūrmalas tikties,konkrētā laikā tikšanos sarunāju un nepabrīdinot neieradās, neatbildēja uz sms un necēla klausuli kad zvanīju +37127185...3

Bēda gan, labāk būtu izdrāzis un nesamaksājis, ja?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Nu skaidrs man tagad, kas esi par putnu! Bet tā jau ir bieži, ka ar tiem ''rakstu darbiem'' tā uzmanīgāk - var pārprast! Tāpēc lieku tos smaiļikus - lai mani vieglāk uztvertu... Un vēl - personīgi gan nevienu nevajag aizskart! Arī par gaumi arī nestrīdas - ''vienam māte, citam meita'' ! 

Nav universāla standarta visiem. kas gribēs apvainoties - atradīs iemeslu. Es saucu lietas savos vārdos un sanāk kā sanāk.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Izdzēsu smaiļikus - Tev par prieku... Bet to ''smaku'', ko izplati, gan novāc... 

Man no tā nekāda prieka nav, venkārši pēc savas dabas esmu labs un izpalīdzīgs, tikai tā humora izjūta ir specifiska, tā kā bieži sanāk pārpratumi (vainīgs arī man niks, piekrītu). Parasti gan frajeri nesaprot un pāķi, bet gadās arī izņēmumi no inteliģentiem cilvēkiem.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Pirkstu ostītāj, vari pamazām atmesties, te visi saprata, kas tu par putnu esi, sūdmuti nepazorījies vēl vairāk

Tā, tā, tā, kas tad te mums ir. Veiksim express psihoanalīzi. Manas versijas:

1 - Zvirbuļa dēliņs, kas mammīti metas aizstāvēt.

2 - Asenizācijas profesijas pārstāvis, kuram sūdu pieminēšana ārpus darba izraisa nekontrolējamas dusmu lēkmes.

3 - Trekno gadu kredītu upuris - lašara, kas velk visu finansiālo vezumu, kā rezultātā nepietiek naudiņas pat retu reizi, par 30 jevrikiem kaunpilni nogrūsties (par to liecina niks ATM)

Par to pirkstu īsti nesapratu - varbūt ATM kundziņš var sīkāk paskaidrot savu viedo domu. 

Es esmu putns, bet tā glupā dziesma nezin kāpēc ir Tev...  ;)  Netraucē omi, mazdēliņ...  :D Labāk aizej smilškastē paspēlēties - varbūt kādu ''Anniņu'' satiksi...  :wub:

Manējais arī ir putns - cits putns. Citus putnus arī var paklausīties.

P.S.

Pārāk daudz smaiļiku lietošana norāda uz e-higiēnas trūkumu, jo tie ir kā dezodoranti, lai atsvaidzinātu smirdīgu e-tekstu. tas tā - bezmaksas padoms vecākajai paaudzei.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Spļaut un apsēklot ir divas dažādas lietas - mācies, mazdēliņ, kamēr galva vēl ņem pretī dzīves gudrības!  :D

Ja no mauciski-sadziviskā punkta skatās, tad, protams, jā, bet no akadēmiski-anatomiskā liela starpība nav. Pieraksti ome šo frāzi - varbūt kādam kraķim-akadēmiķim varēsi pie tējas pastāstīt, pēc koitusa.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Neuztraucies, arī es neiespringstu...  :D  Vajag iet tikai pie tādām, kas Tevi interesē, bet ja ''iekulies'' pie nevēlamajām - pats vainīgs...  ;)

P.S. Pie manis neviens nespļauj uz grīdas... 

Paldies ome par viedo padomu, un to,ka pats par visu, kas notiek esmu vainīgs - zinu jau no bērnības.

P.S.

par cik nesaceltos, tad apsēklot grīdu nesanāktu anyway.

Jaja, augšējā smaržīgā atvilkne, kā tad :D tur tavas piedirstās apenes un vakardienas sieriņi mētājās, nekas vairāk, sūdmugura

Gribi uz tiem padročīt?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

''Mazdēliņ'', man ir ''pie kājas'', kas Tavā profila bildē!  :D kad apniks - nokritīsi... i nepamanīšu...

Par tādiem tektsiem, būtu tu jaunāka, varētu riktīgi izņemt, bet tagad vienkārši pasmiešos, jo pat ja mēģinātu - nestāvētu par ar viagru. Un tad tu rakstītu melnajā sarakstā - atnāca, paskatījās, nospļāvās un aizgāja...

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Pilnīgi aplams viedoklis/pieredze skuķim! Normāls vīrs, uzsvars uz normāls (nevis sūdubrālis/sūdulācis), labi orientējas sievas garderobē! Jo ir piedalījies garderobes papildināšanā (un tieši veļa ir, ko veči biežāk iegādājas savām sievām)!

Novēlu Tev, jaunkundz, uzlabot savu pieredzi ar sakarīgiem večiem, lai nav jāpinās ar visādiem sūdubrāļiem/lāčim!

Jā, es arī orientējos, bet tjā sadaļā, kas iesmaržināta ir augšējā atvilknē, uhhh, ļoti labi orientējos...  A par pārējo - ja ne gluži pohuj, tad, lai labi izskatās un viegli novelkas, bet brendus/cenas toč nezinu - zinu tikai, ka D&G=dorogo i glupo. Tak čto tu popal v prosak un nāksies vien atvainoties, vai tiksi pieskaitīts pie lielās pidaru armijas (vismaz manās acīs)... Tik-tak, laiks iet.

Man liekas, ka citāta autors(un kigas ir pat ļoti sakarīgs) nevēlējās Jūs aizvainot - varbūt vēlējās uzsvērt pieredzes(dažādības, ne skaita, apjoma ziņā) trūkumu, un šeit ne vienmēr noteicošais ir vecums...  ;) Jauku dienu visiem! 

P.S. atkal mēs dabūsim ''pa kaklu'' no adminiem, ka piesārņojam ļoti nopietnu tēmu(patiešām svarīgu) ar ''to pašu - neko''! :)

Ome, ieskaties manā profila bildē - tas ir tas gadījums, kad viena bilde pasaka vairāk par 1000 vārdiem.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Tur jau iet par citu tēmu runa! Prostitūcijā reti kura pelna 100.000 gadā, ja arī pelna, tad viņa skaistās jau piegulētāja, kurai vīrietis maksā konkrētu summu mēnesi (tipa soderžanka), un viņa ar nevienu citu nekādā gadījumā netiekas, neguļ utt. jo viss notiek kā ar GF (bez preža). Man arī bija tādi daudzi piedāvājumi, bet nepiekrītu tādiem, jo nu nevaru būt pārliecināta, ka viņš guļ tikai ar manīm nevis ar vēl 10 tādām! un slimības mani nepiesaista! Latvijā laba prostitūte pelna vidēji, manas domas, 35000-40000 gadā, manā gadījumā, es mazāk apmēram 20000-25000 gadā, jo esmu pārāk piesardzīga sakarā ar klientiem!

Bez 5 minūtēm maxima līmeņa atalgojums sanāk. Meitenīt, tavi aktīvi drīz paliks par pasīviem un ko tad, konservus rīsi? Lielākajai daļai meitenīšu ap 25 jau ir konkrēts celulīts uz kuru man, konkrēti, nolaižas. 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Черный список - это не дневник твоих личных переживаний!!! Тебе не заплатили??? (недоплатили? что-то украли? дали фальшивые деньги? применили силу? умышленно не пришли на встречу? и.т.д. , и.т.п.) Нет!!! Всё остальное - это ТВОЯ РАБОТА! Поэтому (моё личное мнение) оставь свои переживания при себе, и тем более, не выкладывай номера телефонов клиентов!!!!! Сама свой номер телефона не публикуешь!, "гасишься" через е-маил, а телефоны клиентов публикуешь.... "paskatās un aizbrauc vairākas reizes (с)" - это шедевр!!! Если ты не понравилась клиенту (или заломила ценник, или заломила условия, или накидала "понтов", и.т.д. , и.т.п.) ему что, надо платить тебе??? Приносить письменные извинения??? "aizbrauc vairākas reizes (с)" - а это вообще просто великий шедевр!!! Если он от тебя уехал один раз, тогда зачем ты встречаешься с ним повторно ещё раз???!!! Так значит сама чего-то от него хочешь, мечтаешь и не теряешь надежды :) Повторюсь, свои личные проблемы и переживания оставляй при себе! И не публикуй номера клиентов которым ты просто не понравилась или вы не сошлись в условиях-цене!

Da vam batenka lechitsja nado. Pochitaj skoka raz ty odno i toze napisal. A tak za smysl +.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Kas vainas tipiskajai sieviešu domāšanai? Vai tad sapņot ir liegts - ka esam vienīgās un mīļotās? :D  ...mūsdienu sarkasms... bet ja nopietni - ja mans vīrietis (vīrs) māk sānsoļus spert tā, ka es to nemanu, lai dara to! Vīrieša(dažu labu) dabu neizmainīsi, bet ''lekciju'' lasīšana mājās iedzīs tikai pretestību un skandālus... un neko vairāk... BET - īsts vīrietis nelielās ne ar sānsoļiem, ne ar mīļākajām, ne ar naudas maku vai krutāko mašīnu!!! 

Nu vot nosit mani, bet nesaprotu, kāpēc mīlotās un vienīgās viemēr tiek pieminētas kopā?!? Mīļotās var būt vairākas un tur nekā tāda nav. Ubejsja op stjenku, bet tā tas ir iekārots!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Gan vīrietis, gan sieviete, stājoties laulībā, absolūti vēl nedomā par sānsoļiem, jo tajā mirklī star viņiem vēl valda kaisle, mīlestība, pievelkošais faktors un citas saistošas īpašības otrā partnerī.. Ne velti viņi viens otru ir izvēlējušies.. Taču šis stāvoklis, tāpat kā nekas nav mūžīgs , līdzīgi kā mantiskas lietas , arī emocionālās un garīgās ir jākopj un jāuzpucē, lai tās spētu būt tikpat skaistas, kā sākumā, tā pat arī ar attiecībām.. Sievietei un vīrietim jāmāk atrast tas zelta vidusceļš, tas kompromiss, savādāk agri vai vēlu , bet idealizētā dzīve var sagriesties kājām gaisā.. Jo sākat saskatīt otrā cilvēkā nepilnības, kuras agrāk nepamanijāt vai izlikāties nemanit, bet kuras tur tik un tā bija... Jo nekas jau nedzimst no jauna.. Neesmu feministe, drīzāk absolūtā realiste, tādēļ neaizstāvēšu sievietes, nepikritīšu arī vīriešiem.. Jo nekas nav tikai melns vai tikai balts.. Respektīvi, ja esam godīgi, tad gan siebietes, gan vīrieši , potenciāli krāpj, krāpjas , melo, dara dažādas citādas lietas absolūti vienādi ar minimālām % novirzēm.. Nevajag sevi pozicionēt labāku vai pareizāku.. Jo bieži vien tā absolūti nav patiesā pozīcija.. Avi dzimumi tādā ziņā ir līdzīgi, un tas absolūti loģiski, ja attiecības virzās pareizā plaknē, tad ne vienam , ne itram var nerasties vēlme doties citur meklēt laimi.. Ja nepastāv elemntārs kompromiss un tu sāc saskatīt otrā cilveka nepietiekamību, tad rodas zemapziņas doma par sānsoļiem, kas pāraug jau apziņà un protams arī reālis darbos, taču nevajag tiesāt vīriešus, ja arī sievietes šī doma mēdz piemeklēt.. Tāpēc, es, noteikti neuzskatu jēgu taisnoties - situācijās, kur abi ir diezgan līdzvērtīgi.. Un galvenais nevajag jau sev melot, tas ir daudz draņķīgāk, kā melot citi, jo tādējādi tu tikai piekrāp un piemāni pats sevi, nevis kādu citu, a sevi mānīt nav nedz patīkami, nedz loģiski..

Tā ir TĪRI sieviešu domāšana (drīzāk cerības gaistošas). Vīrietis VIENMĒR domā par sānsoļiem. Ģenētika!!!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Pilnīgi nepiekrītu teiktajam, jo vīrietis stājoties laulībā arī sola būt uzticīgs un godīgs sievai, ne tikai sieva.Līdz ar to vīrietim arī ir pienākums pret sievu, ne tikai sievietei pret vīrieti. Tieši tas pats stājoties attiecībās. Tagad ir citi laiki nevis viduslaiki, kad sievietei jāsamierinās ar to, ka vīrietis krāpj....Un interesanti, ko Jūs vīrieši teiktu, ja Jūsu sievas vai draudzenes sekotu Jūsu piemēram....Tā kā kamēr neesi bijis citu ādā , tad arī nevar spriest par to...

Tas ir ģenētiski ieprogrammēts, pilnmēness tuvojas...

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ko tad Tu brauc un izmanto degradējušu sieviešu pakalpojumus, nevis nodarbojies ar seksu ar savu sievu vai mīļāko?

Cilvēks kurš tā saka un tajā pašā laikā izmanto tos, kaut kā iet pretrunā ar savu viedokli un uzskatiem....

Ja vēlies, lai sievietes nedegradē sevi , tad nevajag izmantot šo sieviešu pakalpojumus, bet rupji sakot "jājāj" savu sievu vai draudzeni! Un tas arī viss!

Nevis tukšus teikumus rakstīt.... :wacko:

Pazudīs pieprasījums, tad arī pazudīs piedāvājums! Vari būt pirmais, kurš mēģinās izkaut prostitūciju! Tā kā vnk neizmato pakalpojumus...

No sen-seniem laikiem tā ir iekārtots, ka vīrietim ir jābūt daudzām, bet tās, kas jajas ar daudziem sauc par maukām un neciena. Tie ~100 gadi t.s. vienlīdzības ir pirdiens vējā, salīdzinot ar ilgo cilvēces pastāvēšanas vēsturi. Apmēram tā.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Es pirmkārt neraudu! Es nenomiršu dēļ tiem 100 eiro, badā nenomiršu! 

Un tieši tāpēc arī nepieņemu vietējos pārsvarā, tikai patstāvīgos un ārzemniekus, jo palasot tādus komentārus,un kuro reizi pārliecinos, ka vietējie vīrieši (lielākā daļa) neciena sievietes vispār.....tāpat kā Tu.....

Dzirdot kā vīrietis kontaktējas arī saprotu vai ir adekvāts vai nav! Un šķiet pēc Taviem visiem komentāriem, Tu noteikti esi manu bloķēto numuru sarakstā (tādu man ir ap 1000 numuriem) .....pieklājīgs vīrietis runā un raksta pieklājīgi un sevis cienošs vīrietis ar  JEBKURAS profesijas sievieti runātu un kontaktētos tāpat kā viņš to gribētu, lai ar viņu kontaktētos....

Smējos... paldies par pirmo pozitīvisma pilīti no šajā dienā. Patiesībā (mans domas) cieņa pēc noklusējuma nepienākas nevienam - to ir jāiegūst. Nezinu ar ko tev tie ārzemnieki izpatikuši ir, bet reālā biznesā visi ir vienā maisā bāžami. Izņēmums, protams ir, kā piemēram vecās paaudzes friči, bet tie noteikti nav tavi klienti. Pats fakts, ka te (forumā) tusējos, jau norāda uz to, ka vēl ir saglabājusies neliela cerības dzrikstele...

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Cilvēciņš - saulīte... bet tu neesi saulīte un visus nesasildīsi :( Pataupi sevi un savas nervu šūnas. Realitātē tomēr ļoti bieži cilvēki cenšas kādu piekrāpt, apmānīt un visādi citādi rīkoties nejauki. Manuprāt labāk ir būt paranoīdai stervai, nekā ļaut kāpt sev uz galvas.

Tas ir TAVS darbs, TAVA izvēle un tikai TU uzstādi noteikumus. Ar varu neviens nevelk viņus pie tevis, un es saprotu, ka tu pati nemānies - nezodz un veic servisu, kā runāts. Tātad, tā nav tava vaina, ka cilvēks ir negatīvi rīkojies - līdz ar to ir pelnījis visu kas nāks pretī :)

Neļauj, neļauj kāpt sev uz galvas! Tava drošība un veselība nav ne 30, ne 50, 1500 eiro vērta :)

D*rsīs visi un par visu, tāda jau cilvēka daba :)

OMFG ieodiet man papīra turziņu...

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Izskatās, ka pats ļoti vēlies iet strādāt Maximā par kasieri, ja to piedāvā visām meitenēm pēc kārtas! Nu tad arī iesaku Tev aizsūtīt uz turieni CV un varbūt Tevi ar atplestām rokām paņems tur strādāt! Veiksmi Tev darbā pie kases!

Paldies, protams, par veiksmes novēlējumiem un viedu padomu. Ne katru dienu sanāk patērzēt ar patiešām inteliģentu un pozitīvi domājošu mauku. Lai tev arī veiksmīga darba karjera un tā sacīt nenovīst darba spars!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Jēga? Nav dižās vēlēšanās pa policijas iecirkņiem vazāties....lai jau tam mērglim tiek....gan jau nāks atpakaļ un divreiz spēcīgāk (gan jau kaut kas atkritīs - ceru!)... ES TICU KARMAI  :D ...tagad būšu uzmanīgāka un neatstāšu klientus vienus..

es domāju ""rokas"" atkritīs!!!!!

Jā, karma ir kuce, tā kā tavas cerības nav veltas. Tas tev mesidžš - varbūt maximā pie kases tomēr karmiskāk...

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.